Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Kanske längtar Guillou efter månggifte och barnbrudar – därför vurmar han sharia

av | 24 maj, 2021 | Islamisering av Sverige

Lästid: 4 minuter

Det är faktiskt häpnadsväckande att se hur bortskämda, rika äldre vänstermän – som vräker sig i lyx långt från shariaghetton och förtryck – vurmar för att Sverige ska duka under av extremistiska ideologier och förvandlas till ett misärland i paritet med något sönderbombat kalifat i Mellanöstern. För ett tag  sedan var det Hans Blix, Jan Eliasson och gamla Alf Svensson som kröp fram och krävde att tusentals afghanska män utan asylskäl ska få stanna kvar i Sverige. Och nu är turen kommen till Jan Guillou, som gör ett skamlöst (och möjligen dement) utspel där han tar islamiseringen av Sverige i försvar genom att misstänkliggöra dem som kämpar för att dessa islamonazikrafter ska avslöjas och avväpnas. Jag undrar om Jan Guillou själv vill att hans Östermalm där han har sin bostadsrätt, eller hans Östahammar, där han har sin ”jaktstuga” full med döda djurhuvuden, ska bli ett shariaghetto? Kanske är det vad han vill. Kanske är det suget efter barnbrudar och månggifte som hägrar för den gamle KGB-agenten.

Michel Houllebeqcs roman ”Underkastelse” är en av de bästa böckerna jag läst, och en av de hemskaste. Den handlar om hur Frankrike islamiseras och blir ett muslimskt land, en dystopi som kanske inte ligger särskilt långt fram (Frankrike är idag det land i Europa som har flest antal muslimer). För att göra en lång historia kort följer vi en universitetsprofessor som till slut väljer att anpassa sig till islamiseringen. Och i slutet inser han att den faktiskt passar hon ypperligt, då han kan ta sig flera fruar. Ja, för en äldre gubbe passar det islamska patriarkatet utmärkt. Han kan ta sig flera fruar, barnbrudar, han bestämmer, frun ska lyda honom, han kan slå henne ifall han vill, han bestämmer också över pengarna och över barnen, i princip över precis allt. Det finns massa fördelar för en man att leva enligt islam eftersom han är nummer ett. Kvinnan däremot måste vara kysk. Är hon det inte kan hon i värsta fall bli ihjälstenad.

Tillbaka till Guillou. Vad tjänar en svensk författare på att polarisera Sverige genom att anklaga Säpo för att jaga ”araber”? Guillou vet mycket väl att Säpo jagar säkerhetshot och potentiella terrorister och ger blanka fan i skötsamma Ahmed som driver ett grönsaksstånd. Ändå ska han insinuera och elda på den rasism som redan nu hela tiden trycks upp i våra ansikten. Att det är fel på oss som ifrågasätter islamisering och extremism. Jag undrar, vill Guillou att Sverige ska bli ett kalifat? Vill Guillou ha terror? Vill han att Sverige ska huka under islamisters aggressioner? Uppenbarligen vill han det. Någon annan förklaring kan jag inte se.

Du Jan. Ta och odla skägg, flytta ut till Tensta och ta dig ett par extra fruar intill Ann-Marie. Så kan du väl visa hur skön den livsstilen är, och att det inte finns något att frukta. Är du inte sugen? Nej men så sitt då i din lyxvilla, skriv ditt trams och klappa ihop kakhålet i debatten. Du har förlorat all trovärdighet och är redo för gubbskroten.


*****

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Under våren 2020 kommer jag ut med två nya böcker på mitt bokförlag Palm Publishing.

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer