Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Med Swebbtv:s vin för yttrandefrihet!

av | 4 maj, 2023 | Socialdemokratins dödsryckningar

Lästid: 3 minuter

Redan innan försäljningen av Swebbtv:s vin har startat har vänsterextrema Expo dragit igång en kampanj för att stoppa försäljningen. Lyckligtvis finns fortfarande en gnutta heder och moral i Sverige och Expos patetiska utfall faller platt. Vad du som läser detta kan göra om du vill markera mot lögnarna och Sverigehatarna är att du kan beställa Swebbtv:s goda rödvin, om du ändå ska dricka. Att köpa vårt vin blir ett statement för yttrandefriheten och en motståndshandling mot idiotin som håller Sverige i sitt grepp. Vad Expo ”glömmer” är att Swebbtv har minst en halv miljon återkommande tittare som tillsammans utgör en sund motkraft mot destruktiva krafter som Expo utgör då de desperat försöker stoppa debatt om klimatet, vaccinerna och andra brännande frågor. Att köpa Swebbtv:s vin blir en viktig markering att syltryggarna i Expo aldrig kommer kunna stoppa sanningens och förnuftets röst. Inom någon vecka kan du med rak rygg och stolthet fråga efter Swebbtvs vin på Systembolaget. Varje klunk är en aktiv handling mot Expos dårskap.

 Swebbtv:s högklassiga rödvin finns snart att beställa via Systembolaget. Men redan innan försäljningen har startat drar EXPO igång sin kampanj mot vinet och mot Swebbtv. Detta är helt i linje med deras övriga smutskastning, lögner och socialdemokratiskt stöttad propaganda.

Självklart försöker de få Systembolaget att stoppa försäljningen, men lyckligtvis finns där hederliga statstjänstemän som gör sitt jobb och inte låter sig skrämmas. (Ett råd om du blir uppringd av EXPO angående Swebbtv – hänvisa till konfidentialitet och att du inte uttalar dig om samarbeten eller kundrelationer!)

Swebbtv:s chefredaktör Mikael Willgert skriver så här:

– Naturligtvis hakar Bonnierpressen, Omni, MSN och andra gammelmedier på och sprider EXPO:s narrativ om att Swebbtv är en högerextrem sajt och att vi sprider felaktig information vilket bevisligen inte stämmer. EXPO har bara ett syfte och det är att tysta debatten i frågor som ogillas av etablissemanget. De har i många år tystat debatten i migrationsfrågan och nu kan vi se resultatet med skjutningar och sprängningar dagligen.

– Den sista tiden har deras uppdrag varit att tysta debatten om klimatet och vaccinerna med närmast löjeväckande påhopp. De saknar fullständigt kompetens inom dessa områden. Nu försöker de stoppa försäljningen av Swebbtvs högklassiga rödvin som erbjuds till ett mycket bra pris.

– EXPO hoppas kunna skrämma bort köparna. De vill att det ska kännas tveksamt att gå och fråga efter Swebbtvs vin. Troligen glömmer EXPO att Swebbtv har en halv miljon återkommande tittare. Du är i gott sällskap! EXPO:s trams om högerextremism och rysskonspirationer är bara löjligt och genomskådas av våra tittare. Vi har även många följare även bland Systembolagets personal, och att köpa vårt vin blir ett statement för yttrandefriheten. Du kan med rak rygg och stolthet fråga efter Swebbtvs vin på Systembolaget inom någon vecka.Vi kan bara tacka för gratisreklamen, det här kommer bli riktigt bra!

Vill du beställa Swebbtv:s vin så kan du göra det här:

https://www.systembolaget.se/produkt/vin/swebbtv-5273908/

 

 

*******

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer