Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Missa inte svenska Bok & Mediemässan 30/10!

av | 1 okt, 2021 | Kultur

Lästid: 3 minuter

Årets stora oberoende kulturhändelse blir den 30 oktober då det äntligen är dags för svenska Bok & Mediemässan som äger rum i Stockholm och som i år är större än någonsin. I år genomförs mässan i yttrandefrihetens tecken. Förra året fick vi vackert köra en kraftigt reducerad mässa då vi precis som många andra drabbades av coronarestriktioner. I år är dessa restriktioner borta och mässan kommer kunna ta emot alla besökare. Jag kommer självklart vara på plats och föreläsa samt signera och sälja mina böcker.

Svenska Bok- & Mediemässan arrangeras i Stockholm den 30 oktober med plats för studiopublik, fysiska besökare och live-rapportering från flera oberoende mediebolag. Mässan innebär ett stort kliv mot att etablera en gemensam plattform för alla författare, journalister och förstås hundratusentals läsare och tittare som verkar för sann yttrandefrihet i Sverige.

 

Det hela började 2018 när tidningen NyaTider stoppades från att medverka på Bokmässan i Göteborg. Därefter har två alternativa svenska bokmässor arrangerats. Den 30 oktober 2021 tas nästa steg in i Sveriges politiska och mediala framtid – en framtid där yttrandefrihetens ljus bryter genom system-medias dimma. Svenska Bok- & Mediemässan startade för att erbjuda en plattform för sann yttrandefrihet, särskilt för de aktörer som verkar för opinionsbildning i Sverige under hot och aktivt sabotage från de dominerande system-medierna. Genom att kombinera fysiskt och digitalt arrangemang har mässan nått ut till över 200 000 digitala besökare.

Här säkrar du din plats till mässan:
https://www.svenskabokmassan.se/events/boka/

På årets Bok & Mediemässa kommer det att  arrangeras paneldebatter, utställningar från de viktigaste fria medierna, bokförsäljning, signeringar och författarsamtal på scen. Så missa inte årets viktigaste kultur- och mediehändelse, en nagel i ögat på etablissemanget! Boka den 30 oktober, 11-17, och kom!

*******

*******

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer