Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

När Expo, Säpo och SVT blev de verkliga foliehattarna och konspiratörerna

av | 24 jan, 2022 | Nej till vaccinpass

Lästid: 6 minuter

Den 22 januari hölls några av de största manifestationerna i Sverige i modern tid. I Stockholm och i Göteborg gav sig tusentals ut på gatorna för att visa sitt missnöje med vaccinpass och ologiska restriktioner som inte gör någon nytta. Det var demonstrationer för frihet och mot totalitärt förtryck, arrangerade och genomförda av svenska folket från höger och vänster, gamla och unga, höger och vänster, utlandsfödda och etniska svenskar sen många generationer solidariskt sida vid sida. Att staten känner sig hotad av den kraftfulla markeringen från breda folkliga lager är förståeligt – all offentlig makt utgår från folket. I helgen blev det tydligt vilka de värsta tokstollarna och konspiratörerna är, nämligen vänsterextrema statligt stödda organisationen Expo, vår egen säkerhetspolis Säpo samt public service, statliga propagandaplattformen SVT som ihop med de två sistnämnda försökt ge bilden av att demonstrationerna är fulla av nazister. Det är att spotta i ansiktet på folket som nu reser sig mot övergrepp och tyranni. Smutskastningen har fungerat i många år, men nu fungerar det inte längre. Förtryckarnas taktik är genomskådad – de har själva gjort bort sig för all framtid och förlorat sista unsen av trovärdighet, om de nu haft någon. Värst är att SVT som finansieras via skattsedeln, blir en megafon åt vänsterextrema konspiratörer.

 

Allt fler länder skrotar nu pandemiregler medan Sverige går åt andra hållet trots att den nya coronavarianten är mild och inte värre än en vanlig säsongsinfluensa. Antalet inlagda är lågt och minskar. Man har lagt ner 22 miljarder på onödiga tester. Prioriteringarna är helt åt helvete samtidigt som det blir allt svårare för vanliga löntagare att klara av ekonomin. Självklart måste vi säga ifrån närstaten utnyttjar sin makt för att stänga oss inne utan att detta gör någon nytta.Jag har sett en del reaktioner på sociala medier som går ut på att man ifrågasätter syftet med de stora folkrika manifestationerna mot vaccinpass. De som i vanlig ordning inte reser på rumpan från stolen och fortsätter gnälla på sociala medier om att folket borde demonstrera mot höga bensinpriser och våldtäkter är givetvis fria att arrangera egna demonstrationer. Det finns absolut många allvarliga problem i Sverige, men vad kritikerna inte förstår är att yttrandefrihet, demokrati och frihet i största allmänhet är själva grunden ett demokratiskt samhälle vilar på. När staten anser sig ha rätt att utöva övergrepp på enskilda individer står precis allt på spel. Att statens tar sig frihet att diktera en individ vad den ska göra med sin kropp och införa medicinsk apartheid, innebär också att möjligheten att säga sin mening minskar kraftigt. På sikt kommer inga frågor att kunna påverkas av folket, om en totalitär och diskriminerande politik införs.

Att vi redan nu befinner oss i ett prekärt läge blir synligt av att de medier som är störst och som tvångsfinansieras av skattsedeln, alltså public service, redan antagit rollen som osakliga och kraftigt partiska. Dessa medier bjuder nu in extremvänstern för att skada Sverige och så split bland folket. När vi inte kan lita på dessa medier är vi illa ute. De sviker sitt uppdrag om att vara sakliga och neutrala och ägnar sig istället åt osaklig propaganda.

Tyvärr tror fortfarande många på det som sägs i TV-rutan. Traditionellt är svensken snäll, kuvad och tillitsfull, man tror helt enkelt inte det är möjligt att staten ska ljuga en rakt upp i ansiktet. Även när så sker. Vänsterns våta dröm är här, att polarisera även dem som inte är vänster och få dem att börja slåss mot varandra och förgöra varandra. Jag må säga att strategin är lika lömsk som framgångsrik bland dem som inte är medvetna om hur de utnyttjas i skrupelfria politiska syften. Socialdemokraterna kan luta sig tillbaka och med nöjda miner se på en tandlös opposition som bråkar sinsemellan. I själva verket bör vi alla lägga partipolitiska sympatier åt sidan och stå enade för att försvara våra mänskliga fri- och rättigheter. En QR-kod ska inte innebära att samhället delas upp i lydiga och olydiga medborgare. Frihet ska inte vara något man belönas med för att man varit duktig och lydig. Det många inte förstår är att när frihet och rättigheter börjar villkoras så kan även den som varit ”duktig” och lydig igår, bli andra klassens medborgare imorgon. Om man inte vill hoppa när staten säger åt en att göra det, så kan man plötsligt stå där och bli bestraffad. Du som är belönad idag kan bli straffad imorgon. Kanske tycker du att tre sprutor är rimligt för att få din QR-kod, men vad händer om kraven höjs samtidigt som du själv inte längre vill ta fler injektioner? I synnerhet då allt fler forskare slår larm om att dessa eviga ”boosters” snarare skadar immunförsvaret än gör oss friskare.

Den inslagna vägen med villkorad frihet är fel och det är därför vi demonstrerar. Och det är här extremvänstern som Expo och deras kompisar i Säpo går vilse. Det är de som efter helgens utspel bär de största foliehattarna. Det är de som stämplar vanliga svenska barnfamiljer och pensionärer som ”nazister”. Skamligt är det. Och ett verkligt hot mot demokratin.

Likaså vår egen socialminister Lena Hallengren, som försöker dölja statens coronastrategi samtidigt som hon stämplar frihetsmarschen och folkets synpunkter som ”farliga”. Hallengren verkar inte ens begripa att såväl vaccinerade som ovaccinerade vandrar hand i hand för att protestera mot förtrycket hennes restriktioner innebär.

Farligast för oss människor är totalitära socialister, som raserar vårt land och som lever på att förtrycka folket. Den största faran är därmed Hallengren själv.

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer