Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Löfven poserar med kippa i Israel – men tar inte avstånd från muslimernas hat mot judar i Sverige

av | 2 feb, 2020 | Islamisering av Sverige

Lästid: 4 minuter

”Religion” och ”religiös symbol”. Så beskrivs judendom och Davidsstjärna av de etablissemangstrogna medierna när de ska rapportera om hatbrottet utfört av arabiska män mot en äldre judisk kvinna. Jag ser dock inte Stefan Löfven gå ut och fördöma den antisemitiska hatattacken i Nybro trots att han åkt till Israel där han poserar med kippa och låtsas bry sig om judarna. Jag ser inte heller DN:s chefredaktör Peter Wolodarski, som sitter i Micael Bindefeldts stiftelse till minne av Förintelsen, skriva en krönika där han adresserar de problem med antisemitism som den socialdemokratiska regeringen importerat till Sverige. Jag ser inte heller Ingrid Lomfors, chef för Forum för levande historia och som forskat om Föintelsen. Hon står istället i SVT och dillar om ”kranskommuner” istället för att våga säga varför man inte kan föreläsa om Förintelsen på vissa skolor i Sverige. Politisk islam är svaret, och den snabbt växande andelen muslimer som hatar judar. Säg det. Säg det rakt ut. Sluta försvara den importerade islamiska antisemitismen!

Både Nyheter Idag och Samhällsnytt har nu skrivit om det antisemitiska hatbrottet i Nybro men i våra stora medier är det tyst. Där talar man ständigt tvångsmässigt om 30-talet, om Hitler och om Förintelsen. Det är bra att man gör det för vi ska inte glömma vår historia, men det blir kontraproduktivt för man sopar DAGENS PROBLEM under mattan. För idag 2020 har vi andra växande problem med antisemitism i Sverige, ett judehat som INTE beror på att SD är Sveriges största parti. Så sluta tugga era floskler om löften till Hédi Fried. All respekt för överlevare, men gamla människor förstår inte verkligheten som pågår i de svenska utanförskapsområdena, och de förstår ännu mindre när förljugna agendasättande journalister som Peter Wolodarski tutar dem fulla med påhitt om ”högerpopulism”. De gamla som Fried och Emmerich Roth förstår inte omfattningen av hatet mot judar som muslimska barn många gånger fostras till. De ser inte islamisternas raseri mot Israel och skanderandet att landet Israel ska utplånas. De kanske inte ens inser att svenska regeringen skickar miljoner och åter miljoner till palestinska terrorister som mördar judar och får livstidslöner av Palestinska myndigheten tack var det.

Nej, det är inte Sverigedemokraterna som är de svenska judarnas största problem. Och visst, NMR hatar judar, men hur många hundra är de svenska nazisterna? Ja, de hatar judar de också, men de är inte i hundratusental, de dominerar inte skolorna, de lyfts inte fram som en sund del av Sverige. Socialdemokraterna har inte skrivit avtal med dem. De har inte infiltrerat varenda myndighet och förvaltning. De är marginaliserade och hatade. De har inte representanter i riksdagspartier och i riksdagen. De får inte lägga ut texten på kultursidor och i tv-debatter. De får inte miljoner i statliga bidrag. Men det får de judehatande islamisterna.

Åter igen. Jag anklagar er, socialdemokrater och andra politiker som skapat ett Sverige som är ett land livsfarligt för judar att leva i. Och fega journalister som fortsätter att upprätthålla detta genom att låta politikerna komma undan. Det är ert fel, journalister, som inte granskar socialdemokraterna som ingått denna vidriga pakt med islamister. Ni tar inte avstånd från judehatet. Ni stöttar istället terrorister med våra skattepengar. Ni har gjort Sverige till ett paradis för antisemistism. Vad tänker ni göra åt det? Jag vill ha ett svar.

FOTO: FAKSIMIL PRIVAT

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer