Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Kära Moder Svea, grattis på Mors dag – idag avgörs din framtid

av | 26 maj, 2019 | EU-valet 2019

Lästid: 4 minuter

Grattis på Mors dag, Moder Svea! Kära älskade vackra nord, med dina stolta gröna skogar, dina vidsträcka vetefält, din blå himmel, dina snötäckta fjäll och dina traditionellt målade röda stugor. Jag vet i alla fall vad jag önskar dig denna Mors dag, ljuva Moder Svea. Jag önskar att du åtminstone för en stund fick andas friare, att du kunde le, att bekymmersrynkorna runt dina ögon slätades ut. Jag önskar att det plågade, ansatta och vanskötta land som är du började läka och tillfriskna.

Idag är det val till Europaparlamentet, på många sätt ett ödesval som kommer att avgöra både din och Europas framtid. Moder Svea, du är alla Sveriges flickor och kvinnor, du är vår Moder Jord, fundamentet vi alla, både kvinna och man, står på. Om du inte mår bra, gör ingen annan i landet det heller. Hur hamnade du i klorna på människor som inte vill dig väl? Maktmissbrukande, ljugande, föraktande, girig och falsk elit som säljer ut dig utan att blinka, som fortsätter att föra en destruktiv politik som skövlar din själ och vanhelgar ditt sinne? Som otacksamt slår sönder allt det som varit bra, och skapar en ny verklighet, bestående av en mängd företeelser som bygger destruktivitet och dysfunktioner? Som spottar dem som byggt landet i ansiktet och som inte månar om sina barns framtid?

Kära Moder Svea. Jag önskar dig till Mors dag att inga fler terrorister fick vandra fritt på våra gator. Jag önskar att de brottslingar och mördare som återvänt från ett av de värsta krigen i modern tid straffades hårt, för ditt eget bästa! Jag önskar att de korrupta politiker som gömmer dessa mördare från rättvisan skulle dömas, de också. Tusentals våldsbejakande extremister ges fristad på din jord, Moder Svea. Jag förstår att du gråter, att du våndas, att du skäms. För det är skamligt och ovärdigt, och något jag på Mors dag önskar jag kunde förändra.

Kära Moder Svea. Jag önskar dig till Mors dag att inga fler bilar brann. Att du, ett land som klarar dig utan krig i 200 år, förra året hade flest bilbränder i världen, är inget annat än djupt oroväckande! Att du hade 162 bombexposioner, oräkneliga granatattacker, en skjutning om dagen, 108 mord, 15 000 gängkriminella, över 8000 väpnade personrån, över 20 000 villainbrott, utländska stöldligor som åker ut och in i Sverige genom öppna gränser, underbemannad poliskår, 69 kommuner som går back och befinner sig på konkursens rand… Kära Moder Svea, hur kan ett lands styrande politikerkår bara låta det pågå utan att göra allt som står i deras makt att sätta stopp? Jag vet att många röster i dig skriker efter förändring, men de mörka krafterna som under falskt flagg styr och härskar vägrar att lyssna. Älskade Moder Svea. Det är en stor skam.

Kära Moder Svea. Jag önskar dig till Mors dag att du fick Kvinnofrid i ditt land. Som det ser ut är vi så långt ifrån det som man kan komma, med 7840 våldtäkter förra året och kvinnor som lever i otrygghet. Barn våldtas och kränks, barn tillfogas skador de får bära med sig hela livet. Det är dina barn, Moder Svea, dina flickor, de barn som en gång för inte så länge sedan levde i trygghet hos dig, som i dag ser sin trygghet stulen. Europas döttrar är under attack, för ansvarslösa politiker har släppt in vargen till lammen och låter dem härja fritt. Kvinnor misshandlas, trakasseras, våldtas, kränks och dödas. Kvinnor ändrar sina liv, de går inte ut, de skaffar sig hundar, färgsprayer, larm, de joggar inte i skogen mer, de är rädda, de anpassar sig, som misshandlade partners i en relation normaliserar de in sig i det farliga och destruktiva. Våldtäktsstatistiken har skjutit i höjden som en direkt följd av en mass-mansinvandring från länder där kvinnor inte respekteras. Du är snäll och vänlig, Moder Svea, och de politiker som är sprungna ur en konflikträdd härd vågar inte sätta ner foten mot det krig som pågår mot Sveriges kvinnor och barn. Istället har resultatet blivit att din egen demokrati, Svea, utnyttjas för att tvinga ner dig på knä. Det är smärtsamt att se.

Kära Moder Svea. Jag önskar dig till Mors dag att du reser dig och ryter ifrån, ryter med en röst som flyger över de stolta gröna skogarna, över de vidsträcka vetefälten, de snötäckta fjällen och de röda stugorna, en röst som ekar ända upp till den blå himlen, att det räcker nu, att det måste få ett slut. Jag önskar dig på denna Mors dag, som tillika är valdag till EU-parlamentet, att ditt folk vaknar till och gör vad de kan för att rädda dig, Moder Svea. För det är du värd. Ödesvalet är idag, det är nu.

Det är din framtid vi håller i våra händer, kära Moder Svea.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag sva

rar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer