Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Lex Östling får åsiktsdiktaturen att visa musklerna – vår yttrandefrihet är i princip obefintlig

av | 1 nov, 2019 | Yttrandefrihet

Lästid: 5 minuter

Inbillade du dig att åsiktskorridoren på något sätt börjat demonteras? Fick du möjligen för dig att det blivit lite lättare att andas i Sverige, att mångfalden, den som man ständigt tjatar är så viktig även kan tänkas omfatta kritik av densamma? Hoppades du kanske att det blivit enklare att vara systemkritisk utan att för den skulle få kännbara sociala och ekonomiska konsekvenser? I så fall behöver du tänka om. Kika bara på vad som precis drabbat Leif Östling, bara för att han råkade säga sanningen i Sverige. Det sjuka är att Östling inte uttalat något särskilt anmärkningsvärt – han konstaterade bara fakta. Nämligen att förlegade kulturer från MENA går dåligt ihop med ett demokratiskt, högteknologiskt och civiliserat samhälle. Leif Östling begick kardinalsynden att säga sanningen. Det är allvarligt och en stig rätt ner i ett totalitärt helvete. Tack och lov är Östling rik och kan kosta på sig att säga vad som passar honom. Värre är det för ”folket”, som nu fått ännu ett prejudikat: Håll tyst om din karriär är dig kär! Motgiftet heter givetvis att ännu mer högljutt protestera mot maktmissbruk och politikernas svek.

Leif Östling, tidigare ordförande för Svenskt Näringsliv och tills igår ordförande för Södertälje science park, sa några väl valda sanningar när han intervjuades av Swebb-TV, det i sig något som fick det vänsterextrema etablissemanget att kippa efter luft. Hur vågade han? Östling konstaterade krasst att Sverige ”tagit in alldeles för mycket folk utifrån” och menade att samhällen i Afrika och Mellanöstern låg ”hundra år” bakåt i tiden.

Helt sant och något alla vi normala människor vetat sedan flera år.

Ansvarslös massinvandring har förstört Sverige på många olika sätt, inte minst för att vi fått ett splittrat, orättvist och polariserat samhälle som utnyttjas av kriminella och bidragsbedragare i tusentals, något som skötsamma svenskar tvingas betala med såväl sin plånbok som i värsta fall sina liv. Som Carola och Emil på IKEA, som 12-åriga Ebba Åkerlund plus flera andra på Drottninggatan, som Helga i Norsjö, som Amanda i Småland, som Ingrid i Kil (trots att just hon var en av dem som bidrog till att skapa det helvete som till slut tog hennes liv). Offren för sexuellt våld är oräkneliga. 1789 barn har rånats bara i år. Oskyldiga igelkottar och andra djur har plågats på de grymmaste vis. Vi har flera människor som skadats allvarligt då de skjutits, knivhuggits och bränts. Vi har tusentals potentiella terrorister som spankulerar fritt på Sveriges gator och torg, en krutdurk som omhuldas av våra politiker och som riskerar att smälla när som helst. ja, det smäller, bomber och handgranater och bilar brinner, jag orkar knappt rabbla upp allt ens.

Våldet vi ser saknar motstycke.

Men att kalla en spade för en spade är strängeligt förbjudet i Sverige anno 2019.

Därför har Östling nu fått sparken från Science Park-uppdraget.

– Det är alldeles för grovt för att det ska kunna accepteras, säger Södertälje kommunstyrelses ordförande Boel Godner till Länstidningen Södertälje angående Östlings uttalanden.

Boel Godner (passande efternamn, men hon borde egentligen hetat Ondner), är socialdemokrat och anser sig därmed ha en moraliskt överlägsen värdegrund. Ja, definitivt bättre värdegrund än Östling, som inte hymlar med att det mångkulturella experimentet i Sverige fallerat. Det kan varenda människa som har ögon se, höra och känna. Men socialdemokraterna, som ingått en ohelig allians med islamisterna i Muslimska brödraskapet och sålt ut Sverige till politisk islam, ett landsförräderi som är ett rent övergrepp mot det svenska folket som inte bett om böneutrop och sharialagar, tänker till varje pris upprätthålla illusionen om att vårt samhället går som en välvårdad märkesbil. Därför offrar man den erfarne, kunnige och framför allt pragmatiske Östling på politiska korrekthetens altare.

Att Östling blivit sparkad har mött kraftiga reaktioner på sociala medier, där varenda individ som har minsta insikt i vad yttrandefrihet är inser att beslutet att sparka Östling är käpprätt åt helvete, ursäkta mitt mustiga språk.

Dock finns det inget ont som inte har något gott med sig. Affären Östling har nu bidragit till att Swebb-TV växer. Fler och fler hittar till vår kära TV-kanal som stundtals har fler visningar än den skattebetalda statliga kolossen SVT. Public service har grava problem, och de behöver monteras ner för att indoktrineringen och den osakliga propagandan ska upphöra. Folket behöver inte fostras av Jan Helin och Hanna Stjärne. Dessa två bör få sparken och public service bör skrotas. Men tills en sanering av politiska maktmissbrukare blivit verklighet ligger yttrandefriheten och vrider sig i konvulsioner, är i princip döende. Åsiktskorridoren frodas och visar musklerna.

Vad kan vi göra? Motgiftet heter givetvis fler och högljudda protester. Låt oss fortsätta säga sanningen, låt oss säga vad vi vill.

Till slut kommer lögnarna tvingas se sig slagna.

Men av affären Östling att döma har vi lång väg kvar att gå.

Här kan du se intervjun med Östling, borde vara obligatorisk tittning för varenda individ i Sverige!

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer