Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Kära mainstreamjournalister, vill ni att era ska barn rånas, era bilar brännas upp och ni själva våldtas?

av | 17 nov, 2019 | Det nya Sverige

Lästid: 7 minuter

Sverige är ett märkligt litet land. Det normala betraktas som onormalt – som att man inte vill att ens barn ska sprängas i bitar av bomber – och det onormala görs till norm – som att hävda att gruppvåldtäkter faktiskt alltid förekommit i Sverige. Det otäcka är att gränser flyttas fram och totalitärt tänkande normaliseras i samma takt som granaterna exploderar och villor rånas av kriminella ligor. Spännande nog har mainstreamjournalisterna, de mestadels kritvita, pursvenska, välbetalda och priviligerade, gått helt vilse i sitt uppdrag. Istället för att jaga Stefan Löfven och Morgan Johansson och ge dem ett helvete för att de gjort kaoz med landet, så har de tagit på sig rollen som moralpoliser och förföljer och drevar mot oskyldiga för glatta livet. Just nu jagar Expressen skådespelarna i Staffanstorp-filmen – för att vad? Skrämma andra, så att de i framtiden inte gör några olämpliga avsteg från ”värdegrunden”? Man kan undra om journalisterna gör så här för att de är fega och inte vågar kritisera och dreva mot mångkulturella gäng? Är de själva rädda för att få en home invasion i sina fina villor i Bromma och Täby? Varför gör di annars på detta viset? Jag kan nämligen inte föreställa mig något annat än att de svenska mainstreamjournalisterna inte heller vill att deras barn ska våldtas, rånas, förnedras, jag tror inte de vill se sin hund uppbränd eller att bilen exploderar. Var är er moral och sunda förnuft, kära före detta kollegor?

De mainstreammediala reaktionerna på den helt sunda och normala filmen om Staffanstorps kommun och att det är tryggt att bo där, jämfört med grannstaden Malmö där småbarnsmammor och barn mördas på öppen gata och där de kriminella tagit över, blottlägger verkligen det svenska samhällets dysfunktionella, gravt skadade tillstånd. Självklart markandsför man en kommun i Sverige med trygghet och med svenska skådespelare i rollerna, varför skulle man inte kunna göra det? Varför ska man prompt ha afrikanska och arabiska människor i reklamfilmer för Sverige? Sverige är ett svenskt land, låt då dess nationella särart få finnas i fred. När Socialdemokraterna inför valet 2018 bytte ut invandrarbarn på Rågssvedsskolan mot blonda barn, höll medievänstern tyst. Jag minns inte att SVT försökte krishantera det tilltaget? Att det blev ett nationellt trauma?

https://petterssonsblogg.se/2018/08/11/socialdemokraterna-valde-bort-invandrarbarnen-till-forman-for-blonda-barn-i-sin-nya-valfilm/

Internet glömmer dock aldrig. Därför finns många exempel på priviligerade vita pk-journalisters fadäser bevarade. Vi har sett många bilder av helvita redaktioner, där man ändå låtsas som om ”mångfald” är det viktigaste.

Jan Helin, tidigare chef på Aftonbladet, numera på SVT, fick 2013, eller 2014 frågan varför han bodde i fina Ålsten i Bromma, (där av en händelse, en villa på 137 kvadratmeter värderas till dryga 14 miljoner kronor) och inte i en invandrartät förort. Jan Helin har tagit bort detta från sin tidigare blogg, men internet never forgets! Jan tycker det är den naturligaste sak i världen att man vill bo med människor av samma etnicitet.

Jag bor i ett villaområde som är lika homogent som de enklaver du beskriver. Vi hålls ihop av att vi jobbar mycket, lägger sjuka pengar på bilar och resor, har fina trädgårdar som vi inte hinner sköta och kan varenda avsnitt av Solsidan. Det är vanligt i hela världen att människor som är lika vill bo nära varandra. Och ofta är det saker som jobb och intressen som gör att man gillar varandra. En del gillar bara de som är av samma etnicitet som en själv. Jag är inte så upprörd över det. Jag är upprörd över de som menar att just deras svenskhet måste gälla för alla. Så menar till exempel Sverigedemokraterna. Därför gillar jag olika.”

Mmm, han gillar olika, så länge han slipper det där olika inpå sig. Jag kan nog också tänka mig den här sortens olika, känner jag, varför vara fattig och sjuk när man kan vara rik och frisk? Jan Helin är inte ensam om att annars tycka mångkultur är fint, en annan sån hycklare är Moa Berglöf, Fredrik Reinfeldts före detta talskrivare och ”geniet” bakom ”Öppna era hjärtan”-talet, det som bidrog till att snäll- och dumsvensken verkligen svalde sagan om att Sverige snart skulle svämmas över av hjärnkirurger och raketforskare och inte aggressiva bidragsberoende analfabeter. Moa Berglöf har hetsat upp sig till den milda grad att hon kallar filmen om Staffanstorp ”vidrig” (trots att hon borde anse att våldsspiralen i Malmö är snäppet värre) och bjöds in till SVT för att diskutera denna omskakande nationella händelse, alltså den ”nazistiska” reklamfilmen för Staffanstorp.

Själv bor Moa i pursvenska Skurup. Jo, jag vet exakt hur Skurup ser ut, tillbringar en del tid där, det finns en del hucklen men fortfarande har man en känsla av att man befinner sig i SVERIGE. Det är ju mer än vad man kan säga om Möllevången i Malmö. Varför bor inte kritvita Moa med sin kritvita familj i Möllevången? Varför känner hon behov av att klaga på de familjer som vill ha samma trygghet som hon själv har i Skurup?

Och apropå Reinfeldt, så bor han med sin familj också han långt från den mångkultur hans globalistvurmande politik vill pådyvla oss. Fredrik Reinfeldt är jätteupprörd över de danska gränskontrollerna, och då undrar jag om Fredrik själv låter bli att låsa dörren till sin dyra bostad när han går hemifrån? Eller när han ligger och sover? Tycker Fredrik att det är fritt fram för vem som helst att gå in i hans bostad och ta för sig av hans saker? Naturligtvis inte. Men så ska landet Sverige fungera, tycker Fredrik. Var är logiken? Jag kan inte tolka detta som annat än ett monumentalt människoförakt mot dem som inte är lika välbemedlade som Fredrik. Människor, vars skattepengar han lever gott av.

Kära mainstreamjournalister. Många av er känner jag. Jag har varit hemma hos en del av er, särskilt då jag bodde i just Bromma och våra barn gick i samma skolor. Jag ser att ni sitter och är pk, men vet att ni inte heller gillar utvecklingen i Sverige, jag vet att många av er läser mitt magasin i smyg för ni vågar inte sga öppet att ni tycker som jag, för det skull kunna innebära att det blev dålig stämning. Men. Hörni. Handen på hjärtat. Ni vill själva inte bo i Rinkeby eller Tensta eller Angered. Jag vet inte ens om ni varit i dessa utsatta områden. Det har jag. Jag lovar, bröder och systrar, som vit europé känner man sig inte särskilt inkluderad. Mångfalden gäller inte oss därborta, bara ett stenkast från era lyxvillor och era söndagsmiddagar med fina råvaror som ni äter på fint posrlin med era pursvenska vänner. Därborta pratar man knappt svenska, barnen måste gå i specialklass fast de är födda i Sverige, och kvinnor får bara jobba o deras män ger dem lov. Det är inskrifter på arabiska, män på caféer och kvinnor klädda à la tält. Som vit kvinna, uppväxt med fri sexualitet och en självklarhet att klä mig som jag vill, tycker jag det är obehagligt att bli uttittad av män från Somalia, Afghanistan och gud vet vilka andra MENA-länder. Jag går inte runt med min Davidsstjärna synlig där heller, om jag säger så. Mångkulturen är ett fiasko minst lika stort som ert hyckleri.

Kära journalister. Tiden är kommen när ni borde ta ert ansvar och sluta bidra till förstörelsen av Sverige vilket er propagandistiska verksamhet gör. Ni skrämmer människor. Ni vill tvinga fram självcensur. Ni vill fortsätta bygga Åsiktskorridoren stark. Varför? Jag vet att ni också vill leva i fred och frihet. Så varför gör ni allt i er makt för att det svenska samhället ska raseras en gång för alla?

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min kommande bok är ”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Beställ den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok ”Bilden av Verkligheten” finns att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” finns nu i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer