Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Medan Sverigen brinner firar värdegrundsonanisterna nya segrar

av | 8 nov, 2019 | Samhälle

Lästid: 4 minuter

Den berömda Sverigebilden krackelerar mer och mer. Men medan Sverige formligen brinner och skjuts i småbitar kämpar desperata vänsterliberala (höll på att skriva ”vänsterblivna”, på engelska så kallade ”libtards”, för de är ju inte bara vänster utan somliga av dem betraktar sig faktiskt som borgerliga, till och med konservativa) opinionsbildare, journalister och politiker för att lura i oss att de har läget under kontroll. Viktigt meddelande till allmänheten: Det har de ICKE. Nu håller Sverige andan i väntan på när de tänker börja göra det de valts till, och får betalt för: Att ordna den allt mer urspårade situationen åt landets befolkning. Bianca Muratagic sammanfattar nuläget i början av november 2019.

En liga stormar skolan för att råna eleverna på jackor och mobiltelefoner, ungdomsgäng rånar barn med knivar och macheter, eleverna hotar och våldför sig på lärare – men experterna föreslår ”lågaffektivt bemötande”, som i priip går ut på att de som ställer till problem (det vill säga begår allsköns övergrepp) får agera fritt, medan de skötsamma får sin skolgång saboterad och sin trygghet och tllit till vuxenvärlden krossad. De skötsamma förnedras, kränks och får snällt och tyst vänta på att spektaklet ska ta slut.

Imamerna som enligt Säpo utgör ett allvarligt hot mot rikets säkerhet går fria och får stanna i Sverige. De hyllas som rockstjärnor och välkomnas med kramkalas på moskén samtidigt som en ung kvinna som hotas av hedersvåld/mord utvisas till sitt hemland. När en av de riskklassade imamerna råkar försvinna spårlöst ser politikerna ut som fåhelkolkar. Hoppsan, liksom! Vem kunde nånsin ana att något sådant skulle hända, e skulle ju inställa sig hos polisen? Frivilligt…

Misstänkta för bombdåd i Malmö släpps fria, samtidigt som äldre människor förföljs, massanmäls och hämtas av polisen för ”hets mot folkgrupp.” Resurserna tycks oändliga när det handlar om att förhöra och tillrättavisa dem som begår allvarliga brott mot den statliga värdegrunden.

Brottsoffer och våldtagna kvinnor få vänta i flera år för att få hjälp och samtalsterapi. Vissa av dem väntar fortfarande. Polisen lägger ner våldtäktsärenden. Vi informeras om att det saknas resurser men inte när en hel polistrupp ska hämta en docent på Arlanda eftersom hon ville forska på importerad våldtäktskultur, och kritiserade dem som jobbat hårt på att tysta henne. Därför blev hon polisanmäld av den statligt finansierade vänsteraktivistiska och antidemokratiska mobbningsgruppen #jagärhär, och när hon inte dök upp på värdegrundsförhör mobiliserade i princip halva Stockholms poliskår för att släpa henne till förhöret.

Förövarna som utvisas på livstid på grund av grova brott – som mord – stannar i landet och beviljas bidrag, samtidigt som Försäkringskassan nekar sjuka ersättning och man drar in assistans till barn och gamla med särskilda behov. Inte ens döden eller en dödlig sjukdom anses vara anledning till försämrad arbetsförmåga… Politikerna anser att man bör jobba i liggande ställning, om man inte kan gå. Vilka jobb tänker man att dessa sjuka människor ska uträtta då?

Fem sjuktransportbilar brinner i Fittja.
Ingen bryr sig. Det brinner inte i de godas område. Än.

Sverige är världsledande i bombdåd men på TV4 pratar man om att man ska välja klimatsmarta ostar och undvika ”miljöbovarna” italiensk mozzarella, grekisk fetaost och halloumi.

En forskare som anser att den vita rasen är underlägsen och bör gå under ”i blod och lidande” får nästan FYRA miljoner i statliga bidrag för att forska om rasism. Rasister belönas med rasismforskningsmedel. Vad fan får vi för pengarna, undrade Leif Östling helt korrekt och här är svaret. Rasismforskning utförd av en rasist.

Atonbladets värsta lögnare och desinformatör, Anders Lindberg, föreläser om fake news på SEKO-konferensen i Göteborg. Världen är sannerligen uppoch ner! Visste du att EU har något som kallas ”Head of Disinformation”? Bland annat är man mån om att påpeka att de svenska nogo-zonerna bara är en myt.

Medan Sverigen brinner och sprängs i småbitar firar värdegrundsonaninsterna nya segrar.

BIANCA MURATAGIC

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer