Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Kvinnodagen 2019: Kvinnofriden är långt borta

av | 8 mar, 2019 | Politik

Lästid: 6 minuter

Det är trist att behöva skriva detta. Jag önskar jag kunde säga som Erica Jong en gång sa, ungefär: ”En dag kommer alla kvinnor få orgasm, ungefär som att alla har färg-tv, och då kan vi ägna oss åt viktigare saker”. Dessvärre var vi nog närmare Ericas dröm på 70- och 80-talet. För det har sannerligen gått åt helt fel håll. För många flickor och kvinnor i Sverige har det gått käpprätt åt helvete. 8 mars är ett skämt. I Sverige, av alla länder. Vem hade kunnat tro det? Men så är det. Sverige är numera det land där ”feminism” mest används som ett skällsord och där pratet om att det är det bästa landet för flickor att växa upp i låter allt mer ihåligt.

Jo, det ser fint ut när en stirrande socialiminister vid namn Annika Strandhäll delar någon internationell lista på sociala medier, där det hävdas att det allt är bara toppen för flickor och kvinnor i Sverige. Man undrar alltid vilka det är som gör de där listorna, är det verkligen folk som är medvetna om att antalet barnvåldtäkter ökat med hela 7 procent, alltså 1580 anmälda brott under första halvan av 2018? Det är flera anmälda barnvåldtäkter varje dag, året runt, i landet Sverige. Hur gör detta Sverige till ett skönt land för en liten tjej att växa upp i? Vet dessa ”forskare” hur vardagen ser ut för många tjejer, att de inte får studiero i skolan, att de blir utsatta för sexuella trakasserier, att de knappt vågar gå ut på stan längre? Till exempel i Uppsala. Och så har vi detta med otyg att utländska småtjejer (ja, för det är inte de svenska) som tvingas bära huckle, redan när de går på förskola, och de strykrädda konflikträdda förskolelärarna vågar inte knysta för då får de minsann veta att de lever av nån aggressiv talibanpappa eller lika hjärntvättad radikaliserad moder som skriker ”walla” och hotar med jihad. Kanske gör de kaos med hela förskolan om deras lilla dotter inte får sexualiseras? Vad är det annat än äckligt? Var är alla feminister som upprörs över att småflickor sexualiseras i Sverige 2019? Eller är de utländska småflickorna mindre värda än de svenska och därför inte värda att kämpas för?

Missförstå mig rätt, jag tycker inte heller att detta borde vara Sveriges problem. Att täcka huvudet med tyg i modern upplyst tid är icke en svensk tradition (kom inte och relativisera med att berätta att bondmororna minsann knöt en sjalett runt skallen 1830). Nu har radikaliserade människor getts möjlghet att leva i Sverige, många av dem får bidrag och tas om hand om samhället. Vore det inte då också rimligt att landet Sverige satte ner foten och sa ifrån, ska ni bo här får ni vackert fostra era döttrar enligt de lagar och regler vi har för flickor här i vårt feministiska, jämställda land! Det blir inget av med att ni ska trä på er tvååring en påse på huvudet. Lägg ner det omedelbart!!

Men nej. Istället är det sorgligt hur landet Sverige tramsar med i slöjförtryck av barn, så fegt och ryggradslöst och så tydligt att man struntar i dessa barn. Medan kvinnorna i muslimska länder som Iran slåss för att slippa gå med huvudet invirat i tyg året runt och slippa alla dessa vidriga religiösa kvinnoförtryckande dogmer, så viker sig svenska samhället dubbelt för att möjliggöra kvinnoförtrycket. Idioter på myndigheter, kommuner och fackförbund kämpar för att slunga Sverige hundratals år tillbaka i tiden, ja till medeltiden, då kvinnan ska tiga i församlingen och vara kysk, klädd i huckle. Plötsligt ser vi dessa hucklen i reklam och broschyrer, som om det var det naturligaste i världen. Jag vill inte ha detta i Sverige, jag vill känna mig fri i mitt eget land, för ni vet vad detta innebär va, att vissa har huvet täckt av tyg, jo det innebär att vi som inte har det är horor i deras ögon. Och det är sjukt. Riktigt sjukt. Nej, det är inte normalt. Kom inte och hävda att någon endaste unge väjer att inte få sol i håret! Kom inte med erat skitsnack om att det är ”frivilligt”! För om det var så himla frivilligt skulle vi väl inte behöva shariapoliser som måste vakta över alla fruntimmer så de inte får för sig att visa hud, hår, vara kåta. Helt enkelt FRIA.

Vi skriver 2019 men backlashen mot kvinnors sexualitet är enorm. Den där medeltida kyskheten smittar av sig och skapar nymoralism som gör att det blir ett ramaskri när man visar en sexig bild på en tjej i reklamen. Hur kommer det sig att en bild som visar kåta kvinniläppar blir föremål för protester medan en kvinna med huvudet invirat i religiöst plagg anses som härlig och befriande? Sverige är så antikvinnligt som det kan bli. Och mer: Hundratusentals unga i landet Sverige får inte ligga som de vill, får inte klä sig som de vill, får inte bli kära i vem de vill, de får inte vara bi- eller homosexuella, och ni som tittar bort är ni som aktivt medverkar till att dessa stackars ungar tvingas lida under föråldrade strukturer! De gifts bort, de könsstympas, de mördas i hederns namn. Föreningen GAPF – Glöm aldrig Pela och Fadime – kämpar tappert för att få slut på hedersvåldet, men denna förening slåss i motvind så länge som politiker med makt låter klanförtryck och annan religiös skit pågå. Ja, jag svär för jag är så less på feghet och velighet. Vi skulle inte behöva ha det så här i Sverige om det fanns rediga politiker som verkligen satte p för förtrycket och extremismen. Istället avskedas och mobbas de ut, de få som vågar höja sina röster och protestera. Som Ann-Sofie Hermansson i Göteborg. Tidigare politikerna Carina Hägg och Nalin Pekgul. Och Simförbundets allra första kvinnliga ordförande Ulla Gustavsson, som vågade säga ifrån om slöjor på barn på bild. Ulla mobbades bort. Kloka fruntimmer tvingas bort för att religiösa extremister ska få fortsätta tyrannisera Sveriges barn, unga och kvinnor med sitt föråldrade förtryck.

På Kvinnodagen måste det sägas. Ni äcklar mig, ni som kallar er feminister men som inte rör en fena för att stå upp för de verkligt förtryckta. Och för alla våldtagna tjejer och kvinnor som ”berikats” av era gungstlingar, invandrade kriminella män från kvinnohatande kulturer som ni verkar tycka är viktigast av allt i hela världen. Dessa män är överrepresenterade i grova våldtäkter (och samma sak är det i andra europeiska länder som tagit emot stora antal av dessa män). Det absurda mansöverskottet gynnar inte flickor och kvinnor. All forskning visar att ett sådant mansöverskott skapar social oro och ökad kriminalitet, våld och otrygghet. Tack för ingenting, ni som nu dessutom vill öka migrationens volymer ytterligare helt utan att ha någon plan för hur detta ska hanteras. Rörelsen #120dB, Europas döttrar, anklagar de som missbrukar sin makt till att skapa ett helvete för oss kvinnor. Ska våra döttrar tvingas växa upp så här?

Så sent som i går fick jag meddelande från en väninna som våldtagits av en invandrad raketforskare. Två år har det tagit innan det blev rättegång och under tiden hann han våldta ytterligare två kvinnor. Min väninnan skrev krasst ”sånt som alla kvinnor nu drabbas av”. På Kvinnodagen anklagar jag er som bidragit till att Sverige blivit otryggt, av sexuellt våld härjat land, ett land som tidigare varit tryggt, ett land där vi slapp gå med larm, färgspray och klä oss i gympaskor för att lättare kunna springa iväg ifall vi blir jagade av en sexuellt förövare eller en grupp sådana. Kvinnofriden brukar jag tjata om men den är sorgligt långt borta. Ni som tiger medan detta pågår har stulit den, ni med Annie Lööf i spetsen, som land annat sett till att tusentals män som ljugit sig in i Sverige ska ges möjlighet att stanna och skapa otrygghet för oss som bor här. Där gick det att skapa en ny lag! På Kvinnodagen undrar jag varför det inte lika enkelt går att göra en lag som sätter stopp för IS-terrorister som i hundratal kan återvända, monster som slaktat kvinnor och barn och förstås män, som tagit kristna flickor som sexslavar och som på alla sätt förverkat sin rätt att kalla sig svenskar?

På Kvinnodagen 8 mars 2019 är jag ledsen att konstatera att Sveriges politiker inte bryr sig ett dyft om landets kvinnor. Jag noterar detta dagligen, men lyfter saken lite extra just idag. En dag kanske alla kvinnor i Sverige får orgasm, får ha sol i sitt hår och får älska hur de vill, med vem de vill, ungefär lika självklart som att alla har en mobiltelefon, och vi kan koncentrera oss på viktigare saker. Men 8 mars 2019 känns den dagen oerhört långt borta i konungariket Sverige.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och släpps 12 mars 2019. Du kan bevaka den här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405118/bilden-av-verkligheten/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-verkligheten-9789198405118

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer