Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Medan Magdalena Andersson levererar floskler blir ännu en 16-åring krigsvåldtagen i vårt land

av | 7 nov, 2021 | Svenska våldtäkter

Lästid: 6 minuter

De jublar, kramas, berömmer varandra. Socialdemokraterna har valt en ny partiledare, Magdalena Andersson, och det är ingen hejd på superlativen. ”Sverige kan bättre”. Nu blåser vinden för oss socialdemokrater! Samtidigt, i Upplands-Bro: En 16-årig flicka är på väg hem. En bil hinner ikapp, hon släpas in av flera okända män. Vanmakten. Fasan. Hon är i deras våld och blir utsatt för det grövsta sexuella övergreppet. Inga gärningsmän är gripna. Medan Stefan Löfven hyllas och ny partisekreterare, som har mage att tala om att han är feminist, väljs, trasas ännu en flickas kropp och underliv sönder av monster som får gå lösa i Sverige. Nyheten ges oss i form av en torftig text, återhållsamma rader, men bakom rapporteringen döljer sig fasa som endast kan jämföras med systematiska övergrepp som utförs i krig. Våldtäkt och sexuellt våld som vapen. För att kuva. Krossa. Sverige kallar sig en feministisk stormakt, men sina flickor och kvinnor förmår den inte skydda. Magdalena Anderssons viktigaste uppgift borde vara att återinföra kvinnofriden. Men det helvetes-Sverige som Socialdemokrater under sju år, och flera decennier sammanlagt byggt upp, kommer inte gå att riva ner genom fina ord.

Våldtäkterna är så många att de inte längre avrapporteras i medierna. De blir notiser. Förutom de synnerligt grova fallen. 16-årig flicka. Bara ett barn! Indragen i en bil med flera främmande män. Föreställ dig själv. Ja, du måste. För om du bara bläddrar förbi är du så avtrubbad att detta krigsbrottliknande övergrepp inte längre når in till dig. Knappast att de bad om lov. De var inte snälla. Tvärtom. Brutaliteten, hänsynslösheten är ett signum i dessa krigsvåldtäkter, vars enda syfte är att orsaka så mycket skada som möjligt. Flickan är inte det enda offret. Hennes kropp är sargad, hennes psyke trasigt. Tilliten sönderslagen. Mardrömmen hon tvingas leva i är utan slut. Hennes liv kommer för alltid att definieras av ett före och ett efter. Före: 6 november 2021. Allhelgonadagen. Efter: Alla dagar som kommer sedan. Nej, det är ingen liten flirt som spårat ur och som blev en klapp på rumpan för mycket, även om sådana också kan vara jobbiga. Nej, detta är inget sexköp som Märta Stenevi och hennes galna Miljöpartigäng vill jämställa med våldtäkter. Nej, detta är inte sånt som #metookvinnor älskar att pladdra om, ”alla män” och patriarkala strukturer. Sanningen är att återigen att det enorma inflödet av män från kvinnoföraktande kulturer skapat ett Sverige som är otryggt och livsfarligt för kvinnor.

I februari 2018 uppmärksammade jag proteströrelsen #120dB – Europas döttrar är under attack. Inte bara i Sverige utan överallt i Europa där politikerna släppt in kriminella män från Afrika och Mellanöstern har tryggheten försvunnit. Inte bara kvinnor utan kristna, judar, män, gamla människor, också djur lever farligt när aggressiva jihadister och andra kriminella våldsamma existenser tillåts gå fria. I Sverige får tortyrvåldtäktsmannen Damir 840.000 av justitiekansler Marie Heidenborg. ”Nytorgsmannen” får ynka fem år för minst elva våldtäkter (fast han egentligen åtalats för 24). Det är samhällstjänst och en stor tidnings som Expressen publicerar ett hyllningsreportage till en gängkriminell våldtäktsman utan att nämna att hans offer nästan förblödde efter att ett vapen förts upp i hennes sköte. Vidrigt är det. Europas, i synnerhet Sveriges döttrar, lever farligt.  Och ja, det är just nu Socialdemokraternas ansvar. Och fel.

Inte helt överraskande möttes #120dB av kompakt tystnad av mainstreammedierna. Man var mer intresserad av att skapa löpsedlar om olika kändisars eventuella tafsanden på fester, än att rapportera om det systematiska sexuella våld som kvinnor utsätts för. Man var mer fokuserad på #metoo, så länge gärningsmannen var en vit medelklassman. Men vita medelklassmän utför inga krigsvåldtäkter. Var det för att man inte vågade se sanningen i vitögat? Vilka förövarna är. Vad som ligger bakom deras bestialiska våld.

Så här skrev jag 2018:

Vem står på tur? Vem ska få sitt liv sönderslaget härnäst av importerad kriminalitet och sexuellt våld? Bli tafsad på, attackerad, slagen med flaska i ansiktet, knivhuggen, bränd, gängvåldtagen, hånad, kallad hora, utsatt för övergrepp, skändad? Vem är flickan eller kvinnan som ska få sitt liv krossat av vidriga hårda händer, av främmande kön, av äckliga munnar, av bakterier som överförs till hennes kropp? Vem står på tur i Malmö, Göteborg, Jönköping, Stockholm, Kalmar, Östersund, Karlstad, Helsingborg, Åkersberga? Någon räknade ut att var åttonde kvinna kommer att bli våldtagen under sin livstid. Kanske var femte. Antalet fullbordade våldtäkter i Sverige har ökat med 1522% sedan 1975. Nu är det hela 19 våldtäktsärenden om dagen som läggs ner på grund av att man inte hinner reda ut dem (för bara några månader sedan var det 13). Flickor och kvinnor är under attack överallt i Västeuropa.

Tyvärr har utvecklingen bara gått åt fel håll. Det sexuella våldet är en pandemi långt värre än corona. De som har ansvar för landet blundar. De pratar om vad de ”vill” men de gör inget konkret för att stoppa krigsvåldtäkterna. Häpnadsväckande nog röstar främst kvinnorna själva på dessa destruktiva politiker. Därför kommer det sexuella våldet att fortsätta. Tills fler kvinnor vaknar politiskt. Tills vi tillsammans sätter stopp för destruktiva maktmissbrukare i Rosenbad.

*******
Äntligen! Du kan nu köpa ”Ingen Kvinnas Land” direkt av mig och få ett signerat exemplar. Boken är just nu slut på nätbokhandlarna men jag har några ex kvar tills nästa upplaga kommer! Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer