Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Miljöpartiet borde snarast hamna på historiens sophög

av | 28 jun, 2020 | Politik

Lästid: 6 minuter

Det är i det närmaste plågsamt att följa det lilla extremistpartiets diverse utspel i medierna. Just nu ryter musen att deras migrationspolitik ska ”respekteras” och hotar att fälla regeringen om S går på de borgerliga partiernas krav om åtstramning. Miljöpartisternas prat om humanism är dock tomma floskler, och en önskan om att Sverige ska fortsätta på den gravt dysfunktionella vägen till självförstörelse. Jag funderar på vilka dessa världsfrånvända individer i Miljöpartiet tror att de är? De tillhör ett litet ytterkantsparti som lierat sig med islamister och miljöfascister. 97% av Sveriges befolkning vill inte ha dem vid makten. Vart de än kommer så förstör de såväl miljö som demokrati. De goda nyheterna är att folk verkar äntligen ha genomskådat scharlatanerna i Miljöpartiet. Enligt det senaste resultatet i Svensk väljaropinion får partiet sitt sämsta stöd på tio år och landar på 3,4 procent. Man får sannerligen hoppas att de nu äntligen kastas på historiens sophög.

På grund av Miljöpartiets vanstyre är hela Stockholm söndergrävt och har fått sämre luft tack vare bilköer som genererar avgaser, framkomligheten är usel och jag vill inte ens tänka på vad det kostar. Fascisterna i Miljöpartiet tillåts diktera villkoren för energipolitiken, vilket gör att Sverige nu lider av elbrist, mitt i rådande högsommar. Och därför måste oljekraftverket i Karlshamn dras igång, något som förpestar vår rena luft och är oerhört skadligt för miljön. Nerstängning av kärnkraften är också riktigt illa för Sverige. Liksom alla de så kallade miljöskatterna, som bara kostar folk pengar men som inte gör ett dyft nytta för miljön. Tvärtom har utsläppen ökat.

Medan vindkraftverken står stilla när det inte blåser och solelen utgör bara en bråkdel av Sveriges energiförsörjning fortsätter Miljöpartiet att verka för att Sverige ska bli ännu mer likt ett u-land. Regeringen har under Miljöpartiets påverkan tjugodubblat stödet till solel trots att flera tunga expertmyndigheter som Energimyndigheten, Konjunkturinstitutet och Riksrevisionen sågat det och branschen själv bett regeringen att avskaffa stödet. Varje år kostar det skattebetalarna över en miljard kronor.

I april 2018 införde regeringen flygskatten som gjorde flygresan upp till 400 kronor dyrare. Flygskatten var dock bara ett slag i luften, för även om skatten fick svenskarna att flyga mindre minskade inte utsläppen. Trots att flygningen just nu står på sparlåga tål det att påminna om denna miljöpartistiska ”insats”. Miljöpartistrna själva har dock inget emot att flyga långt, och dyrt. Hyckleriet är ett av Miljöpartiets främsta kännetecken. I augusti 2018 uppdagades att klimatminister Isabella Lövin (MP), trots regeringskansliets riktlinjer om att det billigaste resealternativet ska användas har klimatminister, hade vid flera tillfällen valt dyra business class-biljetter. Under sin mandatperiod flög Lövin för totalt 1,5 miljon kronor – vilket är en halv miljon mer än statsministern. Familjen Lövin är också ökänd för sina miljöovänliga bilar. Språkrörets make kör en miljöklass 2000, som motsvarar Euro3! Som när familjens Ford Ranger från 2005 var ny släppte ut ungefär 20 gånger så mycket partiklar och sex gånger så mycket NOx som en modern Euro6-diesel. När den var ny, alltså. För en Euro6-diesel har ett diagnossystem som omedelbart varnar om reningen slutar att fungera. Sannolikt tappade familjen Lövins bil reningen redan efter ett par tusen mil.”

Ja, ja, det där är gammal skåpmat från 2018. Vi har värre problem i dagsläget. Som att den miljöpartistiska Åsa Lindhagen, jämställdhetsminister samt minister med ansvar för arbetet mot diskriminering och segregation, med näbbar och klor slåss för att förminska de faror hennes egen politik skapat för Sveriges flickor och kvinnor. Det är för absurt för att man ens ska kunna ta det på allvar. Åsa är urtypen för en världsfrånvänd bortskämd svensk medelklasskvinna som verkar ha framlevt sitt liv i skyddade miljöer utan att någonsin konfronteras med den vidriga verklighet som våldtäktsoffer och förtryckta tvingas leva i. Åsa har hela huvet fullt av genusbullshit och godhetssignalerande och lögner som hon basunerar ut i vänsterextrem media som ETC, i tron om att detta ska passera okritiskt. Åsa Lindhagen är en naiv individ som vurmar för män som ljuger för sin ålder och påstår sig vara barn. Åsa Lindhagen står på de kriminella “gatubarnens” sida, de kriminella illegala migranter som utnyttjar samhället och våldför sig på gamla och svaga människor.

Andra clowner i Miljöpartiet är Per Bolund och Amanda Lind, kulturminister. Samt Alice Bah Kuhnke, alltid denna Bah Khunke. Den förra Disneyklubbenstjärnan har lyckats bli Europaparlamentariker och är nu kritisk till den migrationspolitik som M och S har lämnat bud om i migrationskommittén, skriver Aftonbladet. ”Det volymmål som SD då krävde (i valet 2010) blev utskällt av alla andra partier. När Moderaterna för några år sedan ens nämnde tanken på att se flyktingar som volymer krävde Stefan Löfven en offentlig ursäkt. Det är uppenbarligen andra tider nu”, skriver hon i ett Facebookinlägg. ”Ett volymmål är oförenligt med asylrätten”, säger hon till tidningen. S förhandlar informellt om migrationen med de forna allianspartierna M, C, L och KD. Bah Khunke är såväl obildad som opportunistisk. De asyllagar som vi idag har är inte anpassade till verkligheten, samt att Dublinförordningen faktiskt inte respekteras. Dessutom är den största andelen migranter ekonomiska sådana. Khunke vet helt enkelt inte vad hon pratar om, lika lite som hon visste vad hon babblade om 2017 när hon gjorde bort sig i SVT:s Agenda 2017 om IS-terrorister och kommunernas ansvar och blev kallad till konstitutionsutskottet för att förklara sig. Hon visade sin okunnighet då och borde ha tvingats lämna politiken redan då. Så skedde tyvärr inte, och därför har vi denna tomma tunna på en position där hon verkligen inte hör hemma.

Miljöpartiet är fullt med individer som Bah Khunke, som saknar kompetens men som ändå kommit till makten. Vad det gör med Sverige kan alla som har ögon att se med konstatera. Vi befinner oss i fritt fall på grund av giriga, ansvarslösa och dessvärre även korkade individer som styr Sverige rätt ner i avgrunden. Miljöpartiet har stor skuld i den negativa utvecklingen. Ju förr de försvinner, desto bättre. Opinionsundersökningarna visar att vi är på rätt väg. Och jag hoppas att Miljöpartiets siffror fortsätter – för att citera sossen Ylva Johansson – down, and down, and down.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer