Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Magic wand

av | 28 apr, 2017 | Sex

Lästid: 2 minuter

Den gamla 70-tals sloganen kan man fortfarande använda sig av ibland… eller hur ofta ser du en cyklande lax?

Säga vad man vill om “Sex & The City” men visst har Samantha och gänget ändå bidragit till en större frihet för kvinnor i sexuella sammanhang. Inte minst tack vare sexleksakerna, som faktiskt revolutionerat möjligheter att få orgasm för många kvinnor. Hur skicklig och fingerfärdig än partnern är kan hen icke åstadkomma VIBRATIONER m fingrar, tunga eller kön, och starka vibrationer är vad många kvinnor behöver för att komma.

Denna darling är den jag brukar rekommendera, Hitachis Magic Wand.

Ditt orgasmiska liv blir sig aldrig mer likt, jag lovar.

Ibland när jag föreläser om sex brukar jag slänga ut en fråga, hur tror ni världen skulle se ut om alla kvinnor verkligen nådde sin fulla orgasmpotential och tog för sig av sex och låg och gnuggade sig på mitten hela dagarna? Tja, världen skulle väl gå under för vem skulle då diska laga mat ta hand om barn sköta jordbruk etc? Det är kanske det detta handlar om, männens fasa för att kvinnor faktiskt skulle kunna börja bete sig lika sexuellt egotrippat som män gjort i tusentals år. För utan markservice faller hela korthuset. Pang bom brak. Faktiskt tror jag patriarkatet fasar och fruktar den totala kvinnliga sexuella frigörelsen. Så länge man håller kärringarna i schack och på mattan (förr opererade man bort livmodern för att stoppa “hysterikor”) och inbillar dem att det är bättre att vara frigid så kanske vi kan fortsätta som förr. Mamma tar hand om allt, mamma sköter biffen.

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer