Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Jag är trött på approprieringen av mig som kvinna – män kommer förbli män oavsett hur mycket läppstift de än kladdar på sig

av | 14 apr, 2023 | Transhysterin

Lästid: 5 minuter

Låt mig förtydliga. Alla får givetvis identifiera sig som de vill. Men sluta för i helvete låtsas att det är möjligt att förvandlas till motsatt biologiskt kön bara för att man vill det! Män som föds som män förblir biologiska män livet ut, oavsett hur de identifierar sig och hur många högklackade skor de än sätter på sig. Och varför är det fritt fram att appropriera mitt kön och låtsas som om biologiska kvinnor är något man kan förvandla sig till genom hormoner eller peruker lite hipp som happ när man absolut inte får appropriera etniciteter och kulturer? Biologiska män försöker nu ta ifrån oss kvinnor vår särart, våra kroppsfunktioner och våra kvinnliga identiteter genom att tvinga in sig i modebranschen, in i idrotten, in i fängelserna, de kräver att få dela omklädningsrum med oss biologiska kvinnor, de ska prompt tvinga våra småbarn att ge dem legitimitet och hela generationer unga förvirras genom dessa mentala utsvävningar. Kvinnligheten devalveras och förringas. Var är alla feminister? De håller förstås tyst som de alltid gör när kvinnor faktiskt far illa på riktigt. Nej, lägg av med detta förljugna trams. Lev och låt leva, absolut, men sluta servera oss dessa fantasier om att alla kan bli allt. Bara vi som är födda som kvinnor är biologiska kvinnor. Lika mycket som individer som är födda med en X och en Y kromosom är biologiska män. Allt annat är skådespel och denna hysteriska fixering vid att vi alla ska normalisera in oss i en liten minoritets behov börjar gå mig rejält på nerverna.

Wokeföretag är helt besatta av att biologin ska motarbetas så långt som det är möjligt. Jag ser tex en bild på en muskulös karl iförd rött raffset på Instagram, det är underklädesvarumärket Honeybirdette som för bara någon dag sedan hade sloganen  på varumärket ”made by women for women” till att nu plötsligt ha bytt till ”a luxury lingerie brand for all!”. Man drar på snubben raffsetet om om hans platta bröstkorg behöver en bygelbehå? Vad är dealen med alla dessa män som plötsligt ska pådyvlas oss, poserande i traditionella kvinnokläder och attribut?

Vi har Calvin Klein och Nike, två amerikanska varumärken som sedan en tid drar kvinnliga underkläder på män och tror vi ska köpa detta. Nike använder ”transfluencer” Dylan Mulvaney för att göra reklam för sportbehåar. Men Dylan har inga bröst? Blir ett hån mot kvinnor med skumpande behag att hans platta manliga bröstkorg ska låtsas behöva stöd när han springer och gympar. Så nej tack. Jag har bröst som faktiskt behöver funktionen av en sportbehå och jag vill se hur den sitter på en kvinna med bröst, tack. Jag vill se underkläder för kvinnor på kvinnors kroppar. Därför är det tack och adjö med Calvin Klein och Nike för min del. En platt transfluencer behöver en sportbehå lika mycket som en fisk behöver en cykel, för att använda en gammal feministslogan om män.
Ölet Bud Light har i skrivande stund förlorat flera miljarder i uteblivna intäkter för att de låter en transman göra reklam för sin dryck (som faktiskt mest konsumeras av biologiska män). Återigen: Jag har inga problem med att människor opererar sig, äter hormoner och identifierar sig som nåt de inte är födda till. Men varför ska detta göras till ett ideologiskt statement som vi alla måste pådyvlas ständigt och jämt, varför ska vi alla tvingas normalisera in oss i denna syn på människor, matas med lögner om att alla kan bli allt hela tiden? Jag till exempel kan inte bli man. Eller kines. Eller afrikan. Jag kan inte heller bli elitidrottskvinna, naturligt rödhårig, eller cirkusartist. Jag kan inte bli en hund eller en katt. Jag får vacker acceptera att jag är den jag fötts till, och göra det bästa av saken. Som jag önskar att vårt samhälle istället för att kriga mot oss själva försökte lära oss mer självacceptans!
Ett annat kapitel är dessa dragqueens som från scenen (där de underhöll oss ypperligt, tack för det!) nu kliver in på förskolor och ska posera och uppträda för småbarn? Vems behov är det som står i fokus här? Inte fan är det barnens i alla fall när dessa män approprierar kvinnligheten genom att klä ut sig till monsterkvinnor, håna våra utseenden med groteskt överdrivna attiraljer. Det är inte den kvinnliga skönheten som är i centrum. Nej, det feminina blir häxklikt, bisarrt, likt en karikatyr. Ett ”blackface” av oss kvinnor, förvridet och plumpt. Varför måste alla småbarn förhålla sig till det?
Vi som är biologiska kvinnor har givetvis inte en chans att hävda oss och våra rättigheter i könsdysforins sektliknande tempel där alla vet att dysforikejsaren är naken men ingen vågar knysta detta högt. Transsexuella män som ”korrigerar” sig till fruntimmer vinner idrottstävlingar och kan lätt utsätta biologiska kvinnor för övergrepp i fängelserna, där de kräver att sitta på samma avdelningar som kvinnliga fångar. Biologiska kvinnor kan inte ”bli män” och tävla med biologiska män på samma planhalva inom idrotten! De kan aldrig få samma testosteron, muskler, grova röst och skägg hur innerligt de än önskar… Så, även i transvärlden blir biologiska kvinnor förlorare.
De kändisar som säger ifrån kring transvansinnets utbredning och samhällets lögner får löpa gatlopp, till exempel Harry Potter-författaren JK Rowling som tidigt sa ifrån angående detta transvansinne. Sen dess har det tyvärr bara eskalerat. Vi ska nu inte få säga mamma och pappa utan ”födande” respektive ”icke-födande” förälder. Moderskapet ska devalveras, förringas. Vi ska låtsas att män kan ha mens. Att de kan amma. Vi ska ljuga om att biologiska män kan föda barn. Jodå, det görs experiment med transplantationer av livmödrar till biologiska män så de ska kunna föda barn, jag undrar lite, varför? De kommer ju inte bli kvinnor oavsett hur många kvinnliga könsdelar de syr in i sina magar?
Jag önskar alla sinnesro, lycka och harmoni. Lev som ni behagar, men inse att inga känslor i världen kan förändra biologiska fakta och vad vi skapats som. Så försök inte normalisera dessa ideologiska lögner som om de kan bli sanning. För lika lite som vi kan förändra våra kromosomuppsättningar, kan vi med önsketänkande förändra verkligheten.
Som kvinna tänker jag aldrig hålla tyst när kvinnligheten våldtas och skändas.
Det är min rätt, enligt alla feministiska principer, att slåss mot dem som försöker stjäla och appropriera kvinnligheten, förfula och förminska den och göra den till något den inte är.
*****

Katerina Magasin har haft en rad tekniska problem och blivit utsatt för såväl sabotage som andra typer av attacker. Jag hoppas sidan ska kunna fungera som vanligt igen.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer