Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Kom och demonstrera mot maktmissbruk på Mynttorget den 16/12 klockan 15.15!

av | 13 dec, 2018 | Mynttorgetprotesterna

Lästid: 5 minuter

På söndag den 16/12 klockan 15.15 ses vi igen på Mynttorget i Stockholm. Jag har fått polistillstånd för ännu en demonstration mot politikernas maktmissbruk, den vad jag förstår ogiltiga underskriften av FN:s migrationsramverk Global Compact samt de konsekvenser ansvarslös migrationspolitik fått för Sverige. Vad jag ser förenas både ”höger” och ”vänster” i missnöje över förd politik, mot skrupelfri globalism och EU:s och FN:s storhetsvansinne. Alla är välkomna. Vi behöver stå enade mot maktens arroganta elit – inte splittras inbördes och börja attackera varandra.

Nej, vi behöver inte tjafsa inbördes, borgerliga mot andra borgerliga, konservativa mot sina fränder, vänster mot vänster och alla grupper mot varandra! Folket bör hålla ihop, för det är alla vi som drabbas oavsett vad vi tror på, det är vi som får ta smällarna och konsekvenserna av politikernas galna lekar med våra pengar, med landets resurser, med människors liv och hälsa! Vad du har för ideologi kvittar när du ligger i svåra smärtor på akuten men inte får vård för att resurserna saknas. Det spelar ingen roll om du är vänster eller höger när du inte får plats på förlossningen eller när ditt barn får en kniv mot strupen och blir avkrävd sin jacka och sin mobil. Det är egalt vad du röstat på när din gamla mormor ligger nerbajsad och gråter i ångest för att ingen tar hand om henne. Du kan bli våldtagen oavsett om du valt att visa sympatier för Moderaterna eller för Miljöpartiet. Och framför allt kvittar det om du blir sårad på Twitter eller om du tycker att någon inte borde stå intill någon annan för det kan smeta av sig på din, i dina ögon, finare ”värdegrund”.

Politikerna spottar oss i ansiktet och jag kan förstå dem som ogillar banderoller med texten ”folkförrädare” för orden kan påminna om andra historiska tider, men faktiskt är detta exakt vad politikerna sysslar med. Tyvärr. Hur ska det annars sägas? De som sitter inne på Rosenbad och fikar och slösar med vår tid är inte lojala mot sitt eget folk, de förråder oss, de tänker inte på vårt bästa, jag är ledsen men det måste skrivas, det måste sägas. Dessa kvinnor och män i sina knytblusar och kostymer och skyhöga löner borde hållas ansvariga för den mardröm de ställt till med i Sverige. Gamla damer som får sten på sig när de är ute på promenad,  småbarn som rånas, skolflickor våldtas på väg hem från skolan, djur plågas och torteras, knarket flödar och antalet vapen är svindlande…

Rapporterna duggar allt tätare om problemen i det svenska samhället, bevis på politikernas förnekelse och inkompetens. Kriminaliteten ökar så pass att till och med politiskt korrekta kriminologer börjar låta som fullblodsalarmister, våldet med gängskjutningar är så pass omfattande att dessa nyheter knappt hamnar i tidningen längre. I går avrättning av tungt kriminell profil utanför skola i Malmö, samtidigt man skottskadad i benet i Fittja utanför Stockholm. Läckage ur polisens register som lett till att vittnen, ett par småbarnsföräldrar, blev mördade i Hallonbergen, de fick halsen avskuren. Detta är bara ett axplock av all vidrig brutalitet som dagligen når oss via medierna. Samtidigt: Våldtäkter och våldtäktsförsök. Fyra stycken under en och samma natt i Karlstad i september. Ett våldtäktsförsök i Järfälla igår. Som rovdjur tycks förövarna angripa kvinnor i Sverige, ingen går säker men de yngsta flickorna är mest utsatta. 9-åring våldtagen i soprum. Rubrikerna får en att må illa. Rapportering om den misslyckade ”afghanamnestin” som blev verklighet tack vare Annie Lööf och Centerpartiet fyller också spalterna. Afghanerna är överrepresenterade i gruppvåldtäkter och knivdåd. Konsekvenserna är att många av afghanerna förstör gymnasietiden för vanliga ungdomar. De säljer droger och skapar social oro. Enlgt polisen är det dessa män (många över 18 år) som står för knivvåldet bland ungdomar. ”Det är med kniv de slåss” säger en erfaren polis till Katerina Magasin, och berättar om oroliga föräldrar som ringer och berättar om hur skolgången påverkas av att dessa män vistas i deras barns klassrum.

Sverige har på några få år – främst efter massinvandringen av män från utomeuropeiska länder – förvandlats från ett fungerande land till en dysfunktionell dystopi. Ovanpå detta finns uppskattningar om att vi har att vänta runt 300.000 nya anhöriginvandrare de kommande åren. Det finns ingen plan för hur samhället ska hantera detta. I Stockholm finns 718 hemlösa barn och Stadsmissionen går ut med vädjan om att vi medmänniskor ska försöka hjälpa dessa utsatta ekonomiskt – samtidigt som staden bygger dyra modulhus till ”nyanlända”. Orättvisorna och skevheterna är så många att de knappt går att ta in, grupper ställs mot grupper. Tandvård för en 50-lapp för en ”papperslös” är okej när de papperslösa är en handfull, men när dessa blir tusentals och belastar både vård och skattesystem samtidigt som undanträngningseffekterna gör att landets medborgare diskrimineras? Varför ska en fattigpensionär betala dyrt för ett tandläkarbesök medan en utländsk medborgare som inte bidrar med en krona få vården subventionerad?

Jag försöker skriva om allt som sker, mitt tangentbord ryker, jag kan omöjligt få ner allt som är snett och vint och riksknasigt i denna text. Hur allt kommer att sluta vet jag inte, det enda jag är säker på är att övergreppet mot landet Sverige måste få ett slut. Makten ligger hos oss, hos folket, för vi har en röst. Vi har använt våra röster vid de demokratiska valen i september, med konsekvensen att det nu gått mer än tre månader utan att Sverige fått en regering. Demokratin är satt ur spel när rikets tredje största parti stängs ute från möjligheter att påverka. Ytterkantspartier som det islamistvurmande Centerpartiet och det svaga, vänsteranstrukna LIberalerna med maktmissbrukaren Jan Björklund i spetsen, har sinkat regeringsbildningen. Allt handlar om att ”utesluta SD” samtidigt som barn våldtas, gamla svälter och våldsbejakande extremister tillåts spatsera på gatorna. Vi hade kunnat ha ett land utan cemnetblock på julmarknaderna. Vi hade kunnat ha ett land där alla går i Luciatåget utan att ängsligt tänka på att någon kan bli kränkt.

Känner du inte heller igen dig i Sverige? Kom och demonstrera med mig på Mynttorget på söndag! Det blir tal och det blir svenska flaggor som vajar i decemberluften. Jag har ingen politisk agenda mer än att jag vill att Sverige ska vara rättvist, vettigt och demokratiskt. Jag vill inte ha könsstympade barn och månggifte, jag vill inte ha böneutrop och homofobi, jag vill inte ha brinnande synagogor och vandaliserade kyrkor. Jag vill leva i ett land som håller samman, där människor kan gå lägga sig tryggt utan att sova med baseballträ intill sängen.

Jag vill ha ett land där mina barn kan ha en framtid.

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer