Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Kommer unga influencers som Isabella Löwengrip och Bianca Ingrosso fortsätta göra betald reklam för pedofilpartiet Centern?

av | 20 dec, 2020 | Pedofilskandalerna i Centern

Lästid: 7 minuter

Nej, det går inte att sluta att på alla upptänkliga sätt fortsätta uppmärksamma pedofilskandalerna som i allt snabbare takt duggar inom Centerpartiet. På kort tid har Centern, förr främst förknippat med jordbruk och lansbygd, blivit något slags symbol för de vedervärdigaste brott mänskligheten kan begå: Nämligen att förgripa sig på små värnlösa barn, till och med bebisar. Vuxna män som stillar sina sjuka lustar med att våldta barn. Det är för ohyggligt för att ta in. I ena änden har vi alltså en fönekande kvinnlig partiledare – Annie Lööf, som genom sin tystnad i praktiken godkänner bestialiska brott mot småbarn. Lööf har själv umgåtts med en dömd, norsk pedofil, något hon nu vill förminska och sopa under mattan. I andra änden finns för partiet viktiga betalda samarbeten med inflytelserika unga tjejer, influencers som Bianca Ingrosso, Margaux Dietz och Isabella ”Blondinbella” Löwengrip. Siffrorna är inte bekräftade men källor med insyn säger att såväl Ingrosso som Löwengrip samt ett flertal andra, mindre kända influencers fått frikostiga summor av Annie Lööf inför valet 2018 för att rösta på Centern. Ingrosso och Löwengrip kan ha fått så mycket som 400-500.000, alltså uppåt en halv miljon eller till och med mer, för att frottera sig med Lööf, för att äta luncher och skratta in i kameran på Instagram och säga att detta är partiet de lägger sin röst på. Smart! Stureplanscentern vet hur man vårdar sina varumärken. Med unga kvinnor, ofta småbarnsmammor, som sina viktiga stödjande medlemmar och fasad utåt. Unga tjejer som alltså lyft ett parti som efter vad som framkommit utgör navet i ett stort svenskt kriminellt nätverk av pedofiler, en så kallad pedofilring. Listan på centerpartistiska män som på olika sätt antingen skyddar pedofiler eller själva begår övergrepp blir allt längre och källor antyder att detta bara är toppen på pedofilisberget. Och ja, jag vill se Ingrosso och Löwengrip offentligt ta avstånd från Centerpartiet. Deras tystnad normaliserar de vedervärdiga sexualbrotten mot barn.

Så här tycker Annie Lööf om att synas i medierna, som mysig tjejkompis med vackra, framgångsrika kvinnliga influencers som Isabella Löwengrip som hon slugt nog knutit till sig:

Annie Lööf bjöd självklart  in Bianca Ingrosso till riksdagen och såg till att detta blev omskrivet på Biancas story och blogg och att Ingrosso tydligt sa att hon tänker rösta på Centerpartiet så inte hennes följarskara bestående av miljoner unga tjejer och många gånger förstagångsröstare skulle missa det:

Frågan är hur mysigt unga kvinnliga influencers, som älskar att visa upp sig med söta småbarn och gulliga djur, i sina hjärtan känner inför att Centerpartiet när vidriga gubbpedofiler vid sin kashmirklädda barm?

Inte mindre än fem män som på olika sätt är partipolitiskt aktiva inom Centerpartiet har alla antingen själva begått övergrepp mot barn och minderåriga och dömts för det, eller bott samman med grova sexualbrottslingar som förgripit sig på småbarn på de vidrigaste sätt. Språket räcker inte till för att beskriva hur groteska brotten är och en läsning av domarna får alla normalt funtade människor att må fysiskt illa. I synnerhet brotten som den centerpatistiske EU-parlamentarikern Frederick Federleys före detta sambo har begått, våldtäkter vid nattning, sammanlagt 22 grova vaginala och anala våldtäkter på små värnlösa flickor i 6- och 9-års åldern han haft ansvar för… Det finns hur mycket som helst att läsa om Federleys skyddande av sin älskade pedofil. Federley är nu ”sjukskriven” på skattebetalarnas bekostnad, för att han blivit påkommen med att visa extremt dåligt omdöme som folkvald, högt betald politiker med makt. Också detta är stötande, kan vanligt folk sjukskriva sig för att de normaliserat pedofili? Svaret på den frågan vet alla med minst en hjärncell i behåll.

VITTNESMÅL: Federley visste om barnvåldtäkterna – ”Ville visa oss domarna”

 

Sedan har vi de brott som pojkvännen och andra vänner till den i Tomelilla baserade före detta politikern Christer Yrjas har gjort sig skyldig till, går knappt att till sig. Det som pågått hos Yrjas är en renodlad pedofilring där kravet för att få vara med var att ”ta med” eget barn eller någon annans barn… Yrjas har i medierna normaliserat och förminskat brotten på ett sådant sätt att det är svårt att tänka sig att han själv tar avstånd från dem. Läs på egen risk, känsliga individer varnas.

Pedofilhärvan växer: Ny barnvåldtäktsman hos Christer Yrjas

 

Och vi har ännu fler män i Centerpartiet som begått övergrepp mot barn och unga, för att det bara ska vara en slump. Nyligen avslöjades att 54-årige centerpolitikern Niklas Wellholt i slutet på oktober dömdes för två fall av sexuellt ofredande mot barn nio och elva år gamla i Kungsbacka. När politikern konfronterades av en förälder försvarade han sig med att han är politiker i Centerpartiet och ”ibland är med i tidningen”.

C-politiker blottade könet för småbarn – försvarade sig med att han är centerpartist

Vi har 44-årige Oskar Åsberg, ordförande för Centerpartiet i Uppsala, som åtalats i Stockholms tingsrätt, eftersom han 2018 vid flera tillfällen köpt sex av en minderårig flicka (hon var 16 och 17 år gammal när det skedde). Åsberg har även försökt tvinga på flickan narkotika. Åsbergs namn nämndes inte i mainstreammedierna utan han kallades bara “centerpartistisk politiker”. Någon ansiktsbild på Åsberg – som aktivt letat flickor att ligga med på sajten “Sugardaters.com” – fick vi inte heller utan hans brott avslöjades först av tidningen Samhällsnytt.

När centerpartisten Oscar Åsberg köper sex av ett barn uteblir drevet – istället skyddas han av medierna

Vi har sedan tidigare Denny Olofsson En 63-årig tidigare centerpartistisk nämndeman och ”värdegrundsexpert” som har dömts för att 2019 flera gånger ha våldtagit en minderårig flicka, vilket rapporterades våren 2020 (inte särskilt stort i mainstreammedierna, dock). Olofsson anser sig inte vara pedofil. När hovrätten behandlade överklagan mildrade de centerpartistens fängelsedom med flera månader. Samtidigt som Olofsson representerade Centerpartiet i rättsväsendet samlade han på våldtäktsnoveller om barn och omsatte även fantasierna i verklighet genom att systematiskt våldta en 14-årig flicka, rapporterar Göteborgs-Posten.

C-nämndeman och värdegrundsexpert våldtog 14-årig flicka: ”Viktigt att tjejer tar plats”

En äldre skandal behöver också nämnas, det är 64-årige Bo Gunnar Hedlund, bosatt i Grythyttan, som är invald i kommunfullmäktige i Hällefors sedan två mandatperioder tillbaka. 2018 ställde han upp för omval igen. Hedlund är 2004 dömd för sexuellt utnyttjande av en minderårig flicka som var inneboende i familjen som fosterhemsplacerad, ett brott som han dömdes till fängelse för. Hedlund förgrep sig sexuellt på en då minderårig flicka och för detta dömdes till 1 år och 6 månaders fängelse i tingsrätten. Hedlund överklagade domen till Göta hovrätt och angav i sin överklagan att det borde räcka med skyddstillsyn och deltagande i ett sexualbrottsprogram inom ramen för Frivården.

Centerpartiets valkandidat dömd för sexuellt utnyttjade av minderårig – förgrep sig på fosterdotter

Hur stor pedofilringen inom Centerpartiet är vet vi i skrivande stund inte. Men det som sker är att även ”vanligt” folk som vanligen inte läser fria medier utan inhämtar sin information från tillrättalagda maktskyddande kanaler som SVT och Dagens Nyheter, börjar prata om Centerns smutsiga pedofilvurmande. Annie Lööf hoppas att dessa skandaler ska blåsa över och vara helt glömda vid valet 2022, men så mycket kan jag berätta, att det kommer inte att ske. Vi i de fria medierna kommer att hålla alla dessa uppgifter aktuella och därmed blir frågan om fortsatt betalt politiskt samarbete med inflytelserika unga kvinnliga influencers en viktig fråga. Vill Bianca Ingrosso och Margaux Dietz samt Isabella Löwengrip som själva är mammor till barn i den åldern som pedofilerna våldtar, göra reklam för ett parti som är fullt av män som antingen älskar sadistiska pedofiler eller som själva är pedofiler och begår övergrepp mot småflickor? Den frågan behöver ställas om och om igen. Och jag skulle gärna vilja se Ingrosso och Löwengrip ta ställning. För även deras tystnad är ett normaliserande av våldet mot barnen.

*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer