Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Kära tjejer, ni måste sluta rösta på politiker som gynnar våldtäktsmän!

av | 22 aug, 2021 | Politik

Lästid: 6 minuter

Jag har skrivit ett flertal texter där jag vänder mig direkt till er flickor och kvinnor, för att peka på att det är ni som genom era politiska val skapar ett otryggt samhälle. Jag har fått kritik (av kvinnor) som menar att det inte går att anklaga kvinnorna, att det är kontraproduktivt. Men om man inte pekar på sambanden, om man inte svart på vitt visar konsekvenserna, då kommer vi aldrig komma tillrätta med detta! Såväl unga killar och äldre män har redan förstått hur illa det är när destruktiv politik tillåts förstöra ett land, och det avspeglar sig på att de i allt högre utsträckning vänder ryggen åt partier med socialism i sin värdegrund. Män inser också att nationalism är det som stärker ett samhälle, och att en annan kriminalpolitik krävs för att stävja den galopperande våldsutvecklingen som ödelägger Sverige. Men tjejerna? Och kvinnorna? Ni tror fortfarande på öppna gränser och att dalt med kriminella kvinnohatare ska skapa ett härligt och inkluderande samhälle. Samtidigt som ni nu står där, med rätta upprörda, och skriver på namnlistor för att ta ifrån tortyrvåldtäktsmannen hans skamligt höga skadestånd – helt utan att förstå att hans skadestånd är en konsekvens av att ni röstat fram destruktiva politiker som Annie Lööf och Stefan Löfven till makten. Snälla tjejer och kvinnor, se vad ni gör. Se hur era röster skapat ett land som gynnar tortyrvåldtäktsmän som Damir och som därmed blivit ett helvete – för er själva.

Jag ser unga arga tjejer som lägger ner sin energi på att avsky Sverigedemokraterna och som gärna går i demonstrationståg ”mot rasism”. Tyvärr är detta handlingar som helt missar målet. Medan ni höjer nävarna mot skyn för att uttrycka ert stöd för rörelser som saknar relevans i Sverige som är ett av världens minst rasistiska länder (utom möjligen mot den egna, etniska befolkningen, det vill säga mot er själva) samtidigt som ni stöttar en amerikansk kriminell man, monteras tryggheten ner för er tjejer här i ert eget land.

De partier som säger sig vara era vänner struntar i er. De arbetar inte för ert eget bästa. Annie Lööf till exempel, partiledare för Centerpartiet, gynnar islamisering av Sverige vilket i längden är det allra sämsta för flickor och kvinnor. I Centerpartiet finns dömda pedofiler, män som utfört grova sexuella övergrepp mot små oskyldiga barn. Annie Lööf är den som sett till att den så kallade gymnasieamnestin kunnat bli verklighet, där tusentals vuxna afghanska män utan asylskäl gavs möjlighet att utnyttja Sveriges generösa system. Och Centerkvinnorna är emot att heltäckande slöjor på småbarn förbjuds. Hur gynnar sådan politik flickor och kvinnor? Inte alls, vill jag påstå. Tvärtom skapar detta otrygghet och orättvisor.

Men inte nog med det. Sjuklöverns partier har tidigare röstat ner riksdagsmotioner som hade förhindrat tortyrvåldtäktsmannens skadestånd. I en motion från 2014, 2014/15:2524, föreslog tre sverigedemokratiska riksdagsledamöter, tidigare riksdagsledamoten Kent Ekeroth, rättspolitiske talespersonen Adam Marttinen och partisekreteraren Richard Jomshof att unga ska kunna dömas till fängelse vid grova brott. Men denna motion röstades ner av alla riksdagspartier. Således kan avarter som Damir idag få sitt skyhöga skadestånd. Justitieminister Morgan Johansson (S) anser att skadestånd till offer ska höjas – men inte att skadestånd till förövare ska sänkas. Det ska som vanligt till oändliga utredningar. Under tiden befinner sig Sveriges rättsväsende i fritt fall och de tusentals offer för grovt sexuellt våld förnedras dubbelt genom att statens vänder dem ryggen. Våldtagna av förövare – svikna av samhället.

Tjejer! Lyssna noga. Vår regering säger sig vara feministisk, men hur ser det ut i praktiken? Dömda utländska våldtäktsmän utvisas inte, trots att de har utvisningsbeslut. De blir fria efter några år och kan fortsätta begå bestialiska brott. Vårt rättsväsende har i princip sagt att det är fritt fram att förnedringsråna ungdomar. Även ni tjejer ingår i den gruppen, ni kallas för svennehora och ni respekteras inte av de män som anser att ni måste täcka ert hår och klä er kyskt. Istället går skolor förövare till mötes. Flickor våldtas på skoltoaletter men förövarna får knappt några straff. Flickor könsstympas, gifts bort i sina hemländer fast de är minderåriga, bara för att de är flickor. Hundratusentals ungdomar lever i hederskulturer. Ni har säkert kompisar som inte är fria, trots att de lever i Sverige. Alla människors lika värde är en tom floskel som missbrukas. Det blir allt större skillnader på dem som är födda fria och dem som lyder under medeltida patriarkala normer. I Sverige!

Arkitekterna bakom denna sjuka samhällsordning är de regerande partierna. Stefan Löfven. Morgan Johansson. Och Annie Lööf. Ni tycker att hon verkar vara en cool kvinna, som talar högt om rättvisa? Well, för er egen del så finns ingen rättvisa. Ni är lurade, blåsta, ni har gått på fina ord som i praktiken inte betyder någonting. De styrande partiernas politik är usel för flickor och kvinnor. De spottar er i ansiktet. Men likt medberoende flickvänner till knarkande killar fortsätter ni blint att tro på dem. Varför? Ser ni inte hur er frihet monteras ner? Ser ni inte att ni inte längre är trygga utan fritt villebråd för män som anser att kvinnor är andra klassens medborgare?

Snälla tjejer, jag vet inte hur jag ska uttrycka det för att ni verkligen ska förstå. Men sanningen är den att det är mycket på grund av hur ni röstar politiskt som killar som Damir kan tortyrvåldta tjejer och få nästan en miljon i belöning för det.

Den här politiska utvecklingen är en konsekvens av hur ni har röstat.

Era killar har förstått. De har vaknat.

När tänker ni göra det?


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer