Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Muslimsk invandring är ett hot mot HBTQ-personer”

av | 24 apr, 2018 | Debatt

Lästid: 4 minuter

Varför sitter hbtq-rörelsen tyst när Sverige islamiseras och osvenska värderingar tillåts förtrycka homosexuella? Jag vill påstå att den stora muslimska invandringen är det enkom största hotet mot homosexuella i Sverige idag, men ändå låtsas organisationer som RFSL som om problemet inte finns. Att stå upp för våra svenska, inkluderande, moderna synsätt kommer bli en av mina största prioriteringar när Medborgerlig Samling når riksdagen i september. Det behövs politiker som beskriver verkligheten såsom den ser ut. Det skriver idag riksdagskandidaten Erik Rantzow.

Med vår och sommar kommer många väldigt angelägna arrangemang för att slå ett slag för vårt demokratiska samhälle. Prideparader och regnbågsfestivaler är evenemang vi var och en kan ha delade meningar om, men i mycket är dessa bra exempel på hur ett öppet och modernt Sverige tillåter olikheter och allas rätt till uttryck och liv. Mitt i brinnande valrörelse, i juli och augusti, går dessutom Europride av stapeln, först i Göteborg och sedan i Stockholm.

Det finns många frågor att lyfta för att förbättra och stärka tillvaron för hbtq-personer i Sverige. Men den viktigaste av dem alla kan vi knappast komma åt genom att manifestera kärleken med dans till mello-schlager eller med porlande rosa bubbel några veckor om året –om ens dagligen. Ett första livsviktigt steg är att hbtq-rörelsen själv erkänner det uppenbara: att det finns en konflikt mellan en stor muslimsk invandring och homosexuellas, samt andras, fri- och rättigheter och liv i Sverige. Att det finns en tyst konflikt om hur en stor migration från länder med kulturer som är vitt skilda från den svenska, påverkar Sverige och oss som lever här. Detta nämns sällan och jag kan inte förklara orsaken mer än att det handlar om en rädsla för att ta ut svängarna i åsiktskorridoren och därmed riskera att hamna utanför det som anses politiskt korrekt.

Som det är nu har hbtq-rörelsen i Sverige blivit ett flummigt vänsterprojekt som jag tror väldigt få bi-, homosexuella och transpersoner i vardagens verklighet känner igen sig i. Detta är varken rasism, främlingsfientlighet eller ens en fördom, utan enbart ett konstaterande; att de som lever i ett land tillsammans skapar samhällets grundläggande värderingar och gemensamma synsätt. Det är inte mer anmärkningsvärt än att enas om att det land Sverige var på 1970-och 80-talen var ett annorlunda Sverige än det vi lever i idag. Våra värderingar och allmänna synsätt har förskjutits till det bättre för att vi som lever här bestämt oss för det, olika sexuella minoriteter är inte längre förpassade till skam eller park för att komma sin sexualitet nära. I decennier har bögar och flator diskriminerats. Dit ska vi inte tillbaka. Om vi kan enas om att det är befolkningen i ett land som kan förändra samhällets värderingar och lagar, så som skett i Sverige, är inte det här heller en orimlig fråga att ställa: Vad händer med våra svenska värderingar, allas lika rätt, när vi har en stor migration av människor som inte ställer upp på hbtq-personers, eller för den delen kvinnors, rätt till liv och uttryck på lika villkor?

Jag vill påstå att den stora muslimska invandringen är det enkom största hotet mot homosexuella i Sverige. Att stå upp för våra svenska, inkluderande, moderna synsätt kommer bli en av mina största prioriteringar när Medborgerlig Samling når riksdagen i september. Det är tydligt att vi behöver bli fler hbtq-personer som lyfter den akuta problematiken. Organisationer så som RFSL har helt backat ur, och vägrar uppenbarligen att ens erkänna konflikten mellan muslimsk invandring och hbtq-personers rättigheter i ett modernt Sverige.

Någon gång ibland skrivs en rad om hot mot homosexuella och då är det en handfull nazister som pekas ut. Men samtidigt är det helt tyst när tiotusentals, kanske hundratusentals, muslimer med liknande åsikter lever mitt ibland oss. Det är dåligt. I förlängningen oansvarigt. Vi ska ta strid mot islamiseringen. Den ska inte accepteras. Inga bönutrop, inga könssegregerade skolbussar, inga kvinnotider på badhusen, inga sharialagar eller religiöst hänsynstagande i svenska domstolar och inga avsteg från svenska, moderna, inkluderande värderingar ska tillåtas. Den som bryter mot våra svenska värderingar ska också ha mist sin möjlighet att leva sitt liv här hos oss. Den som har goda synsätt och sunda värderingar måste också vara beredd att försvara dem, och det ska vi göra.

Det behövs personer i svensk politik som beskriver verkligheten så som den ser ut. Som inte säger det som makten och pk-eliten vill utan som säger det som behöver bli sagt. Det enda en folkvald politiker borde ha att försvara är sin integritet, sitt mandat att leverera förändring och att ge en röst åt dem som ingen röst har.

ERIK RANTZOW (MED)

Erik Rantzow är riksdagskandidat för Medborgerlig Samling, plats 23

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer