Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

I lekstugan Sverige blir det sjuka allt mer normaliserat

av | 11 apr, 2019 | Samhälle

Lästid: 4 minuter

Varje morgon vaknar man till nya groteska nyheter. Afghaner som får upphållstillstånd på falska grunder, via ett Migrationsverk som är infiltrerat av människosmugglare och ansvarslösa aktivister. Det brinner överallt, människor hittas döda och Rosenbad är fullt av världsfrånvända galningar som leker med skattepengar och människors liv. Förebilderna är högt uppsatta: Sveriges egen statsminister Stefan Löfven ljuger ogenerat om att han vill ta krafttag mot hedersvåld, samtidigt som socialdemokraterna röstar nej till en skärpt lagstiftning mot detsamma. Ja, gott folk, vi lever i ett av världens mest extrema länder, där sunt förnuft ersatts av galopperande vansinne.

I Sverige kan man komma undan med vad som helst om man är kriminell – laglydiga medborgare däremot straffas hårt för minsta struntsak.

Är du blottare? Hävda ofrivillig erektion som råkar spränga byxan vid olämplig tidpunkt. Du frias.

Är du våldtäktsman? Hävda att du råkade sova när du våldtog. Du frias.

Är du barnmisshandlare? Hävda att du inte hade en aaaning om att man inte får slå barn i Sverige. Du frias.

Är du tjänsteman på Migrationsverket som ger asyl på falska grunder, i maskopi med människosmugglare? Hävda att du är ett offer, att du blev blåst och utnyttjad. Troligen frias du.

Är du barnamördare ihop med din partner? Skyll på varandra så får ni skadestånd av staten som ni kan leva loppan för. Du frias och blir rik på kuppen för att ha tagit din baby av daga.

Är du kriminell narkoman som utnyttjat och misshandlat en kvinna ihop med andra män? Chansen är god att du hamnar hos en klåpare till utredare och därför belönas med hundratusentals kronor som en ursäkt för att man velat straffa dig för de brott du faktiskt begått.

Är du en bödel, terrorist, IS-monster som slaktat, haft slavar och torterat barn? Hävda att du broderat blommor på en kudde, så kommer du välkomnas till Sverige som ett stackars oskyldigt offer och socialtanterna kommer att slå knut på sig själva för att integrera dig bland intet ont anande medborgare.

Är du en skitunge som trakasserar en lärare och som straff blir utslängd ur klassrummet? Låt dina föräldrar känna sig kränkta å dina vägnar så är det du, inte läraren, som får skadestånd och tröst av farbror staten för det är ju så synd om dig, stackars lilla missförstådda lamm!

Är du däremot anhörig till ett terrormördat barn, får du en förnedrande allmosa från staten, för ditt barns liv är inget värt.

Är du privatperson som tar fast en inbrottstjuv så finns stor risk att det är du, inte tjuven, som blir straffad.

Är du tjej som har en pepparspray för att skydda dig mot våldtäkt i ett samhälle som politikerna förstört, så blir du åtalad för brott mot vapenlagen.

Är du en journalist som kritiserar detta sjuka system kan du bli åtalad mot hets mot folkgrupp, eller åka på böter för att du saknar ”ansvarig utgivare”.

Är du en gammal svensk så struntar staten i dig. Trots att du betalat in miljoner i skatter under åren, trots att du aldrig legat samhället till last. Du är paria i det land du en gång ansett vara ditt, i det land du litat på, i det land som du trott ska stå upp för dig, på samma sätt som du stått upp för landet.

Är naiviteten en svensk folksjukdom? Är det fel på dricksvattnet? Har folket drogats med något annat? Man börjar allvarligt undra vad som är fel.

Hur mycket mer orkar vi?

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer