Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Massinvandring är skälet till mångkriminaliteten i Sverige – när ska politikerna våga erkänna det?

av | 11 nov, 2019 | Samhälle

Lästid: 6 minuter

Efter ännu en blodig och våldsam helg i Sverige är det bara att konstatera: Ja, våldet eskalerar. Polis och myndigheter har tappat greppet om åtskilliga utsatta områden, oavsett vad de försöker hävda. Det är ett faktum att de kriminella skrattar åt det lama, konflikträdda ”våldsmonopolet” som har lika mycket ”våld” i sig som en bebis med en plastspade i handen. Det är ett faktum att laglöst klanvälde brer ut sig i Sverige, i enklaver där sharialagar nu gäller och där kvinnor, djur och sexuella och religiösa minoriteter lever farligt. Och jag ser politiska utspel på sociala medier där politiker bröstar upp sig och slår verbala nävar i osynliga bord. Men fortfarande erkänner ingen av dem att det är deras egna sjuka, kravlösa migrationspolitik som försatt oss i detta kaos – och att den måste ändras snabbt och radikalt för att förändring ska kunna vara möjlig.

En av dem som gråter krokodiltårar på sociala medier är en av de värsta förstörarna av Sverige, Centerns Annie Lööf. En 15-åring har avrättats i Malmö och Annie ”känner” och är ”förtvivlad” på Twitter.

Ja, det är gullgt Annie, men det är ditt fel att det blivit så här, det är din slapphet, kravlöshet och vurm för att Sverige ska krossas, som det land en gång varit. Det är ditt fel att polariseringen och hatet flödar, det är ditt fel att grupper ställs mot varandra. Det var du Annie som tyckte att Sverige hade plats för minst 30 miljoner migranter. Det du Annie som sa att alla som åker tunnelbana i Sverige är svenskar, att alla pratar svenska. Det är dina Centerkvinnor Annie som tycker att flickor gott kan fortsätta sexualiseras i Sverige, för de vill inte ha slöjförbud för småbarn i svenska förskolor och skolor. Och det var framför allt du, Annie, som förra året sa ja till gymnasielagen som gav runt 10.000 vuxna afghanska män utan asylskäl, många av dem analfabeter, möjlighet att förstöra skoltiden för svenska barn och på rasterna slåss med kniv och sälja knark. Jag generaliserar lika mycket som de politiker som ljuger om att det var ett kompetensregn som vällde in i Sverige 2015!

Men Annie föredrar att leka med löv hellre än att ta ansvar för sitt land.

En annan som nu låtsas upprörd över den urspårade situationen i Sverige är Moderaternas partiledare Ulf Kristersson, arvtagare till Fredrik Reinfeldt, som man bjöd in till partistämman nu senast och vars Sverigeförstörande politik man definitivt inte gjort upp med. Istället bjuder man inte Reinfeldt och jublar åt hans globalistiska tal. Hur ska man någonsin kunna ta moderaterna på allvar? Reinfeldts ”Öppna hjärtan” indoktrinerade det naiva svenska folket att man ska öppna famn och plånbok åt kriminella, mördare, våldtäktsmän och terrorister. Och nu brinner landet. Medan Reinfeldt gullas med av moderaterna. Ulf Kristersson har härmed noll trovärdighet.

Och KD:s Ebba Busch-Thor… Hennes eget partis tunga namn tycker att vi ska ha fortsatt hög anhöringinvandring, trots att Sverige inte klarar av att ta hand om sina egna barn, gamla, och sjuka. Man röstar för att migranter inte ska ha ansvar att försörja sina familjer. Man tycker att Sverige ska ha ekonomiskt ansvar för vuxna människor. Medan man vräker gamla från deras boenden och drar in på pepparkakor till förskolebarn och sylt till de allra äldsta. KD, hyckleripartiet! Mig lurar ni inte, ni är lika skyldiga som de andra att det ser ut som det gör. FÖR NI ÄR INTE BEREDDA ATT GÖRA NÅGOT ÅT DET.

Och samtliga dessa, som har mage att kalla sig ”opposition”, vägrar förstås prata med SD. Enligt dem djävulen själv. Men SD var de enda som förutspådde dessa problem. De andra småpartierna ska vi inte ens prata om, dem tar man avstånd från som om de befann sig i slutstadiet av syfilis. Medan bomberna faller och Sverige brinner kämpar man stenhårt för att fortsätta utmåla de partier som vill agera, som är mot massinvandring, och för återvandring, som landets enda, och största problem. Det är inte bara genant. Det är fullkomligt förryckt.

Socialdemokraterna med Stefan Löfven i spetsen ska vi inte tala om, inte heller Miljöpartiet Extremisterna, de som aktivt krossar ett välfungerande land. Var är Stefan Löfven och Morgan Johansson förresten? De har väl inte i smyg sprängts i luften av en vilsekommen handgranat? Nej just det, de är upptagna att snickra på lögnerna att allt är frid och fröjd och att Sverige går som en… Tesla… Medan vi också har en av de sämsta ekonomiska utvecklingarna inom EU…

Åsiktskorridoren frodas dock trots att sanningen snart inte går att dölja. Alla de systemkritiker som varnat för att vi skulle hamna här sitter fortfarande isolerade i kylskåp. Kloka kvinnor och män som kan komma med lösningar, fortsätter att mobbas och brunmålas. De, som vågat, och vågar tala klarspråk. Dem fortsätter man naziststämpla. Medan nästa bil brinner och nästa ung människa misshandlas, eller skjuts till döds. Man kallar dem högerextrema, medan IS-terrorister får driva skolor och kamma hem miljoner i pengar från staten.

Hej alla sjuklöverpolitiker: Er massinvandringspolitik är anledningen till att Sverige har alla dessa problem. Bidragsfusk. Splittring. Extremism, Otrygghet, Rasism. Polarisering. Mord. Misshandel. Rån av barn och gamla. Barnmord och mord på nyblivna småbarnsmammor. Tortyr av djur. Grupper som ställs mot grupper. Ekonomisk kris i kommunerna. Kaos i skolorna. Kvinnoförtryck, och förtryck av sexuella och religiösa minoriteter. Judehat som ni tagit hit i stora volymer från Mellanöstern. Det är ni som slösat bort svenska folkets skattepengar. Det är ert fel att Danmark inför skärpta gränskontroller mot Sverige. För att det vimlar av potentiella terrorister här, som också utgör hot mot andra europeiska länder, mot våra skandinaviska grannar. Nu sitter ni med skägget i brevlådan och vägrar samarbeta och lyssna på de enda politiker som åtminstone har lite tåga i sig, som åtminstone nosar på lösningarna. Till exempel Christian Sonesson i Staffanstorp och Louise Erixon i Sölvesborg. Och förstås Jimmie Åkesson.

Jag har lösningar till er: Stäng gränserna. Stoppa all asylinvandring. Massutvisa kriminella invandrare på livstid. Sätt utländska brottslingar i utländska fängelser. Ta hjälp av EU-länders poliskårer, om det behövs, som när det brann förra sommaren, och rensa upp ghettonas klaner. Frånta utländska brottslingar deras svenska medborgarskap. Stoppa all anhöringinvandring. Sätt hårda krav på integration och försörjning. Förbjud slöjor i skolor och offentlig verksamhet. Stryp bidrag och tokig bostadsutdelning till ”nyanlända”.  Rensa ut politiska vänsterextremister från myndigheter. Återinför yttrandefrihet och demokrati! Våga ta sansad debatt. Våga vara vuxna. Återställ Sverige! Innan det är för sent.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer