Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Lita inte på KD – det är ännu ett parti som kommer tillåta fortsatt massinvandring till Sverige

av | 25 maj, 2019 | EU-valet 2019

Lästid: 3 minuter

Imorgon är det val till Europaparlamentet och jag vet att många funderar på att lägga sin röst på KD. För att Ebba Busch Thor låter tuff och för att Sara Skyttedal verkar stå upp för Sverige. Partiet har också gått starkt i opinionsundersökningarna och Busch Thor har i flera av dem visat sig ha störst förtroende bland väljarna. Men i praktiken är KD:s politik värdelös när det gäller ödesfrågan för Sverige och Europa, nämligen migrationsfrågan. Nyligen gick KD på Socialdemokraternas linje då man efterlyste sanktioner för EU-länder som vägrar ta emot migranter, och nu har man ställt sig bakom regeringens och stödpartiernas nya lag som kommer att göra bland annat reglerna för anhöriginvandring betydligt generösare. Så låt dig inte luras av Ebba Busch Thors tuffa retorik och Sara Skyttedals tjusiga yttre – trots cool fasad för KD samma ruttna, Sverigedestruktiva politik som sjuklöverpartierna.

Med andra ord är KD exakt samma skrot och korn som det politiska etablissemang som vill tillåta fortsatt demografisk förändring av Sverige. I går fredag klockan 16 var tiden ute för att opponera sig mot regeringens och stödpartiernas lag för fortsatt generös migrationspolitik. KD ställde sig då bakom denna lag, som kommer att göra bland annat reglerna för anhöriginvandring betydligt generösare. Officiellt kallas propositionen för en tvåårig förlängning av lagen om tillfälliga begränsningar av möjligheten att få uppehållstillstånd i Sverige. Denna upprättades efter migrantkrisen 2015. Men sanningen är att förlängningen möjliggör en mer generös anhöriginvandring. Lagen innebär nämligen att alla migranter från och med halvårsskiftet får samma obegränsade rätt att ta hit sina släktingar. Även så kallade ensamkommande flyktingbarn som hittat sina föräldrar efter att de fått uppehållstillstånd återfår rätten att ta dem till Sverige. Fler ska nu också kunna få permanenta uppehållstillstånd.

Kristdemokraterna ställer sig bakom regeringens lag – öppnar för större invandring

Nyligen gjorde man också gemensam med Socialdemokraterna då man efterlyste sanktioner för EU-länder som vägrar ta emot migranter. KD:s Sara Skyttedal anslöt sig då till statsminister Stefan Löfven och Socialdemokraternas ståndpunkt att man bör straffa de länder inom EU ”som inte respekterar fundamentala demokratiska principer” – alltså de länder som vägrar ta emot migranter, länder som man också väljer att stämpla som ”högerextrema”, det vill säga till exempel Ungern och Polen. Sara Skyttedal ställer sig bakom att EU ska få ha ”kraftfulla sanktionsmöjligheter mot länder som inte sköter sina åtaganden”.

KD gör gemensam sak med S – förordar sanktioner för EU-länder som vägrar ta emot migranter

Kristdemokraternas alltmer tuffa retorik under de senaste månaderna har givetvis gett utdelning i opinionen. Men i skarpt läge tycks inget ha förändrats. Folk är åter lurade att tro att en röst på KD är en röst för att återfå ett funktionellt Sverige. Tyvärr är detta inte korrekt. En röst på KD är en röst på fortsatt massinvandring till Sverige.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag sva

rar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer