Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

När etablissemanget straffar ut sig som dårar blir det allt tydligare vilka som är de normala

av | 6 sep, 2019 | Det nya Sverige

Lästid: 5 minuter

Nej, ”normal” är inte ett ord jag älskar, det ska jag säga direkt. Men kanske är det ett ord jag måste använda för att ge saker i det svenska samhället rätt proportioner. För under veckan som gått ­–­ låt oss kalla den analfabet- och kannibalveckan! – har det blivit allt tydligare att det svenska etablissemanget, med politiker och mainstreammedier i spetsen, faktiskt består av riktigt tokiga individer som helt tappat allt vett och sans. Och att det är vi systemkritiker, som säger ifrån om alla dessa dårskaper, som är de vettiga och normala. Vi är de som borde ta hand om samhället och försöka rädda spillrorna av det, vi är normala, ja faktiskt normen. Medan etablissemangets aktörer blir allt mer urspårade, kanske sinnessjuka, extrema och extremistiska, med deras egna ord: ”kontroversiella”. Att bevittna vad de håller på är som att vara åskådare till en kärnkraftsolycka i slow motion, eller en våldsam tågurspårning man ser på film.

Analfabet- och kannibalveckan medförde följande: En officiell insikt/erkännande om att det man målat ut som ”kompetensregn” i form av raketforskare och kirurger från MENA-länder efter massinvandringsåren har uteblivit och att landet istället fått överskott på lågutbildade och analfabeter vars enda kompetens tycks vara att de är kunniga om hur de ska få ut så mycket bidrag som möjligt av svenska staten (vilket inte är så konstigt då Migrationsverket serverar denna information på mycket lättbegriplig dagisengelska, dessutom med färgglada bilder till).

Den officiella samhällslögnen blir allt mer uppenbar och smärtsam även för det vänsterliberala etablissemanget, som ihärdigt pådyvlat de stackars godtrogna svenskarna detta. Idag, snart 5 år efter massinvandringshösten 2015, konstateras från Arbetsförmedlingens håll att det inte finns några jobb för ”utrikesfödda analfabeter”. Samtidigt som det blir tydligt att dessa analfabeter ökar i Sverige i mycket högre takt än antalet raketforskare och kirurger.

Det här är egentligen inga nyheter. Vid ett seminarium av tankesmedjan Fores 2018 presenterades forskning som visar att hälften av de nyanlända inte har grundskolekompetens (det blev inga jätterubriker om detta i SVT och i Dagens Nyheter, vill jag minnas). Dessa fakta presenterades av Pernilla Andersson Joona, docent i nationalekonomi på SOFI vid Stockholms universitet, som forskar kring etableringen av nyanlända på arbetsmarknaden.

https://www.arbetsmarknadsnytt.se/allmanna_nyheter/forskare-lattast-fa-nyanlanda-i-arbete-med-subventionerade-anstal_705929.html

Antalet lågutbildade personer i Sverige har nästan fördubblats de senaste två åren enligt statistik från Arbetsförmedlingen. Men hur många av de lågutbildade som är analfabeter är okänt. Detta då de uppgifter som Migrationsverket samlar in och läs- och skrivkunnighet hos asylsökande inte lämnas ut till andra myndigheter av integritetsskäl, skriver Nyheter Idag.

 

Fler lågutbildade i Sverige – men antalet analfabeter är okänt

 

Kanske var det för att vrida bort blicken från dessa besvärande analfabetuppgifter som mainstream-TV beslöt sig för att leverera något som skulle skapa helt andra rubriker. Således beslöt man att ge utrymme till den tokiga beteendevetaren Magnus Söderlund som vill ”utmana idén om morgondagens livsmedel”. Här bör påpekas att när någon i Sverige idag börjar tala om ”utmaningar” på ett icke-ironiskt sätt så ska man dra öronen åt sig, för det är antingen 1. lögn, eller 2. dårskap, alternativt 3. något som betyder något helt annat än det som sägs. Magnus Söderlund själv är inte jättesugen på att bli uppäten i form av kebab i någons pitabröd men han är urspårad nog att sitta i en tv-soffa och på allvar diskutera kannibalism som ett matalternativ. Och mainstreammedierna jamsar med, som om det vore världens mest naturliga sak. Istället för att se honom i ögonen och bara ”Du, det här är faktiskt helt sjukt, att du ens tänkt i de här banorna? Hör du inte själv hur galet det låter?”.

I Aftonbladets webbenkät har 90% sagt sig INTE beredda att bli kannibaler för miljöns skull. Således vill de inte äta en Löfven med löksås, en Greta med smörstekta kantareller eller en Annie Lööf-gryta med stekta skor som tillbehör.

Men det är bara bra att etablissemanget tappar det offentligt. Det är bra att de visar sig som ett gäng som vurmar analfabeter och kannibaler. Det är utmärkt att de gör bort sig i stor skala, för det blir allt tydligare för alla som har minsta gnutta sunt förnuft i behåll att de som sitter på de stora mediala plattformarna, de etablerade politikerna och många andra inom offentligheten nu helt irrat bort sig i dårskapens träskland.

Andra företeelser som bekräftar det mentala sammanbrottet i veckan som gått är det faktum att folkbildningen kapats av islamister i Ibn Rushd genom Studiefrämjandet, att det nu lanseras en bok om mens för småbarn samt att allt fler har ”fel” personnummer i Sverige.

Hur många som är här illegalt har vi ingen aning om, hur många som har flerfaldiga identiteter är oklart, hur många som borde utvisas men som i stället plågar vårt vackra land orkar man inte ens tänka på. Ta på er bältet och störtkrukan för nu kör vi! Sveriges dårpippietablissemang behöver omgående tas in på rehab. Alternativt behöver Sverige tvångsförvaltas tills tillfrisknande sker.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer