Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Mainstreammediernas grova vilseledande av läsarna bäddar för ett inbördeskrig”

av | 13 okt, 2019 | Det nya Sverige

Lästid: 4 minuter

Slaget om Sverigebilden går vidare. Lögnerna växer och blir allt grövre, allt fulare. De flesta av det svenska etablissemangets journalister har nu lierat sig med maktmissbrukande politiker, politiserade myndigheter samt en politiskt korrekt kulturvärld där man omsorgsfullt upprätthåller Åsiktskorridoren och fortsätter att förfölja systemkritiker genom att använda sig av ännu grövre smutskastning och hårdvinkling. Den slughet, med vilken mainstreammedia manipulerar allmänheten, är faktiskt slående. Att konstant förminska och vilseleda läsare genom att relativisera, undanhålla och förvrida information om det eskalerande våldet och andra samhällsproblem bäddar för etniska konflikter och ett inbördeskrig. Det skriver idag Bianca Muratagic.

Våra städer berikas med nya restauranger, butiker och kiosker som sporadiskt sprängs i luften, kvinnor som utsätts för gruppvåldtakter, barn för brutala rån, arbetsgivare, butiksägare och vårdpersonal får kompetens och nya infallsvinklar genom att trakasseras och mordhotas, hårt arbetande och laglydiga medborgare i förorterna får sina bilar nedbrända och människor avrättas och skjuts ner på öppen gata, numera även småbarnsmammor med sina bebisar i famnen. Folk tvingas flytta, både inom Sverige men även till utlandet, på grund av otrygghet och dödshot. Men Sverige är ju världens tryggaste land… i alla fall enligt vissa kändisar samt journalister, som nu ljuger helt ogenerat om det svenska tillståndet.

Mainstreammedierna roll i Sveriges förfall är betydande. Här hittar vi bisarra rubriker, fokusförflyttning, smutskastning, fördummande och hån av brottsoffer.

Vi får läsa om armbandskampanjer mot våldtäkter, något som sväljs ner okritiskt av etablissemangets journalister som om det vore en utmärkt idé. Makthavare ställs inte till svars. De pressas inte på förklaringar och klargöranden. I stället kan de känna sig trygga i att journalister, deras bästa kompanjoner, ska fortsätta gå deras ärenden.

Vi kan läsa om mansfria musikfestivaler som ska stoppa våldtäkterna. Och påhitt om att det är anmälningsbenägenhet som ökar, samtidigt som allt fler våldtäktsmän släpps på fri fot.

Handgranstsamnesti. Sverige?

Självbetjäningskassor, sommarvärme och trångboddhet pekas ut som orsak till eskalerande rånvåg, trakasserier och hot mot butikspersonal och kunderna.

Men hur förklarar man då ett rån i oktober där barn får sitt ansikte sönderslaget och tvingas kyssa rånarens fötter?

* Polisen uppmanar allmänheten att ”hålla ögonen öppna för bomber” i Sverige 2019 efter årets massiva och mycket oroväckande ökning av bombdåd som numera vanliga medborgare faller offer för.

* Akademiska skjukhuset i Uppsala ställer in alla operationer i brist på material och planerar bygga ”förlossningsbaracker.” I Sverige.

* Människosmuggling tillåts pågå, med hjälp av politiker, asylaktivister och journalister. I Sverige.

* Den psykiska misshandeln av barn som tvingades spela apatiska stöttades av statstelevision. I Sverige.

* Kommuner som sparar på värme och halverar köttkonsumation för äldre och barn för ”klimatetsskull.” I humanitära världsmakten, Sverige.

* Islamister som infiltrerat Migrationsverket och där bestämmer om vilka kvotflyktingar som ska få komma till Sverige.

Vi befinner oss i ett läge där polariseringen, misstron och otryggheten är monumental. Det är så här ett land fördärvas för att slutligen implodera. Och mainstreammedierna bär en stor del av skulden.

BIANCA MURATAGIC

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer