Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

”Klimatpsykosen är till för att distrahera medborgarna från det kaos politikerna skapat”

av | 4 maj, 2019 | Klimatpsykosen

Lästid: 6 minuter

Sverige har drabbats av en ny masspsykos. Den första var flyktingpsykosen som startade 2015 med en massmigration, där över 75% av dem som kom till Sverige var män varav många ljög om sin ålder. 2019 ser vi klimatpsykosen rullas upp framför våra ögon. Huvudrollen innehas av ett barn som utnyttjas av en skrupelfri och cynisk vuxenvärld. Någon, eller något, måste nämligen distrahera människor från den vidriga samhällscirkus, röran och kaoset som politikerna orsakat och därför har man tänkt ut en effektivt strategi som ingen kan protestera mot. Klimatpsykosen som leds av ett barn är perfekt. Detta vassa vapen får makteliten att framstå som både handlingskraftig, god, stark och samtidigt immun mot alla anklagelser. Det skriver Bianca Muratagic.

Flyktingpsykosen var naturligtvis en jättelik bluff. Så småningom visade det sig att majoriteten av männen som svämmade över Sverige var varken barn eller ensamkommande flyktingar, utan ekonomiska och illegala vuxna individer och migranter som bedrog staten men som till slut ändå fick stanna i Sverige trots att vi ingenting vet om deras identitet, bakgrund, motiv och riktiga ålder. Under samma period har dessvärre våldtäkter, taharrush gamea, bacha bazi, barnäktenskap, droghandel och andra typer av allvarliga och nya brott drabbat och eskalerat i explosiv fart och det är först nu vi ser och hör resultat av de förljugna etablissemangets destruktiva och ansvarslösa politik där kriminalitet, våld och hat ökar och grupper ställs mot varandra och destabiliserar Sverige på ett brutalt sätt.

Majoritet av våldtäktsmän och mördare med utländsk bakgrund utvisas inte, straffen sänks eftersom åtalade ändrar ålder mitt i rättegångsprocessen, gatubarn som egentligen är vuxna rånare har upp till tio olika identitet och släpps fria på gatorna så de kan begå nya brott. IS-familjer välkomnas hem, medan skötsamma familjer, kvinnor och barn utvisas för så lite som att de missat ta ut en semester för åratal sedan.
De som får betala det högsta priset eftersom politikernas skenhumanism kostar, är samhällets svagaste: Fattiga, sjuka pensionärer som rotar i soporna efter matrester och sover ute på gatorna, våldsutsatta och ensamstående kvinnor och barn som blir hemlösa, handikappade samt ungdomar och barn med särskilda behov som lämnas att dö eftersom makthavare har bestämt att assistans för dem ska dras in.
De offras på det mångkulturella altaret, medias och politikernas ”godhet” (läs maktmissbruk och inkompetens) som handlar om att lura och vilseleda människor genom att implementera ”rätt” värdegrundsindoktrinering som möjliggör för makteliten att gömma sig bakom nyetablerade och påhittade uttryck som ”alla människors lika värde” för att kunna fiska sympatier och röster och därigenom bita sig kvar vid makten. Systematiskt kontrollerar, mobbar och smutskastar man därför systemkritiker och visselblåsare genom att stämpla dem som onda nazister, rasister, främlingsfientliga och högerextremister. Målet är att tysta den opposition som vägrar stillatigande se på när Sverige raseras.
För alla som kan se har redan noterat att de flesta av de migranter som utlovades vara ett kompetensregn inte räddar Sverige och dess välfärd, utan är snarare en belastning för samhället ur flera olika perspektiv. Utan någon som helst plan har Sverige tagit emot mer än det klarar av. Flera studier och undersökningar visar samtidigt att många av dem som kommer hit inte vill integreras utan snarare skyddar sig själva och sina barn från svenska och västerländska värderingar, kultur och synsätt. Gymnasielagen blev ett fiasko då majoriteten misslyckats med att fullfölja studier, blev hemlösa och dessutom har narkotikarelaterade problem. Vi kan läsa om bråk, dödshot, våldtäkter och utnyttjande av riktiga barn och ungdomar på boenden där äldre män och kvinnor passar på att inleda relationer med både personal och yngre individer. Sveriges politiker skriver sina egna lagar som skyddar dem och skriver in sig på föräldrarnas adress för att kunna få ut pengar samtidigt som pensionärerna lever på existensminimum och sjuka barn lämnas att dö.

Självklart måste man avleda uppmärksamhet och distrahera människor från denna vidriga cirkus och röran politikerna har orsakat och därför har man tänkt ut en effektivt strategi. Vad passade bättre än att skapa en klimatpsykos  och använda sig av ett barn? Det effektivaste och vassaste vapnet som får makteliten att framstå som starkare, godare och immuna mot alla anklagelser.

Precis som när ”flyktingbarn” garanterade politikernas medmänsklighet och ingen kunde ifrågasätta detta, har vi nu fått en ny minderårig i huvudrollen. Av vuxna utnämnt klimathelgon varnar om en ny klimatkris. Folkmassan ska distraheras när islamistiska och antisemitiska krafter och ett lågintensivt krig breder ut sig i Sverige. Nya godhetsknarkande sekter bildas, samma gamla ledare kavlar upp ärmarna för att sluka i sig mer makt nu när de kan nu spela på klimatkortet och utnyttja ett barn för att ta sig upp och tillbaka till tronen igen genom att sätta skräck i lättlurade medborgare som grips av panik för att de gått på myten om att jorden (återigen) håller på att gå under. Vi har fått nya demonstrationer med politiker och vänsteraktivister i spetsen som poserar med en flicka med diagnos som har blivit en ikon och hjälte över en natt i hela världen och vars mor råkar vara en kändis och vänsteraktivist. Samma gamla historia upprepar sig med media och andra stora ledare, politiker, affärsmän och kändisprofiler som lyfter upp flickan och klimatkrisen både fanatiskt och intensivt. Alla vill ha en bit av kakan.
Man skränar att högerpopulismen är ett hot mot demokratin, samtidigt som man ägnar sig åt en känslobaserad klimatpopulism som bygger på att skrämma livet ur folk utan att fakta presenteras. Allt råkar bara ske på ett ”naturligt” och ”hederligt” sätt, i ”gott syfte” och det enda vi ser och hör nu är klimatångest, klimatkris och klimatkatastrof så vi kan sluta prata och tänka på handgranater, explosioner, våldtäkter, IS-resenärer, dödsvåld, polis som går på knä, vård som kollapsar, en skola som inte fungerar och kommuner som går i konkurs vilken dag som helst.

Maktmissbrukare bryr sig inte om ensamkommande barn eller flyktingbarn vars liv förstörs på HVB-hem i Sverige, de bryr sig inte heller om flickor som lever med vuxna män i vårt land. De bryr sig inte om 16-åriga Greta som lider av Aspergers syndrom, tvångssyndrom och selektiv mutism eller 20-åriga Tyra som föddes med CP-skada och dog eftersom hon förlorade rätt till assistans trots att hon hade 20 andnings uppehåll per dygn, eller 11-åriga Ebba som mördades i terrorattacken i Stockholm av en man som på grund av politikers slapphet inte utvisades som han skulle.
Politikerna bryr sig bara om makt, inflytande och pengar. De är beredda att ljuga skrupelfritt utan att skämmas. De är beredda att utnyttja ett aningslöst barn för att uppnå sina mål samtidigt som de fortsätter att vilseleda och föra den lättmanipulerade folkmassan bakom ljuset om att de vill rädda världen. De är beredda att offra barns liv för sin egen vinnings skull.

Många av mina läsare har undrat varför jag inte blir politiker. Det som alltid har hindrat mig är tanken på att sälja min själ till djävulen.

BIANCA MURATAGIC

BIANCA MURATAGIC är sångpedagog, opinionsbildare och krönikör

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer