Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Mest skrämmande är hur våra medmänniskor visar sig ha inneboende lägervakter inom sig

av | 27 dec, 2021 | Vaccinpassen

Lästid: 6 minuter

Visst är det otäckt med tyranniska regimer och maktmissbrukande politiker, som helt slutat bry sig om medborgarnas bästa och som nu kör länder nerför stupet med hjälp av vansinnespolitik och oproportionerliga ”restriktioner” och övergrepp på såväl demokrati som yttrandefrihet. Men långt otäckare är faktiskt den sanning som sedan flera månader visar sitt tragiska tryne hos tidigare vanliga, sunda, anständiga människors genom deras agerande och attityd. Du vet bilden där alla heilar men en enda man sitter ner och vägrar hylla diktatorn? Du tror du är den mannen? I verkligheten är de flesta viljelösa får som utan att blinka sträcker upp armen i en hitlerhälsning om resten av kollektivet gör så. Den här hösten har visat att det går omkring fullt av frivilliga lägervakter och angivare bland oss. Söndringen av folket har lyckats väl. Polariseringen är i full gång och jakten på ”syndabockar” initieras av Lena Hallengren. Såsom anhörig till offer för Förintelsen står jag fast vid att det är exakt samma mekanismer vi nu ser manifesteras i samhället. Trots att narrativet bygger på en väl regisserad lögn om att vacciner ska rädda folkhälsan och få slut på pandemin och ge oss vårt vanliga liv tillbaka.

Enligt psykologen Stanley Milgram har bara 20% i en befolkning den moraliska och psykologiska förmågan att stå emot en auktoritär order. Det betyder att 80% av folket inte är kritiskt tänkande, har inte den mentala styrka som krävs för att stå emot masspyskoser och påverkansoperationer, har varken energi eller kraft att stå emot omfattande grupptryck. De saknar mod och vilja att slåss mot tyranner som sitter och styr. De anpassar sig hellre, sväljer lögner, går i flocken, där är det tryggt. Det är först nu som vi verkligen ser vilka som är att lita på och vilka som med glädje skulle sträcka upp handen för att frivilligt arbeta som vakter i koncentrationslägren.

Det är inte i mätta trygga tider som medmänsklighet, mod och solidaritet visar sig. Utan det är i prövningens tider vi ser vilka som har starka och hederliga hjärtan och vilka som är fega och bekväma, rädda och ängsliga. Jag blir faktiskt rädd på riktigt, mer rädd än jag varit genom åren, när jag läser inlägg på sociala medier skrivna av människor som på allvar kan tänka sig att deras medmänniskor som inte velat ta de statligt erbjudna sprutorna (bromsvätskan som inte stoppar covidsmittan, vilket nu är vetenskapligt bevisat) ska jagas, göras arbetslösa, sättas i läger, kanske till och med avrättas. I Österrike, som hittills är det europeiska land som dragit spruthysterin längst och tänker efter årsskiftet bötfälla dem som inte velat injicera sig, annonserar staten efter människojägare som ska kartlägga de icke-injicerade för att ange dem. Människojägare! Om inte du tycker detta låter helt groteskt så undrar jag faktiskt hur det står till med dig. Jag tycker det låter vidrigt.

Undrar du fortfarande hur folkmord och etniska rensningar kan ske? Då ska jag berätta. de kan ske då man avhumaniserar grupper av människor och får dem att framstå som mindre värda. Man gör det genom att polarisera och hetsa människor mot varandra. Genom att splittra familjer genom skräck och lögnaktig propaganda. Och genom att belöna dem som lyder med privilegier. Det gör den svenska regeringen genom att belöna de lydiga med ”covidpass” för att de varit duktiga och injicerat sig med ett experimentellt preparat som många gånger gjort dem sjukare än dem som valt att avstå från sprutorna. De övriga straffas genom att uteslutas från aktiviteter som tidigare var helt vanliga och tillgängliga för alla.

Jag anser att regeringar, inklusive den svenska, bryter mot mänskliga rättigheter genom diskriminering. Det värsta är att det finns miljoner anhängare till dessa orättvisa regler. Mäniskor som älskar att känna sig belönade och duktiga. De vill gärna vara duktiga lydiga soldater i statens tjänst. Och de verkar njuta av att förtrycka sina medmänniskor. Vilka är ni ens? Ni som skriver att de ovaccinerade borde dö, att de borde betala sin egen vård, att de borde jagas, sparkas från sina jobb. Att de borde frysas ut. Att de borde isoleras och inte få gå ut. Skäms ni inte? Kan ni se er själva i spegeln och upprepa dessa groteska tankar högt? Jag har varit rädd för övergrepp, rån, mord, våldtäkt, den skenande kriminaliteten, för vindkraft som dödar fåglar och djur, för maktgalna politiker, för religionskrig och totalitära ideologier, men fasen det är ingenting mot hur livrädd jag blir för mina så kallade människor som visar sig vara blodtörstiga sadister som utifrån ett förljuget scenario är beredda att sända sina närmaste i döden!

Sociala medier innan jul var fulla av vittnesmål om hur friska människor stängs ute från att fira jul med sina närmaste. Det har varit så hjärtskärande läsning. Om era vacciner fungerar, vad är ni rädda för? Om de inte fungerar, varför tar ni dem? Framför allt, hur kan ni låta en säsongsinfluensa förstöra och förgöra det viktigaste och finaste vi har, relationer oss människor emellan? Inser ni inte vilket sjukt samhälle ni håller på att skapa, där bror vänds mot bror, där föräldrar förkastar sina barn och där barn börjar hata sina föräldrar?

Du som undrar hur någon kunde ange Anne Frank och hennes familj. Du behöver inte undra längre, läs bara sociala medier. Lägervakterna står i givakt, beredda att kasta sig ut i samhället, ange sina närmaste. De är beredda att blint stå i statens tjänst, för att hjälpa maktmissbrukarna skapa en totalitär diktatur. Belönade med covidpass som slutar gälla så snart de missat ta sin femte, tionde eller tjugonde spruta.

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer