Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

När den lilla vänsterextrema skitföreningen Expo tillåts strypa yttrandefriheten är vi rätt illa ute

av | 25 mar, 2022 | Yttrandefrihet

Lästid: 5 minuter

Söndagen den 27 april skulle jag föreläst hos Sverigedemokraterna i Tranås. Vi har haft kontakt ett tag, sedan jag föreläste hos SD i Skövde ganska exakt för två år sedan, i februari 2020, precis innan pandemin slog till. Jag hade flera bokningar efter det men allt ställdes in. Nu, våren 2022, börjar föreläsningarna sakteligen komma igång igen, bland annat har jag föreläst hos Moderatrana. Men istället för Corona dyker något värre upp. Nämligen den kvinnohatande rasistföreningen Expo som sprider lögner och ringer upp SD i Tranås och ifrågasätter att de bjuder in mig – vilket gör att jag blir avbokad. Har du hört något så bisarrt? Så nu dikterar alltså de vänsterextrema antisemiterna i Expo vilka föreläsare som partier ska bjuda in. Det är så man tar sig för pannan.

Handen på hjärtat, ingen borde bry sig om Expo. De är föredettingar utan relevans, de älskar att ljuga och sprida diverse konspirationsteorier, de sitter i sin bubbla och hatar på allt och alla som inte går vänsterns ärenden. Expo är en marginell liten skitgrupp på den yttersta vänsterkanten som en gång i tiden verkade vettiga men som på senare år allt mer snurrat in sig i förvirrade konspirationsteorier om att alla som inte är socialdemokrater är ”högerextrema”. Expo har radikaliserat in sig i ett vänsterextremt hörn där de helt tappat all trovärdighet och blivit något av ett skämt bland insiktsfulla och bildade människor, som förstår att deras aggressiva och irrelevanta utfall sällan har med verkligheten att göra.

Det tragiska är att Expos olika lögner finansieras av socialdemokraterna och våra skattepengar, eftersom narrativet Expo för fram syftar till att tysta kritiker av den dysfunktionella politik som skadar Sverige. Expo är precis som totalitära ideologer ointresserade av fri debatt och yttrandefrihet. Deras främsta målsättning i dag är att trakassera debattörer, opinionsbildare och det fria ordets representanter.

Mig har Expo förföljt och trakasserat länge. Jag är kvinna, Expo avskyr frispråkiga kvinnor. Jag är invandrare från Östeuropa, Expo avskyr invandrare som inte gör som Expo säger. Jag är judinna som inte är uttalat vänster, Expo avskyr judar som inte lyder Expo. Expo är således en antisemitisk, kvinnohatande sammanslutning som helst vill att alla kvinnor drar på sig ett tält och kniper ihop kakhålet. Mer anmärkningsvärt är att Sverigedemokraterna låter sig påverkas av detta enfaldiga skrammel? Jag som alltid lyft SD och velat att detta parti ska sluta diskrimineras, jag som alltid haft goda kontakter med SD och flera gånger bjudits in till SD:s egen TV-kanal, är plötsligt inte välkommen på grund av Expo? Nej, det saknar rim och reson.

Expo vågar givetvis inte ta någon debatt med mig. De är fega och ryggradslösa, precis som alla vänsterextremister. De saknar argument, lögner är deras enda vapen. Jo, de är livrädda för mig också. Jag är mycket större och viktigare röst än Expo. Fler följare, mer populär, och framför allt, mer vettig. Klart de försöker tysta mig. Trakasserier och mobbning är deras enda verktyg och det är sorgligt att denna metod fortfarande fungerar.

Här kan du läsa vad Samnytt skriver om saken:

https://samnytt.se/sd-avbokar-katerina-janouch-efter-expos-patryckning/

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer