Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Kriminella utlänningar styr allt mer i Sverige: Sanningen om den totalt misslyckade migrationspolitiken ligger nu i öppen dager

av | 5 sep, 2020 | Migrationspolitik

Lästid: 5 minuter

What a time to be alive, utbrister människor ibland när livet tycks anta en alldeles extraordinär utveckling. Och what a time to be alive i Sverige 2020, när den ena skandalen efter den andra uppdagas. Korruption inom myndigheter, lögner och falskspel till höger och vänster, miljoner som rullas ut till extremister, hädelselagar och knäböjande inför lynchmobbar, förljugen vänstervriden propagandamedia som vilseleder och hjärntvättar folket, en dysfunktionell och svag poliskår i kombination med hela ghetton fulla med våldsbejakande utlänningar som ingen sätter stopp för, vilket leder till att de tar sig allt större friheter i det svenska samhället – samtidigt som Sverige är i händerna på den svagaste och mest inkompetenta regering som någonsin skådats. What a time to be a live! I eftermiddags ”briserade” dessutom ”bomben” som många av oss förstått men inte haft så här konkret svart på vitt: Att det finns 40 kriminella klaner som håller landet i schack. Utlänningar som kommit till det tillitsfulla, öppna och servila smörgåsbordet Sverige bara för att begå brott. Troligen är det individer som dessutom parasiterar på generösa bidrag och som socialtjänst och kommuner slår knut på sig själva för att ordna fina lägenheter och allsköns service åt, samtidigt som de slänger ut pensionärer och snålar på förskolebarnens mat. Svensk migrationspolitik är ett historiskt fiasko, med öppna gränser och naiva politiker som offrar sitt eget folk medan kriminellt slödder dansar på borden och sätter skräck i befolkningen.

Ja, han säger det rakt ut, biträdande rikspolischef Mats Löfving i Ekots Lördagsintervjun, för kanske har han precis som så många andra fått nog och nu äntligen tar bladet från munnen, för han inser att om han fortsätter att hålla tyst så kommer Sverige verkligen att fördärvas helt. Därför berättar han att kriminella UTLÄNDSKA klaner brer ut sig över Sverige och att det nu finns hela 40 stycken i landet. Han målar upp en nattsvart bild där dessa nätverk till och med försöker styra landets politik. Och att Sverige är värst av alla länder i Europa när det kommer till sådan grov brottslighet, det finns inget motsvarande land med samma våldsutveckling. Sen vacklar han till lite. Han påstår att det inte finns någon ”evidensbaserad förklaring” till varför det är så. ”Det går inte att förklara” säger han. Men sedan öser han på. Han pratar om ”integrationen”, som han menar svenska politiker har en naiv inställning till. Han säger det som många av oss redan påpekat och då kallats för rasister – nämligen att det finns många invandrare som kommer till Sverige som inte vill bli en del av samhället. (Jo, de vill förstås ha bidrag och bostäder och gratis vård, det vill de, men sen är de nöjda med att inte lära sig svenska och missbruka tolk i åratal, de är nöjda med att leva efter sharialagar och förtrycka kvinnor och hata bögar, de är nöjda att dväljas i sina ghetton och odla sitt hat mot landet som gett dem allt och vars folk arbetar för att försörja dem med sina skattepengar! Det är äckligt bortom all moral och förnuft och det äckligaste är att detta får pågå på grund av politisk förslappning. Tillfället gör tjuven heter det och våra politiker är tröga och onda möjliggörare som skapat denna signalpolitiska katastrof som gjort Sverige till socialkontor åt hela världens kriminella och ohederliga avskum – denna parentes är min kommentar!)

Men tillbaka till biträdande polischef Löfving. Han säger rakt ut att de här klanerna kommer hit bara för att ägna sig åt kriminalitet. Klanerna är väldigt svåra att komma åt eftersom de är baserade på blodsband. De arrangeras till och med äktenskap för att stärka klanen. Barnen fostras i att ta över nätverken och vill aldrig blir en del av det svenska samhället. Däremot vill de kontrollera det politiska styret i Sverige och är mycket farliga. Klanerna finns etablerade i flera svenska städer, sammanfattar Löfving.

– De har kommit enbart i syfte att organisera kriminalitet. De arbetar för att skapa makt och har stor våldskapacitet. De vill tjäna pengar. Det gör man på narkotikabrott, våldsbrott, utpressning. Man tar sig in i näringslivet och politiken. Man vill spela en roll i den offentliga styrningen i en kommun eller till och med av Sverige, säger Mats Löfving.

https://sverigesradio.se/artikel/7547742

Hur sådana klaner kan bete sig såg vi häromveckan, när de gjorde upp likt nåt slags uppburna kändisar på ett hotell i centrala Göteborg. Polisen stod som fån medan maskerade beväpnade män drällde runt med sina uppgörelser. Vad är det för polis som inte syr in dessa kriminella? En kuvad och svag polis är det.

Återigen: Det som krävs är stenhårda tag. Rensa upp i ghettona. Visa vem som bestämmer i Sverige! Lagför och utvisa kriminella klaner. Lägg om hela migrationspolitiken och inför ett asylstopp i minst tio år. Främst behöver Sverige en ny, handlingskraftig regering. Under Löfven kommer vårt land aldrig att klara sig ur den prekära situation som Reinfeldt och Löfven försatt oss i.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

I mars kommer den första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

I mars ger jag även ut debattboken ”Flykten från folkhemmet” – bevaka den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

Senast utgivna bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer