Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Kravlös vänsterliberal politik och dess ljugande medier är dödligare än alla gängkriminella tillsammans

av | 25 okt, 2021 | Socialdemokratins dödsryckningar

Lästid: 5 minuter

Det är rätt typiskt att de vänsterliberala flummarna efter mordet på den svenska rapparen Nils ”Einár” Grönberg unisont ylar i kör att det är först nu som ”allmänheten” bryr sig. Sanningen är en helt annan. Det är först nu den slappa politikens riddare, besatta av hudfärg, anser det berättigat att anklaga den ordningssträvande oppositionen för det kaos som är ett resultat av just vänsterliberal daltpolitik med kriminella, som oavsett vad populistiska köpta kriminologer som Jerzy Sarnecki säger, hänger tätt samman med okontrollerad invandring av kriminella klaner och individer med en helt annan kultur är de värderingar som råder i Sverige. Ansvariga för detta kaos är de som sitter i Rosenbad och de som suttit där, regeringarna Reinfeldt och Löfven. Symtomatiskt nog tänker Löfven fly Sverige efter att han under sina nästan åtta år vid makten lagt vårt vackra land i ruiner.

270 skjutningar i år och 40 döda. ”Misslyckande” står det nu i kvällstidningar som Aftonbladet, som är en av de medier som hårdast driver på för kravlös migration och dalt med kriminella. Aftonbladets krönikör Jonna Sima är den som högljutt försvarat den kriminelle rapparen Yasin, nu är hon indignerad när Einár fallit offer för samma våld som den här musikstilen genererar och som hon hyllar. Statliga publicservicekanalen med sin gala P3 Guld har belönat Yasin med ett fint musikpris och Expressens kulturchef Karin Olsson anser att det är viktigt att skilja på ”verk och person”. Dessa och många många fler journalister, redaktörer, opinionsbildare, medieaktiva advokater och kändisar har ett enormt ansvar, där de tillsammans i klägget med hycklande och omoraliska politiker skapat denna häxbrygd av samhällsförslappning som möjliggör eskalerande våld.

De skyldiga till det vi nu ser rullas upp inför våra förfärade ögon, som en skräckfilm i realtid, sitter i Rosenbad. Det är de som skapat kaoset, genom att tillåta laglösheten bre ut sig. Genom att släppa in kriminella utan fastställd identitet i landet. Genom att inte ställa krav på anpassning till Sverige. Genom att underfinansiera polisen, genom att låta religiös extremism ta plats i alla myndigheter och samhälleliga instanser. Genom att skapa en åsiktskorridor som är trängre än någonsin även om det på ytan ser ut som om vi ”vågar” kalla en spade för en spade. Genom att vi inte får kritisera vad de håller på med för då kallas vi högerextremister och rasister och förlorar jobb, vänner och socialt anseende. Samma sjuka utveckling ser vi i till exempel Kanada där vänsterliberala Justin Trudeau skapat utlänningsrelaterat kaos i kanadensiska storstäder. Ja, de har också kriminella gäng som skjuter ihjäl varandra på öppen gata, och mammor dolda i hucklen som gråter ut i medierna. Inte heller där ifrågasätter någon varför just dessa söner måste lösa sina konflikter med hjälp av automatvapen, varför just dessa söner måste bygga sina karriärer på att sälja knark.

Det är vår regering som har en utbildningsminister som med berått mod ljuger om skolresultat för att skyla över havererad integration. Vi har en justitieminister som gått emot föreslagen lagstiftning som skulle göra det kriminellt att vara med i en terrororganisation. Vi har en polisorganisation som är full av värdelösa genuschefer som inte klarar av att bringa ordning i landet. Deras våldsmonopol är borta, deras vapen får ju knappt användas mot de gäng som skrattar åt ”aina” och skriver hånfulla texter om konstaplarna Kling & Klang. Sverige som samhälle är ockuperat av kriminella och istället för att slå tillbaka hårt, lagföra, utvisa, inkapacitera, så bjuder man på kanelbullar och kebabpizza och pysslar man med löjliga sociala åtgärder som ”Sluta skjut”. Sveriges styrning är ett jävla skämt och resultat ser vi nu, ett blodbad i nte bara i förorterna utan också nu på ”fina” gatan. Somaliska föräldrar från Järva kan vandra i Hammrby sjöstad hur mycket de vill, det kommer knappast stoppa deras egna tonårskillar från att skjuta ihjäl varandra såväl på deras hemmaplan i orten eller bland bostadsrätterna på Östermalm.

Nej, det är inte ”allas” ansvar att städa upp röran de här erbarmliga regeringarna åkallat över Sverige. Det vore som att låta några gränslösa barn riva ner ett helt rum och sen tvinga de skötsamma barnen städa upp röran. Jovisst kan man göra så men är det verkligen rättvist? är det sunt? Nej, det är det inte. Men det är så de sittande politikerna tycker att samhället ska skötas. de behöver bytas ut skyndsamt, senast 2022. Helst borde de avgå självmant med insikten att de är fullständigt odugliga och livsfarliga.

*******

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer