Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Kritikstormen” mot Alexander Bard är rena rama fake news – istället hyllas han på sociala medier

av | 13 jun, 2020 | Åsiktskorridoren

Lästid: 5 minuter

Om du inte visste det, så är det så här lögnaktiga mainstreammedier jobbar: De plockar några gnälliga vänsterröster ur surret på sociala medier och kallar det för ”kritikstorm”. De ringer den ”kontroversiella” personens uppdragsgivare och försöker skapa en storm så att obehaget för uppdragsgivaren ska bli för stort, och man gör sig av med personen. Detta hände Paolo Roberto för några veckor sedan, det hände Mats Skogkär, ledarskribent på Sydsvenska Dagbladet förra veckan, och det händer idag Alexander Bard, som på sitt rättframma sätt kritiserar den våldsbejakande vänsterextrema rörelsen Black Lives Matter. Dagens Nyheter är den självutnämnda moraliska majoritetens främsta fanbärare i dagens Sverige, och försitter aldrig en chans att försöka förstöra livet för dem, vars åsikter inte passar in i den skeva, trånga, vänsterliberala Åsiktskorridoren. I spetsen för drevet, förutom Dagens Nyheter, går även salafister och andra ytterkantspersonligheter, bland annat ledande socialdemokrater som under lång tid banat väg för diskriminering, antidemokratiska strömningar, antisemitism, homohat och kvinnoförtryck. Det som sker i dagens offentliga Sverige är en skam som saknar proportioner.

Alexander Bards tweet har under dygnet blivit en klassiker, i skrivande stund retweetad närmare 1800 gånger och gillad av 4385 personer. Men givetvis heter det att Bards tweet orsakat kritikstorm i sociala medier. Man utelämnar medvetet alla tusentals hyllningar till Bard och lyfter istället de som anser honom vara en styggelse, underförstått: ”alla” avskyr Bard. Nej, man behöver inte villkorslöst älska Bard, men hans frispråkighet är föredömlig i ett räddhågset, fegt, ryggkrökande samhälle som sålts ut av en korrupt, politisk elit. De positiva reaktionerna har under dagen varit oräkneliga:

”Där satt den”.

 

”Du är grym”. ”Obetalbart hedersvärd människa”. Bra sagt som vanligt, bra skrivet Bard, fem stjärnor för den… så låter många av kommentarerna på Twitter.

Bard själv är van att stå i skottgluggen och det är ingen kvalificerad gissning att han gillar när det blir action. ”Drev rensar telefonboken” har han sagt till mig när jag intervjuade honom. Men naturligtvis är frågan hur stort tryck medieplattformarna klarar av. Vi ser statyer falla, institutioner ifrågasättas, informationskriget pågår med full styrka och ibland är samtiden så sjuk att man undrar om man drömmer en mardröm. Mitt i detta står Alexander Bard och slåss, likt en renässanshjälte, mot den politiska korrektheten, mot enfalden, mot tystnadskulturen, för rätten att få säga sitt hjärtas mening i en tid då lögn premieras av staten och de som säger sanningen blir samhällets paria. All heder åt Alexander Bard!

Jag hoppas att alla vi, individer som försvarar den fria världen, kan tillsammans stå upp för Alexander Bard och hans rätt att få säga det som många tänker men inte vågar yppa högt på grund av den vidriga Åsiktskorridoren i det här landet! En gammal namninsamling har väckts till liv, den skapades för flera år sedan när Bard var i ett annat blåsväder och samlade då ihop 20 000 underskrifter, nu är man uppe i 26 000, för att förmå TV4 att sparka Bard. Dagens Nyheter och Aftonbladet drevar som bäst för att Bard ska skandaliseras och bli arbetslös. Det handlar givetvis också om klick, alla vet att DN och Aftonbladet dras med stora ekonomiska förluster och att de behöver läsare lika desperat som snustorra krukväxter behöver vatten. Det är de högljudda, skrikiga vänsterliberalerna som tyvärr sitter på många av våra stora medieplattformar och därför lätt får gehör för sina hysteriska utspel. Jag hinner tyvärr inte starta en insamling för att stötta Alexander, men hoppas någon annan kan göra det. Vi måste börja organisera oss bättre, höja våra röster! Galningarna får inte stå oemotsagda. Det är dessa individer som med alla medel försöker sabotera vår yttrandefrihet, krossa vår historia och skapa ett polariserat, hatiskt samhälle där kriminella ska få åka snålskjuts på skattebetalarnas bekostnad och där sunda röster inte ska få höras. Alexander Bard behövs mer än någonsin! Dela, sprid, stötta, starta namninsamlingar, agera! Säg ifrån överallt där ni kan. #backabard

 *****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer