Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Kära kvinnor, tillsammans med Annie Lööf skapar ni otrygghet – och fortsätter att göra saker värre

av | 27 sep, 2019 | Det nya Sverige

Lästid: 6 minuter

Det är främst kvinnorna till vänster som engagerar sig i den så kallade klimatrörelsen. 23% av vänsterliberala kvinnor ligger sömnlösa för ”klimatet”. Jag hör också många välutbildade, trendiga kvinnor bekänna sig till Centern och Annie Lööfs destruktiva politik, den som vurmar för utländska män. Ungefär som om den käcka byxdressen och den snygga frisyren på detta partis nu omvalda ledare är av avgörande vikt. Samtidigt känner sig allt fler kvinnor otrygga i Sverige. 20 våldtäkter anmäls varje dag, de flesta hinner inte utredas. Det är oroligt och stökigt i lekparker, på bibliotek, i simhallar, medelklassens barn rånas på sina mobiler, de kan inte längre gå ensamma till sina fritidsaktiviteter… Jag betraktar mina medsystrars politiska val, eller fortsatta brist på engagemang, och undrar när de ska vakna upp? Småbarnsmammor, unga kvinnor, medelålders damer, hallå, hör ni mig? Ni måste börja få ett konkret politiskt uppvaknande, ni måste börja se att det är ni som håller era barns framtid i era händer. De politiker ni röstat på har satt oss i denna sits, det är främst Annie Lööf, Miljöpartiet samt socialdemokraterna som med sin ansvarslöshet skapar dessa otrygga lekparker ni inte längre vågar vara i.

Jag ser att Annie Lööf skyller på M och KD att SD växer, men faktiskt är det konsekvenserna av Lööfs egen politik som hon nu ser och får smaka på. Samhällsförfallet, och därmed rösterna på SD, är resultatet av den politik Lööf driver. Allt fler män inser detta, men kvinnorna ligger efter. Inför valet 2018 såg vi influencers som Bianca Ingrosso och Isabella Löwengrip sälja sina välbesökta plattformar till Lööf. Desinformation på hög nivå till unga kvinnor som okritiskt sväljer vad deras podd- youtoube och reality-TV-stjärnor vräker ur sig, i ”betalt samarbete” med ohederliga politiker som slår sönder Sverige. Samma unga kvinnor måste nu ha försvarsspray, gympaskor och åka taxi från dörr till dörr, ändå riskerar de sexuella övergrepp och att kallas horor för att de inte klär sig enligt sharia. Ja, Annie Lööf betalade miljoner för att muta inflytelserika kändisar inför valet för att säkra sin makt – tjejer och kvinnor struntar hon helt i. 

På webbtidningen Kvartal finns en gripande text skriven av en trebarnsmamma som nu flyttar från Stockholm med sin familj på grund av otrygghet och jag kan inte låta bli att undra vad hon röstat för. Susanna Mannelin, som skribenten heter, känner sig utstirrad av sysslolösa invandrarmän där hon går med barnvagn och i lekparken hänger smockan i luften när en hoodieklädd ungdom uppträder aggressivt. Mannelin blir adrenalinstinn och får nog. Citat ur texten:

”När det är kväll och barnen somnat sitter jag vid köksbordet med min make. Jag gråter och säger att jag nog inte törs gå till parkleken själv igen. Och att jag inte vill gå till biblioteket mer heller. Och inte genom vårt eget centrum, eller bort till skogen där de vuxna sysslolösa männen cirkulerar runt utegymmen. ”Var ska vi vara?” frågar jag. Jag känner mig bestulen, berövad känslan av ett hem när fler och fler områden rödmarkeras på min mentala karta. Det som en gång också var mitt är det inte längre. Var ska vi vara?”

Ja Susanna, var ska svenska barnfamiljer och gamla människor vara när alla samhällets resurser går till en skenande migration där skattebetalarna får stå för notan? En efter en krisar kommunerna, pensionärerna fryser och svälter, poliserna räcker inte till, inte heller vården, i princip all välfärd skärs det i och samtidigt ställs grupper mot grupper, vårt land rämnar, polariseringen skapar också fientlighet människor emellan och nu hotar elbrist och ännu högre arbetslöshet.

Ingenstans i Mannelins text läser jag dock något om det egna ansvaret, det ansvar som ligger hos alla oss medborgare över 18 år som är fria att rösta på de partier vi tror ska ge oss ett vettigt samhälle. Jag tänker på alla de kvinnor som talar sig varma för så kallad ”humanism” och som 2015 stod stjärnögda med skyltar ”Refugees welcome” medan män med oklar identitet strömmade in i Sverige, män, som till 80% inte var de barn de utgav sig för att vara. Samma kvinnor som idag 2019 försvarar ”gymnasielagen” för dessa överåriga afghanska män och som relativiserar kriminalitet som är rå och brutal, med rötter i Mellanöstern och andra kulturer, en attityd som struntar i svensk demokrati och värderingar och vår syn på kvinnor, barn, HBTQ, djur, gamla, pojkar, name it… Många bildade kvinnor fortsätter rösta på partier som driver den ansvarslösa migrationspolitik som leder till att vårt samhälle fått ett kraftigt överskott av män från MENA, män som är överrepresenterade i rån, misshandel, sexualbrott, djurplågeri. Män som inte respekterar kvinnor. Män som avrättar småbarnsmammor likt Susanna Mannelin på öppen gata. Ja, hon refererar till det i sin text, och det gör hon rätt i, för dessa män är inget som Sverige är vant vid, Sverige kan inte hantera dessa män. De är dessutom många gånger unga, har ingen respekt för kvinnors och barns liv, de älskar att sprida rädsla och otrygghet omkring sig. Samhällets våldsmonopol har samtidigt satts ur spel när polisen knappt vågar använda sina vapen.

Vi har ett stort problem här. Det är att många smarta duktiga kvinnor fortfarande är snett ute politiskt. Ni fortsätter att bidra till att samhället fortsätter gå sönder. Många fler män har förstått att vi måste ändra politisk kurs, men kvinnorna hänger inte med, de klamrar sig fast i vad de inbillar sig är ”gott” och ”rätt”, påhejade av cyniska politiker som mest bara är intresserade av att sitta kvar vid makten. Småbarnsmammor, unga kvinnor, medelålders damer, hallå, hör ni mig? Ni måste börja få ett konkret politiskt uppvaknande, ni måste börja se att det är ni som håller era barns framtid i era händer. De politiker ni röstat på har satt oss i denna prekära sits, det är Annie Lööf som med sin ansvarslöshet skapar dessa otrygga lekparker. De borgerliga partierna har, istället för att gå ihop med det växande SD som åtminstone försöker ta ansvar för Sverige, gett Stefan Löfven makten att under kommande år till förstöra vårt land. Den så kallade Alliansen, som i den senaste opinionsmätningen från Sentio får egen majoritet om de skulle gå ihop med SD, utropar ingen misstroendeförklaring mot regeringen, om de skulle spela primadonnor och sätta sig ner med Jimmie Åkesson. De låter istället våldet, otryggheten, de demografiska förändringarna pågå. De låter hellre våra lekparker tas över av kriminella tonåringar än att samarbeta och ta makten ifrån den destruktiva vänstern. Deras ord om åtgärder mot gängvåldet är bara tomma floskler. Inget kommer att förändras.

Istället går kvinnorna all in i klimatalarmistsekten, trots att vetenskap och forskning inte alls helhjärtat stöttar domedagsprofetiorna som mainstreammedierna basunerar ut. Man kan absolut ha två tankar i huvudet, och ja, självklart ska vi värna miljön och naturen, men Sverige, vars utsläpp är minimala och vars miljötänk ligger i framkant, har allvarligare problem i dagsläget än ”klimatet”. Mammor som inte vågar gå ut i lekparkerna med sina barn. Döttrar som våldtas. Kvinnor som klär sig som de vill kallas horor. Kvinnor misshandlas när de går ut för att rasta sina hundar. Det är detta vi borde demonstrera mot. I hundratusental. För det är akut, det är här och nu. För vad ska vi med en ren natur till, om vi inte ens vågar gå ut i den?

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer