Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Minnen av kommunismen vaknar till liv när Sverige inför medicinsk apartheid

av | 4 dec, 2021 | Vaccinpassen

Lästid: 7 minuter

Att tusentals från 1:a december skulle bli andra klassens medborgare i Sverige – vem hade någonsin kunnat tro att det skulle hända? Jag vaknar nu varje morgon med en känsla av att jag befinner mig i en mardröm. Sverige, mitt Sverige, vad är det som händer med dig? Känslan delas av flera vänner jag har, som samstämmigt och oberoende av varandra säger att det kanske är dags att flytta ut i en stuga i skogen. Eller, vart ska man fly när ens land beter sig likt en totalitär diktatur? Det handlar om såväl personer som tagit covidvaccin och de som av olika skäl valt att avstå. Människor som tills för några dagar sedan kunnat röra sig fritt i samhället krävs plötsligt på sin medicinska status i banala sammanhang som att vilja gå och se en film på bio. Etik och sekretess har farit ut genom fönstret liksom integritet. Vilken dörvakt som helst har nu rätt att ifrågasätta din hälsostatus. Smittan sägs skena och ändå har Sverige de lägsta smittotalen i Europa. Över 75% av befolkningen är vaccinerad och ändå påstås vi vara ljusår från flockimmunitet. Naturlig immunitet och negativa test gills inte längre, utan det är det så kallade covidintyget som bara fullvaccinerade får som gäller likt ett Sesam öppna dig på konserter, idrottsevent och biografer. Hur kan vi ha låtit det gå så långt? Hur kan normala intellektuella bildade människor med öppna ögon tillåta att staten stärker sitt grepp om oss alla? För det handlar inte om hälsa. De struntar i covid. De vill äga din själ, till hundra procent. Du ska stå på knä i ett djävulskt kontrollsamhälle där dina rättigheter är luft för maktens kvinnor och män.

Gemene svenskt har ingen aning om hur det är att leva i en diktatur där man i princip är rättslös inför en nyckfull tyrann som kan ändra lagar som det passar och där du bara är en liten kugge i ett totalitärt maskineri. Det är därför som det är så lätt för politiker och opinionsbildare att avfärda liknelser med judestjärnor och Hitlertyskland och apartheid. För ni vet inte hur det känns, inte på riktigt. Ni har suttit tryggt i ett vänligt land där grundlagen skyddat er. Ni har betraktat diktaturer från avstånd som om de vore serier på Netflix och tröstat er med att det aldrig kan hända er. Ungefär som grova brott och svåra sjukdomar. Händer alltid ”alla andra” men inte mig!! Diktatur och förtryck kan minsann hända i andra länder, men inte i Sverige! ”Tänka sig, i SVERIGE”, säger samma typ av människor förfärat när det otänkbara väl händer. Som om Sverige vore vaccinerat mot allt ont.

Eftersom de demokratiska reflexerna funkar illa tror folk dessutom att yttrandefrihet innebär att socialdemokraterna och etablissemanget har per automatik ”rätt” åsikter och systemkritik är lika med terrorism, lite grovt uttryckt. Man litar på staten, likt en blind fårskock. Att ta reda på fakta anses generellt kontroversiellt. Att säga dessa högt är ännu värre, ett socialt klavertramp som leder till utfrysning och avståndstagande. Nu när demokratin hotas på allvar i Sverige genom införandet av medicinsk apartheid applåderas det av småpåvar som skulle kvalificera sig mer än väl som vakter i koncentrationsläger och som frivilliga angivare i ett kontrollsamhälle. ”För samhällets bästa”. For the greater good. Trots att vi nu vet att fullvaccinerade både driver smitta och kan själva bli smittade, spelar dessa fakta ingen roll. Vaccineringen har blivit en moralisk fråga, en samhällspolariserande fråga, en fråga om de duktiga och de som betraktas som samhällsfara och konspirationsteroretiker (trots att exakt allt de här ”foliehattarna” sagt för mindre än ett år sen och som avfärdats med ett skratt nu slår in med kuslig precision).

Vi varnade för att åtgärderna inte stod i proportion till riskerna. Vi fick bevittna total masshysteri där befolkningen dominerades med hjälp av skräckrapportering.

Vi sa att covidpass skulle införas. Vi fick rätt.

Vi varnade för att det inte skulle sluta med två sprutor. Det gjorde det inte. Nu är det spruta 3 som gäller. Snart även 4. Och sedan? En spruta var sjätte, var tredje månad? En gång i veckan?

Vi sa att man snart skulle komma efter barnen. Det är det man gör nu.

Vi sa att naturligt immunförsvar var bättre än artificiella genpreparat. Det visar forskning att så är fallet. Ändå är det knäpptyst om alla de tusentals som har naturlig immunitet, den gills inte.

Vi sa att vaccinerna inte var effektiva. Vi fick rätt. De är inte effektiva. Fullvaccinerade smittar och kan smittas. De ligger på IVA. På vissar arbetsplatser är det enbart de fullvaccinerade som är sjuka. De ovaccinerade är friska.

Vi sa att vacciner ger svåra biverkningar. Sant. Över 300 misstänkta dödsfall bara i Sverige. Över 80.000 biverkningsrapporter varav flera tusen av allvarlig art.

Vi sa att medierna mörkar sanningen. Vi fick rätt. Medierna tillåter inte öppen debatt utan kallar alla systemkritiska röster för ”antivaxxers” och stämplar dem som terrorister.

Vi sa att också läkemedelsbolagen mörkar. Nu har Pfizer tvingats redovisa biverkningarna av FDA i USA.

Vi sa att biverkningarna var hemska. Det visade sig att de var ännu värre.

Vi sa att tvångsvaccinering skulle komma. Vi hade rätt. Än så länge i Tyskland, Österrike och Grekland för de äldre, men EU:s Ursula van den Leyden öppnar för att hela EU borde tvångsvaccineras…

Vi sa att det skulle byggas läger för dem som sa ifrån. Vi fick rätt, det har redan byggts läger i tex Australien där till och med friska ungdomar stängs in bara de varit i närheten av någon som uppvisat ett positivt covidtest.

Vi sa att det inte handlar om hälsa. Det gör det inte, för då skulle inte fokus ligga på enbart covidbevis.

Vi sa att de lovar att bara vi gör som de säger, så kommer livet bli som vanligt igen. Trots att människor nu gör som de blir åtsagda så införs nya restriktioner. Inget blir som vanligt. Istället ska det bli ”det nya vanliga”. Det vill säga ett medicintotalitärt samhälle där individens vilja inte längre räknas.

Jag skulle kunna fortsätta göra listan ännu längre. Men jag stannar här. Mardrömmen är verklig och går inte att vakna ut. Och att vara andra klassens medborgare är en känsla jag känner igen från barndomens kommunistland. Det är det sista jag trodde jag skulle tvingas erfara igen i mitt liv. Att känna sig mindre värd. Exkluderad. Diskriminerad, av staten! Men också betraktad som mindre värd av helt vanliga människor. Som njuter av att ha fått klapp på huvudet av storebror Folkhälsomyndigheten och nu manifesterar detta genom att trycka ner andra. Ni hade varit utmärkta medborgare i DDR. Grannar som angav sina grannar. Medmänniskor som högg andra medmänniskor i ryggen. Hjärntvätten har fungerat succéartat med er.

Vi sa att staten vill ha ökad kontroll. Vi fick rätt. Det är ökad kontroll det handlar om. Och vi har ännu inte sett slutet.

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer