Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Magdalena Anderssons sadistiska nyårslöfte är att plåga svenska folket

av | 7 jan, 2022 | Samhälle

Lästid: 5 minuter

Hej Magdalena Andersson, Sveriges statsminister. Hur mår du där du gömmer dig i ditt elfenbenstorn medan ditt folk plågas av skyhöga elräkningar, bensin- och dieselpriser, och otrygghet? Får samtal från vän i småhus. Elräkningen är på 10.000 kronor säger vännen. Jag måste jobba extra för att ha råd att bo kvar. Dubbeljobb och ont i magen och knappt råd att köpa mat. I tidningarna rapporteras om människor som måste ta banklån för att klara elräkningen men kanske tvingas från hus och hem. Samtidigt skenar dieselpriserna. Nyss var det 20 kronor litern. Nu rör sig siffrorna hastigt mot 21. Även elbilarna blir dyrare i drift då elkostnaden rusar. Du Magda. Hur känns det att leda ett land där människor inte klarar av att betala sina elräkningar? Var det ditt nyårslöfte att beskatta folket hårdare samtidigt som du utarmar samhället när det gäller de mest basala funktionerna, som vård, omsorg och polis? Var det ditt nyårslöfte att dalta ännu mer med utländska kriminella? Under helgerna har vi serverats skottlossningar, tortyr, rån, våldtäkter och hedersmord i stor skala. Vi har även sett publika utspel från en av dina minst kompetenta ministrar, Morgan ”Bagdad Bob” Johansson, som i åratal lovat att krossa gängen, med resultatet att gängen bara växt sig starkare och nu hotar att krossa Sverige…

Hur har folk råd att leva, undrar en annan vän. Barnfamiljerna som är beroende av bilen hånas samtidigt av den socialdemokratiska politiker. Och mitt i julen levereras budskapet om planerade inskränkningar i vår rörelsefrihet med hjälp av det så kallade ”covidbeviset”. Jag undrar var vår statsminister Andersson är? Varför går du inte ut och talar till folket, som en omtänksam ledare skulle göra? Varför försöker du inte ingjuta mod i ditt folk, Magdalena Andersson? Istället verkar ditt nyårslöfte vara att plåga ditt folk så mycket som möjligt. Iskallt levererar du destruktiv politik som kastar medborgare in i sorg och förtvivlan. Är du sadist, Magda? Hatar du ditt eget folk? Man kan ju undra.

Men kanske spelar det ingen roll hur mycket Magdalena Anderssons kompisregering bestående av en ungdomsvitmaktare, en tafsare, en inkompetent hårfrisörskebimbo samt en misslyckad småskolelärarinna som nu predikar medicinsk apartheid förstör Sverige. Opinionssiffrorna från propagandainstituten visar att stödet för socialdemokraterna ökar, vilket basuneras ut i mainstreammedier. Det hela påminner om hjärntvätt i totalitära länder där medborgarna ständigt matas med uppgifter om hur ”älskade” deras stora ledare är. Porträtt på diktatorerna hänger i varje hem och varje offentlig inrättning och man har nationella helgdagar där man visar sina ledare trohet lojalitet och kärlek. Jodå. Ju mer man måste berätta offentligt hur populär en ledare är, desto mer kan du utgå från att många avskyr densamma…

Du Magdalena Andersson. Hur känns det att styra Sverige mot en trasiga, otryggare, fattigare framtid? Vi är många som undrar. Många som är förtvivlade. Många som knappt orkar mer. Du Magdalena Andersson, är ansvarig för hur det ska bli. Vilket var ditt nyårslöfte till svenska folket?

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer