Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Något är skevt när politikers tafsande blir nationell angelägenhet medan det är knäpptyst om att barn våldtas

av | 23 maj, 2019 | Sexualbrott

Lästid: 4 minuter

Morgonsvepet börjar med rubriken att en ung kvinna våldtagits utomhus i Gamla Stan. Häromdagen var det en minderårig flicka i Vällingby som utsattes för ett våldtäktsförsök när hon gick i skogen, en 40-årig man ska då ha försökt förgripa sig på flickan. I slutet av april har ännu en flicka blivit överfallen och våldtagen då hon var på väg till skolan. Men det är inte dessa brutala övergrepp på tjejer och kvinnor som dominerar mainstreammediernas rapportering. Istället är det SD-politikern Peter Lundgrens tafsande på en partikollegas bröst för ett år sedan, som vållar ramaskri. Det kan omöjligt bara vara jag som tycker att något är mycket mycket skevt i Sverige av idag.

Minderårig flicka överfallen och våldtagen utomhus

Misstänkt våldtäktsförsök i Vällingby

”Jag funderar på att rösta på SD av ren sympati med Lundgren” sa en bekant som inte brukar rösta SD efter de senaste dagarnas turbulens. Vi hade tittat på Youtube och filmen där Lundgren ”kommenterar drevet” och enats om att denna film är lika episk som när Janne Josefsson försöker få Özz Nujen att förklara hur det kommer sig att han inte har en aning om att 85.000 kronor betalats ut svart till terroristen Akilov, eller den berömda videon där Birgit Friggebo uppmanar folk att sjunga ”We shall overcome”.

Lundgrens fyllsjuka kladdande är självklart sånt som sker ständigt och jämt på fyllefester, och det kladdas åt alla håll, kvinnor kladdar också, de stryker gubbar över rumpan, de nyper killar i bicepsen, i bröstvårtorna, de klämmer på ”paketet”, där alkoholen går in går gränserna bort och det är så människan beter sig. Men ja, det är EU-val snart och de regerande sjuklöverpartierna ser att folk är less på deras lögner och inkomptenes och då drar de desperat till allt de kan och Lundgrens brösttafsande kommer lägligt. Men folk bryr sig mindre än vad Annie Lööf, Löfven och Miljöterroristerna tror om en enskild individs övertramp. Man vill ha vettig politik, och man vet att sossar och centerpartister minsann också kladdar. Och alla batikhäxor som är vänster och som ligger med afghanska ”barn” runtom i Sverige? Dessa är de tyst om när propagandaapparaterna maler.

Jag förstår att det skenande sexuella våldet, det verkliga sexuella våldet som drabbar småtjejer på väg till skolan och kvinnor överallt i riket är ett ämne man vill tysta ner. För det är obekvämt att erkänna att man tappat greppet om detta, det är fasansfullt att kvinnofriden är borta, det är horribelt att ingen plan finns för hur de här problemen ska rättas till. Det är ett bedrövligt faktum att Sverige har ett skriande mansöverskott på grund av stort inflöde av manliga migranter, och det är också ett faktum att dessa är överrepresenterade i grov sexualbrottslighet, oavsett hur mycket mainstreammedierna vill rikta fokus på Peter Lundgrens olämpliga handrörelser då han var full. (Sen kan man tycka vad man vill om fulla politiker som inte kan styra sig, men det är en annan femma, de är inte de som utgör det stora problemet för Sveriges flickor och kvinnor idag, det är inte de som hotar vår frihet och trygghet.) Det är också upprörande att man inte systematiskt utvisar dömda våldtäktsmän som inte är svenska medborgare utan behåller denna ohyra i landet, för att de efter frigivning ska kunna våldta igen och igen. Nästan så man misstänker att rättsväsendet är köpt och korrupt, kanske hotas domare och åklagare av starka krafter? Eller vad är avsikten när man slänger ut skötsamma invandrare men behåller de grövsta brottslingarna som förstör andras liv? Svenska samhället är en krutdurk till bredden fylld av livsfarliga existenser utan respekt för andra, och till detta en svag, mesig och räddhågsen myndighetsvärld som inte klarar av att hantera den röra de skapat.

Jag skulle vilja ha raka svar från det politiska etablissemanget, vad tänker ni göra åt det sexuella våldet mot kvinnor och barn i Sverige? Jag skulle vilja veta vilka konkreta åtgärder man tänker vidta? Och jag vill inte höra talas om att det alltid varit så här i Sverige, för det är det inte, det är lögn och fake news. Ja, gubbar har alltid fyllekladdat, och ja, folk har hamnat i fel sängar på firmafester, men det har knappast destabiliserat landet. Det som sker nu däremot, är fullständigt åt pipan. Jag vill ha en nollvision på tjejer som våldtas på väg till skolan. Och jag vill ha det nu.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer