Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Jeanettes brev till Stefan Löfven: ”Vi har 70 000 underskrifter, jag hoppas du tar emot mig denna gång”

av | 18 apr, 2019 | Äldrevården

Lästid: 3 minuter

Som Katerina Magasin och även andra medier tidigare uppmärksammat arbetar organisationen ”Vid din sida” för att skapa ett drägligare liv för utsatta fattigpensionärer, gamla människor som Sverige vänt ryggen. Eldsjälen och initiativtagaren Jeanette Höglund har tidigare bjudit in statsminister Stefan Löfven att besöka organisationens soppkök, något han inte har gjort. Nu skriver Höglund på nytt till Stefan Löfven på sin Facebook: ”Har mailat till statsminister Stefan Löfven nu och hoppas på svar, har skickat till alla hans medarbetare så det inte går att missa.” Vid Din Sida anordnar en manifestation den 24 april klockan 14.00, en marsch som går från Humlegården till Mynttorget där 70 000 underskrifter är tänkta att överlämnas till Löfven – om han behagar ta emot dem.

Så här skriver Jeanette Höglund på sin Facebook idag den 18 april 2019:

Hej Stefan Löfven

Jeanette Höglund heter jag och driver organisationen Vid din sida. Vi hjälper hemlösa pensionärer med mat, kläder och hygienartiklar. Vi finns för dem när samhället brister i sin förmåga att värna de allra mest utsatta. Jag har bjudit dig att besöka soppköket vi driver tidigare men du har tyvärr inte haft tid.

Den 24 april kl.14.00 anordnar vi en demonstration som går genom centrala Stockholm för att uppmärksamma våra hemlösa pensionärer. I skrivandes stund har vi fått in över 70 000 namnunderskrifter. Jag skulle vilja överlämna dessa till dig. Jag hoppas du tar emot mig denna gång för det är viktigt att få berätta för dig om vårt arbete och om våra pensionärers utsatthet. Jag behöver bara några minuter för att överlämna underskrifterna.

Har du möjlighet att ta emot mig den 24 april?

Med vänlig hälsning,

Jeanette Höglund

Grundare av organisationen Vid din sida

https://www.facebook.com/viddinsidastockholm/

Namnunderskrift – Inga hemlösa fattigpensionärer i Sverige

Jag publicerar Jeanettes brev till Löfven för att på detta sätt sprida informationen och nå även dem som inte har Facebook. KOm gärna och delta i demonstrationen den 24 april!

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer