Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Medborgarförslag: Låt ansvariga politiker själva betala för migrationen och kaoset de skapat!

av | 17 maj, 2019 | Migrationspolitik

Lästid: 3 minuter

Det kom ett mejl från en bekymrad medborgare (de blir allt fler, kan jag avslöja) angående det faktum att svenska kommuner håller på att förblöda ekonomiskt av mass- och mansinvandring, som överanstränger alla system och som samtidigt utarmar samhällskontraktet på ett sätt som skapar en dysfunktionell tillvaro för landets invånare. Jag publicerar mejlet eftersom förslaget är intressant och rimligt. Helt enkelt ett ansvarstagande för den situation man orsakat. Före detta moderatledaren och statsministern Fredrik Reinfeldt är givetvis en av de första som bör betala ansenliga summor varje månad. Pengarna kan dras via autogiro och skickas raka vägen till Filipstad, Kalix, Nordmaling, Linköping eller någon annan kommun som berikats så pass att de numera går back med mångmiljonbelopp.

Här är mejlet:

”Undrar statsråden och riksdagsledamöterna skulle reagera om de fick bära en del av det ekonomiska ansvaret för migranter? Till exempel genom att en del av deras lön och framtida pension dras av  för varje migrant som kommer och används för att bekosta deras uppehälle, och detta ska fortsätta på samma sätt som för kommunerna, dvs tills pengarna tar slut och man går i konkurs, vilket nu många kommuner riskerar att göra på grund av invandringen.

Massinvandringen påverkar de flesta människor negativt i ekonomiskt hänseende men politikerna fortsätter samtidigt att höja sina löner och pensioner och drabbas inte alls. Det borde vara rimligt att de får känna av sin politik på samma sätt som vanliga människor, eller egentligen ännu mer, eftersom de har det direkta ansvaret för den förda politiken.

De borde också tvingas bo i utsatta områden utan livvaktsskydd och få uppleva effekterna av sin politik.

SD skulle naturligtivs inte drabbas i samma utsträckning, eftersom de inte är delaktiga i besluten på samma sätt som de övriga partierna.

Detta är väl rimliga krav att ställa i en långsiktigt landsomfattande kampanj? Om inte för att klargöra för folket vad massinvandringen handlar om. Och det vore  väldigt intressant att se vad politikerna skulle svara på en sån kampanj!”

Jag håller med i varje stavelse av detta. En landsomfattande kampanj där politikerna tvingas betala och ta ansvar för den röra de skapat är inte mer än rätt. Varför ska de sitta i sina skyddade verkstäder, många mil från shariaförorter, granatattacker, gruppvåldtäkter och barnrån, och låtsas som om ”högerpopulismen” är det vi främst måste kämpa mot?

Nej, ut i verkligheten med dem. Låt Annie Lööf bo i Rinkeby, Isabella Lövin i Husby, Stefan Löfven i Tensta och Morgan Johansson i Vivalla. Låt Jan Björklund dväljas i Rosengård och Alice Bah Kuhnke i Angered. Låt dem klara sig utan Försäkringskassa när de blir sjuka, låt dem få sitta i timslånga köer på överbefolkade akutmottagningar där män med skottskador prioriteras framför febersjuka bebisar och läkare misshandlas av missnöjda klaner. Låt dem ha sina barn i skolor där lärare misshandlas och våldtas. Låt sedan höra om de fortfarande tycker den svenska verkligheten bara är en desinformationskampanj, och massmansinvandringen en lönsam, lyckosam affär för Sverige.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer