Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Kära Stefan Löfven och socialdemokraterna, har ni någon aning om hur många som faktiskt avskyr er?

av | 1 jun, 2018 | Uncategorized, Politik

Lästid: 4 minuter

Socialdemokraternas partistyrelse har krismöte idag. Partiet uppvisar katastrofsiffror och statsministern har en fiffig lösning: Att få debatten att handla om något annat än migration. Men jag har viktig info till dig, Stefan Löfven: Bara för att du vägrar prata om Sveriges största problem, så betyder det inte att problemet kommer försvinna. Lika lite som det hjälper en alkoholist att låtsas vara nykter bara för att flaskorna är gömda i städskåpet. Så sorry, Stefan Löfven – migration kommer vi prata om tills problemen blir lösta.

Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg har twittrat något om att han inte tror att folk pratar om migrationspolitiken lika mycket som det verkar på sociala medier. Jag kan då avslöja att du har fel Anders, för det gör folk visst, och det hör man, om man bemödar sig att lyssna. Och därför har du fel, Stefan Löfven, i din analys att man kan ändra attityder bara genom att mörka en problematik. Det har ni försökt i åratal, och hur tycker du att det har gått? Inte så bra, va.

För faktiskt är det så att migration och alla de problem som massinvandringen skapat i Sverige är överlägset det ämne som folk pratar allra mest om. Det som polariserar, leder till konflikter, och som oroar människor. Jag ser det i de mejl jag får, i de inlägg som görs på sociala medier, i samtal överallt i vårt avlånga land. På caféer, barer, restauranger, när människor möts, i butiker, på gator, torg, på fester, tillställningar, föräldramöten, barnkalas, studentmottagningar, syjuntor, samkväm, på arbetsplatser, överallt, hela tiden, det bubblar och jäser, det sjuder och pyser, det har redan kokat över och bränts vid. Migration, migration, migration, krisen, kostnaderna, integrationsmisslyckandet. Småflickor i slöja, bråk i skolor, moralpoliser, könsstympning, nu inför sommarlovet hedersvåld och tvångsäktenskap. Att många så kallade ”nysvenskar” inte respekterar oss andra medborgare i landet. Att man vägrar lyda Sveriges lagar och regler, att kvinnor våldtas, att barn misshandlas med till exempel den religiösa fastan Ramadan. Att arabiska nu är Sveriges största andra språk! Att böneutrop accepteras, att landet islamiseras. Att svensken riskerar att bli minoritet i sitt fädernesland om kanske bara tio, tjugo år.

Allt detta oroar folk förfärligt och nej, vi kommer inte sluta prata om detta bara för att det missgynnar socialdemokraterna. Tvärtom. Folk är fly förbannade. Folk är på krigsstigen mot makten. Folk är hämndlystna. Skadeglada över att socialdemokraternas popularitet störtdyker.

Låt oss kort analysera hur de etablerade politiska partierna, i synnerhet socialdemokraterna som i många år varit Sveriges största parti, fjärmat sig allt mer från sina väljare. Jag vågar påstå att politikerna saknar både insikt och förståelse för att ilskan är stor och snart utom kontroll ute i de så kallade stugorna. Och ja, det är mycket tack vare segregation och ett mångkulturellt vansinnesexperimenterande som den här ilskan grott sig allt starkare. Det är på grund av förnekelse kring den importerade kriminaliteten och sexualbrottsligheten som många rasar. Det är på grund av ökat drogmissbruk, våld, oroligheter, bråk i skolorna, respektlöshet, djurplågeri, hat mot flickor och kvinnor, moralpoliser, könsapartheid och att extrema former av religionen islam får bre ut sig i det tidigare fredliga svenska samhället, som så många är missnöjda.

Jo, kära socialdemokrater. Vet ni varför folk inte har förtroende för er? Därför att ni ställer grupp mot grupp på ett sådant sätt att de grupper av svenska medborgare hela tiden blir lidande, medan migraner från alla världens hörn gynnas. Ni missgynnar svenska medborgare vars land Sverige är, och gynnar människor som faktiskt inte kommer härifrån. Så enkelt är det. En fattig svensk familj med sina barn får inte per automatik någon fin lägenhet av kommunen, men det får en flyktingfamilj som kanske inte ens har skäl att stana i Sverige. Varför fick polygamisten i Nacka tre bostadsrätter att bo i? Gamla, sjuka, ensamstående, det är så många svenska personer som far illa! Tror ni på fullt allvar att dessa kommer att rösta på er, på de politiker som svikit dem?

Kära Stefan Löfven och socialdemokraterna, har ni någon aning om hur många som faktiskt avskyr er?

Ja, faktiskt. Som är så arga att deras tidigare milda irritation förbytts mot glödande hat. Hat för att ni skapat utanförskap, respektlöshet, skolor där barn far illa, våldtagna tjejer och kvinnor, otrygghet, ångest och splittring bland ett vänligt och tolerant folk. Ilska för att pengar tas från viktiga samhällsfunktioner och slösas på till exempel vuxna män utan asylskäl. Ja, jag tar upp det igen för detta slöseri och denna humbug är också unikt och det kommer en dag analyseras i historieböckerna som ”Lögntiden” eller ”Falsarie-eran” 2015-2020…

Så nej, Stefan. Det hjälper inte att sopa problemen under mattan. Lika lite som det hjälper en alkoholist att låtsas vara nykter bara för att flaskorna är gömda i städskåpet.

********

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer