Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Löfven bär bruna stövlar – Sveriges politiska etablissemang har en tradition av att svika förtryckta

av | 24 feb, 2020 | Det nya Sverige

Lästid: 5 minuter

Det är med sorg och fasa jag läser hur Birgitta von Otters far Göran von Otter hade ett hemligt möte med en SS-officer som berättade hur judar avrättas i gaskammare. Men Göran von Otter får av UD order att ”lägga locket på” och saken sopas under mattan. Jag undrar vad som skulle ha hänt om von Otter vågat gå emot den svenska konsensusmentaliteten? Om han vågat vara visselblåsare och låtit världen få veta? Med samma sorg och fasa ser jag dagens etablissemangspolitiker blunda för de övergrepp mot människor som pågår i Sverige idag, 2020. Övergrepp mot det egna folket, och socialdemokraternas pakt med islamister, som ideologiskt inte skiljer sig särskilt mycket från hur socialdemokraterna samarbetade med Hitler under andra världskriget och troligen möjliggjorde många av de krigsbrott vi idag betraktar som obegripliga.

Reportaget är publicerat i den vänsterliberala antidemokratiska tidningen Expressen och här är ett utdrag:

”Sent på kvällen den 20 augusti 1942 tar den svenske diplomaten Göran von Otter nattåget från Warszawa till Berlin. Under en rökpaus på perrongen möter han en uniformerad tysk SS-officer som verkar nervös och upprörd. 

Svensken bjuder honom på en cigarett. Tysken tackar och säger:  

– Får jag berätta något ytterst viktigt för er? I går såg jag något hemskt. 

– Handlar det om judarna? frågar von Otter. 

– Ja, om judarna som dödas i öst, svarar SS-löjtnanten Kurt Gerstein som är på väg hem till Berlin efter en tjänsteresa till de nazistiska dödslägren Belzec och Treblinka.”

Jag tänker inte uppehålla mig vid Förintelsen och Göran von Otters roll, för jag gissar att han inte heller var ensam om att få information om vad som pågick i gaskamrarna i Tyskland. Men Sverige valde som land att blunda – och tidningen Aftonbladet stod på Hitlers sida. Stockholm gav nazister möjlighet att hysa högkvarter på Östermalm. Medan Norges och Danmarks motståndsrörelser kämpade mot nazisterna gömde sig Sverige bakom sin fega ”neutralitet”. Absolut att Sverige slapp andra världskriget, men är det verkligen något att vara stolt och glad över när man samtidigt bidrog till att skapa ett större lidande för andra länders medborgare?

Om vi förflyttar oss till nutiden har vi exempel i dagens samhälle där systemkritiska röster får betala ett högt pris för att de – vi! – säger ifrån till de, ofta socialdemokratiska, politiker som vanstyr Sverige. Till exempel har vi islamisterna i SSU, Socialdemokraternas ungdomsförbund som inte tar avstånd från judehat (och annat förtryck, som kvinnoförtryck och homofobi). Vi har terrorlöner, som den socialdemokratiska utrikesministern Ann Linde kallar ”socialbidrag” – svenska skattepengar till Palestinska staten som sedan blir livslånga mördarroyalties till dem som bestialiskt mördat bland annat små judiska barn i deras sängar. Vi har hukandet för terrordiktaturer, där just sagda Ann Linde sviker Irans förtryckta kvinnor genom att dra på sig det kvinnoförtryckande plagget huckle när hon gör statsbesök, och hennes lismande för diktaturens representanter. Listan är lång.

Men framför allt en sak vill jag ta upp i sammanhanget, och det är att man fullständigt negligerar alla varningar om en islamisering av Sverige, där socialdemokratin går Det Muslimska Brödraskapets ärenden. Istället för att stå upp mot kvinnoförtryck som slöjor på småbarn och på flickor i skolan hukar man fegt och låter detta förtryck bre ut sig, med missbruk av ordet och begreppet ”demokrati” och ”religionsfrihet”. Islamism är ingen religion, det är en aggressiv politisk ideologi och ett statsskick där anhängarna anser sig stå över svensk lag – i Sverige.

Kan ett politiskt svek bli större än så? Varför lär sig Sverige ingenting av sin skamfulla historia, varför försöker inte de socialdemokratiska politikerna någon gång göra något rätt? Stefan Löfven åker till Israel där han drar på sig en kippa och låtsas bry sig om judar, men judarna i Sverige vänder han ryggen, de förtryckta flickorna och kvinnorna vänder han ryggen, han låter aggressiva islamister infiltrera sitt parti och andra partier, istället för att sätta ner foten och slå fast vad som gäller i Sverige beter han sig lika fegt som 30-talets tjänstemän på UD gjorde. Stefan Löfven vänder även sitt eget misshandlade svenska folk ryggen, han struntar i de urinrånade barnen, de misshandlade gamlingarna, de gruppvåldtagna flickorna och kvinnorna, han låter landets alla system kollapsa under en massinvandring som slår sönder allt som tidigare fungerat väl.

I det här sammanhanget kan man helt oironiskt säga att vi hör stöveltrampet, att 30-talet verkligen är här. Och den som bär de bruna stövlarna är Stefan Löfven och hans politiskt allierade som ser detta pågå men som är oförmögna att sätta stopp. Det är verkligen en stor, stor skam.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer