Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Izabella, 15 år: ”Jag är så arg på politikerna i Riksdagen – Sverige har varit ett bra land”

av | 18 dec, 2018 | Uncategorized, Mynttorgetprotesterna

Lästid: 7 minuter

Söndagen den 16 december hölls nya protester på Mynttorget i Stockholm, mot undertecknandet av FN:s migrationspakt ”Global Compact” och mot etablissemangets maktmissbruk, skatteslöseri och ett dysfunktionellt land som slits sönder av massinvandring. Åter ställde hundratals människor upp, trots snö och minusgrader, en del hitresta från andra städer, för att under vajande svenska fanor stå upp för landet Sverige, och för att visa sitt missnöje med den ansvarslösa migrationspolitiken som skapat djup kris i landet. En av talarna var 15-åriga Izabella Nilsson Jarvandi, som rest till Stockholm från Göteborg tillsammans med sin mamma och nyfödda lillasyster. ”Jag drivs av en flammande ilska mot politikerna”, säger hon. ”Jag kommer aldrig att tystna eller sluta kämpa för att det ska bli ordning i Sverige.”

– Sverige har varit ett bra land. Det hade kunnat vara ett paradis på jorden. Istället står vi här vecka ut och vecka in med gruppvåldtäkter, mord, misshandel, bränder, bomber, skadegörelse, terror, systemfel, hot, hemlöshet, bostadsbrist, narkotika, och så vidare, och så vidare…

Izabella är ung och ser späd ut i sin vinterjacka med en gul väst över, där hon står och talar i megafon till folket som samlats på Mynttorget under en mörknande decemberhimmel. Hon är blek om kinderna och snöflingorna faller ner i hennes mörka hår. Men låt er inte förvillas av den tunna flickkroppen, för i Izabellas unga gestalt finns ett hjärta av stål och ett lejons okuvliga vilja. Hon är inte rädd för att säga vad hon tycker. Hon kämpar för sin och sina jämnårigas framtid.

Våra folkliga, opolitiska Mynttorgetprotester kommer att fortsätta. De andra som talade, förutom mig själv, var Swebb-tv-journalisten Micke Willgert, samt skribenten och opinionsbildaren Bianca Muratagic. Också deras tal rönte stor uppskattning. Mainstreammedierna kämpar hårt för att tysta folkets röst, de går maktens ärenden och försöker kväsa den gryende oppositionen. Det låter sig inte göras. Att någon enstaka person uttrycker sig olämpligt och grovt kommer inte få oss att fegt och ängsligt kasta in handduken, oavsett hur mycket tidningar som till exempel Expressen försöker demonisera folket som protesterar. Sådan smutskastning håller man ju även på med vad gäller till exempel den miljon medborgare som röstar på Sverigedemokraterna… Metoden är inte längre effektiv. Vi kommer att fortsätta stå upp för det vi tror på: Ett Sverige där demokrati, frihet och jämställdhet råder. Ett land med sunda värderingar, som säger bestämt nej till religiös extremism och att flickor och kvinnor särbehandlas och gamla och sjuka tvingas lida. Ett land där kvinnofriden återupprättas och där man tar itu med våldet och övergreppen som sker mot befolkningen. Ett land där samhällskontraktet åter börjar gälla, så människor kan känna sig trygga och tillsammans fortsätta bygga den välkända svenska välfärden. Ett land som vi hoppas ska besinna sig och sätta sina medborgare först.

Izabellas tal rev ner många applåder och rop i folkmassorna. Söndagen den 16 december 2018 såg vi en ny stjärna födas på den politiska himlen. Somliga jämför henne med Jeanne d’Arc, en stridbar ung kvinna som protesterar mot dem som tyranniserar landet och som trots svårigheter vägrar låta sig tystas. Jag publicerar idag större delen av Izabellas tal, så att hennes ord ska finnas kvar på internet för alltid.

Inspirerars gärna av Izabellas tal! Den 12 januari ses vi åter på Mynttorget i Stockholm. För ett sunt Sverige, för ett fritt Europa.

”Mitt namn är Izabella, jag är 15 år och kommer från Göteborg. Både i verkligheten och på Twitter har man i två veckor ställt mig samma fråga: ”Vad driver dig egentligen?” Vad driver egentligen en ung tjej eller en ung människa rill att kasta sig in i en så känslig debatt som den om invandring? Varför skulle en ung människa frivilligt vilja sabba sina framtida chanser för arbete, bli censirerad, få vänner att dumpa en och förmodligen inom en snar framtid bli uthängd i media.

Jag brukar säga att jag drivs av flera saker.

Dels är det att jag känner mig otroligt ledsen över att jag och mina landsmän inte får ta någon större del av välfärden trots att vi lever i ett land där staten tar så mycket pengar från sina medborgare.

Men framför allt drivs jag av en flammande ilska.

Jag är så arg på politikerna i Riksdagen. Sverige har varit ett bra land. Det hade kunnat vara ett paradis på jorden. Istället står vi här vecka ut och vecka in med gruppvåldtäkter, mord, misshandel, bränder, bomber, skadegörelse, terror, systemfel, hot, hemlöshet, bostadsbrist, narkotika, och så vidare, och så vidare.

Sverige såg inte ut så här när den invandring vi hade var kontrollerad och vi endast tog in en måttlig mängd. Vi som är här idag – åtminstone de flesta av oss – är väl medvetna att vi är överbefolkade. Vi vet också att ett av problemen är att alldeles för många inte vill förstå att saker som är lagliga i andra länder ofta r olagliga här. Åndå åkte politikerna i Riksdagen till Marrakesch för att skriva under FN:s ”fenomenala” migrationsavtal ”Global Compact for migration”. Det kanske låter käckt att ”hjälpa människor på flykt”, inte minst när ”det handlar om barn”. Problemet är dock att de flesta inte flyr från krig. De flyr från en dålig ekonomi och det är faktiskt bevisat att vi inte lyckas hjälpa tredje världen när vi tar hit en liten minoritet ekonomiska migranter av de miljontals fattiga världen över som för övrigt bara ökar i antal. Det är bara den rikare delen av de fattiga som lyckats ta sig hit. De allra sjukaste, de förtryckta kvinnorna och de våldtagna flickorna har inte möjlighet att vandra genom tio länder eller fler för att ta sig ända längst upp till norra Europa. Till lilla lilla Sverige. De har oftast inte råd att ta sig utomlands överhuvudtaget.

Hur många barn som tagit sig hit för den delen förblir också en gåta eftersom människor inte ålderstestas. Då har vi ju tur att vi lever i en demokrati och har två grundlagar som stödjer vår rätt att yttra oss kan man ju tycka! Men nej. Demokratin är under attack och har varit länge. Människor har nu under lång tid blivit hjärntvättade av skolan, mainstreammedia och andra makthavare till att tro att man är rasist om man är konservativ. Att man är högerextremist om man bara vågar påstå att invandring skulle påverka samhället negativt. Att man är emot demokrati för att Gustav Fridolin säger det…

Nu räcker det inte längre med att frysa ut männsikor utan nu ska man även straffa dem som kritiserar invandringen. Hur långt behöver det gå innan svensken vaknar? För vi är ju faktiskt inte döda än.Ska man behöva vänta på den dagen då man istället för att hänga ut människor i media BOKSTAVLIGEN händer dem vid solnedgången?

Det här är en nutiga häxjakt. Regeringen tycks inte ha kommit över sitt beroende av att plåga människor. Idag tvångsmatar man människor med lögner istället för med fudge. En gång i tiden var socialdemokraterna allierade med Hitler och ville utrota judarna. I dag står man sida vid sida med EU och FN som mer än gärna vill byta ut européerna. Utan att ha lärt sig av alla dessa blodiga delar av historien ställer sig Magdalena Andersson 2017 och säger att hon inte vill backa in i framtiden. Så varför står Magdalena sida vid sida med alla dessa landsförrädare? Varför kämpar hon och hennes kollegor aktivt mot demokratin?

Svensken är inte som fransmannen. De flesta av oss skulle inte ha modet att tända eld på gatan eller gå emot polisen som det ser ut idag. Men om det är någonting som jag tror att man ska vara försiktig med så är det att slita bort mattan under fötterna på sönerna och döttrarna till vikingarna.

Fler och fler människor runtom i landet vaknar varje dag. Den här internetsurfningen har övergått till en storm på havet och nu är det dags att vi visar dessa maktmissbrukare vilka som är bäst på hela havet stormar. Det hjälper inte längre att radera konton och inlägg. Man måste till och med införa ett avtal som vill radera hela mediaplattformar om de inte böjer sig för etablissemanget. Allt det som händer blir plötsligt så tydligt och givetvis blir det problematiskt för en regering när folket börjar förbereda sig för uppror.

När Expo, Aftonbladet, Expressen, NYheter24 med fler kallar oss för högerextrema så får vi inte glömma vilka som firade hundraårsjubileet av den fria rösträtten med att inskränka demokratin. Vi får inte heller glömma vilka som ställde sig sida vid sida med dessa människor.

Mängder av människor i världen ser den här utvecklingen i Sverige och är i chock. Sverige med den vackra naturen, med det unika språket, med traditioner som ingen annan är svenskarna firat. Landet som försökt hjälpa andra i kris och som gjort allt för att komma till undsättning när andra befunnit sig i konflikter.

Stockholm med de medeltida byggnaderna och den gripande historien är numera främst känt för sina korrupta politiker i Riksdagen.

Göteborg, det gör ont att prata om mitt älskade Göteborg som jag om ett halvår måste flytta från på grund av förrädarna. Staden där vi haft picknick vid Kungsports, där jag lärt mig sitta, stå och gå… Där jag och mina vänner sprang barfota i gräset med smörblommor mellan tårna. Där vi klättrade i träden bakom parken vid skolan. Där man en gång i tiden sålde majblommor i femman utan att bli rånad. Där jag skrattat, skrikit, hatat, älskat och förlåtit.

Malmö med den roliga dialekten och Turning Torso men framför allt – självaste hjärtat av ett av de landskap som våra förfäder kämpade så hårt för.

Jag kommer aldrig att tystna. Aldrig någonsin ska man glömma bort den här tysta krigstiden som vi befinner oss i. Aldrig någonsin får det upprepas igen när vi är klara med den här kampen.

Jag kommer aldrig förlåta människorna i Rosenbad för vad de gjort med mitt älskade land.

LÄNGE LEVE SVERIGE!

IZABELLA NILSSON JARVANDI 

(Titelfotot på Izabella är taget av signaturen @Sverigebilden08 på Twitter, de övriga bilderna av Katerina Janouch) 

Internationell rapportering om Mynttorget 16/12 2018:

Women in Sweden sick of migrant violence: “Don’t mess with the sons and daughters of the Vikings”

********

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122 

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). 

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Min senaste bok heter ”Budbärarinnan” och är den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund.

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer