Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Ljugmediernas nyttiga idiotkvinnor som Irena Pozar och Jonna Sima är vanliga kvinnors värsta fiender

av | 16 apr, 2023 | Mainstreammediernas lögner

Lästid: 6 minuter

De heter Irena Pozar, Jonna Sima, Fanny Svärd, Susanne Nyström, Erika Bjerström, Kristina Lindqvist, Moa Berglöf och många andra, jag nämner bara de namn som tillhör de allra värsta kvinnliga propagandister och eliternas kollaboranter i sin strävan att förstöra våra liv. De här ”journalisterna” ljuger och skuldbelägger alla som försöker jobba för Sveriges tillfrisknande. Det här kvinnorna är kvinnors värsta fiender, i och med att de med näbbar och klor försvarar och hyllar en dysfunktionell samhällsutveckling och drevar mot människor som försöker skapa ett rimligare samhälle för kvinnor och barn. Jag förundras över hur de här kvinnorna så skamlöst kan stötta kriminella, bedragare, våldtäktsmän, islamister och gängkriminella? Och spotta oss, vanliga kvinnor och mammor i ansiktet från sina höga hästar. Eftersom de predikar från mainstreammediernas stora plattformar och deras ord blir synonyma med etablissemangets är de faktiskt livsfarliga. Det är direkt deras fel att vårt samhälle spårat ur, att kvinnor våldtas och barn mördas. Ni skyddar ett urspårat politiskt system där mördare rymmer och kvinnor gruppvåldtas medan vårt land islamiseras i en allt snabbare takt. Ja, jag anklagar er, ni är faktiskt inte kloka! Ni är fullständigt livsfarliga och destruktiva för Sverige.

De här kvinnliga skribenternas namn behöver sägas högt. De behöver få samma slags kritik som de riktar mot människor som kämpar för Sveriges bästa, mot en galen migrationspolitik, mot ett trasigt rättsväsende och en dysfunktionell polisledning, mot en kriminalpolitik där det daltas med våldsamma män och potentiella terrorister. De ska inte få stå oemotsagda där de ljuger och skriver en massa strunt. De ska inte komma undan med att låtsas att deras kritiker är enbart män från nationella kretsar, som de pekar ut som ”nazister”. Jag är en invandrad kvinna, mamma till fem barn, och jag är djupt kritisk till vad de här kvinnorna håller på med. De är faktiskt inte kloka och de behöver få mothugg. De ska inte tro det är fritt fram att sprida den här typen av kvalificerad desinformation och rena påverkansoperationer som syftar till att kväva och snedvrida debatten och dessutom hetsa mot oss som vill ha verklig yttrandefrihet och demokrati och att även andra åsikter än deras respekteras – i synnerhet sådant som baseras på fakta. Till skillnad mot de här kvinnornas, som istället för fakta bygger hela sin argumentation på känslor.

Irena Pozar har seglat upp som en lysande stjärna på lögnhimlen, en kronprinsessa till Jonna Sima på Anders Lindbergs veritabla mentalsjukhus, kvällstidningen Aftonbladet. Pozar är nybliven kolumnist på Aftonbladet, hon skrev tidigare på Expressen men kanske blev hennes floskler för mycket till och med för den tidningen. Hennes senaste utspel var i Carolagate där hon skrev att hon hade ont i magen av Carolas ”främlingsfientlighet”.

Nu gör Pozar stor sak på Twitter av att hon befinner sig på ”nazisternas dödslistor”.

Vilka är det, Irena? Det finns inga nazistiska dödslistor, det är en sån där lögn kvinnor som Pozar kan slänga sig med i trygg vetskap att hon aldrig blir synad och måste redovisa fakta. De här officiella lögnerna är direkt farliga, för de skapar en polarisering och en snedvridning av debatten. Är du inte med Pozar, så är du nazist, är budskapet.

Vad Irena inte låtsas om eller faktiskt begriper är att det finns hundratusentals kvinnor i Sverige som dagligen har mycket mer ont i magen när de tänker på att deras barn kan bli förnedringsrånade när de är på väg till sin fotbollsträning, eller till en kompis. Irena skiter i de kvinnorna och deras barn. Hon skiter i unga tjejer som slutat gå i högklackat för de måste kunna springa ifall de utsätts för överfall när de går hem från krogen om natten. Irena skiter i att tusentals män från kulturer där kvinnor behandlas som skit fått strömma in fritt i Sverige. Irena struntar högaktningsfullt i att Sverige förvandlats till ett skithålsland med shariaghetton där förlorarna är kvinnor. Irena har inte ont i magen av att Luna, 10 år, aldrig kommer kunna leka som andra barn, en konsekvens av migrationspolitiken Irena torgför. Ja du Irena, allt ovanstående är konsekvenserna av att kvinnor som du effektivt hejdat debatten där de här problemen kunnat ventileras och kanske aldrig behövt uppstå om politikerna ifrågasatts.

Jonna Sima behöver ingen närmare presentation, hon är en av islamisternas nyttigaste idioter på Aftonbladet och försöker normalisera den politiska ideologin islam utan att förstå att dess första offer blir just kvinnor som hon samt bögar, flator, judar och kristna. Man hade kunnat skratta åt hennes idiotiska texter om det inte vore för att hon har en stor plattform från vilken hennes ord flyger ut i världen.

Fanny Svärd, Susanne Nyström, Erika Bjerström, Kristina Lindqvist, Moa Berglöf… alla dessa ”duktiga” kvinnoidioter på den vänsterliberala flanken, tillsammans utgör de en tsunami av funktionell dumhet som förpestar vår samtid. Ständiga tweets, utspel i sociala medier, drev mot systemkritiker, rena lögner, falsarier och ställningstaganden där de vid minsta mothugg drar på sig en offerkofta modell tolvmannatält och gråter om hat och hot och lyfter fram sitt kön som en anledning till att de blir ifrågasatta. De hävdar att det är männens fel, att det är onda vita män som hatar dem! Men nej hörni, sluta ljug om det också. Vi är många många kvinnor som avskyr ert poserande och er vurm för kriminella utlänningar, pedofiler och vänsterextrema. Sluta göm er bakom era vaginor som ni utnyttjar när det passar er att gråta som hjälplösa skolflickor när ni utkrävs ansvar för den skit ni skriver.

Vänstern älskar att prata om att nationella och konservativa personer är ”farliga”. Kvinnliga (men även manliga) skribenter i mainstreammedier älskar att offentligt skrika att de är ”rädda” för oss som vill ha ordning och reda. Att vi är ”skrämmande”.

Men inget kan väl vara skrämmande än kvinnor, småbarnsmammor, som jobbar stenhårt på att vårt älskade Sverige ska bli en lekstuga för mördare, kriminella och pedofiler? Inget kan väl vara mer otäckt än kvinnor som skapar mediala häxbränningar (många gånger på sina egna medsystrar som nu senast Carola) där de till varje pris försöker tysta systemkritiska röster, individer som vill ha en vettig debatt om den förda politikens negativa konsekvenser?

Inget kan väl vara mer skrämmande än kvinnor, som påstår sig vara goda, men som samtidigt skamlöst ljuger om migrationspolitik, den som i högsta grad bidrar till att skolan och vården havererar? De här kvinnorna är de värsta rasisterna då de ständigt tjatar om hur viktigt det är med hudfärg men samtidigt blundar för att etniskt svenska barn förnedras, misshandlas och våldtas på grund av just sin svenska etnicitet.

Hej, förljugna vaginabärande journalistkvinnor. Hej Irena, Jonna, Fanny, Susanne, Erika, Kristina, Moa med flera. Jag kommer inte vara tyst när ni sprider era lögner, förtal och drevar mot varenda sund människa som tröttnat på er dysfunktionella agenda. Jag som vill ha ett tryggt och fungerande Sverige är ingen nazist eller det högerextrema spöke ni älskar att beskriva mig som. Jag är mamma, syster, dotter, en vaginabärare jag med, och jag är fast besluten att det får vara slut med att ni på det här viset ska tillåtas förstöra vårt land.

*****

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer