Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Israelisk tidskrift: ”Sverige är en nation som begår självmord genom multikultur”

av | 9 aug, 2021 | Det nya Sverige

Lästid: 5 minuter

Hårda ord kunde i helgen läsas i den israeliska tidskriften Israel Nation News, där rubriken löd: ”Nationen som begår självmord: Sverige.” Artikeln börjar med att man radar upp sommarens grövsta våldsdåd. Mordet på polisen Andreas Danman i Biskopsgården. Två skjutna barn i Flemingsberg. Avrättningen i Hjällbo. Avrättningen inne på frisersalongen i Västra Frölunda. Då har de inte hunnit få med skottlossningen i Kristianstad då tre personer skadades, eller skottlossningen i Linköping, då två tonårskillar skadades svårt och en avled. De har inte fått med våldtäkterna och balkongflygningarna. De har inte fått med 70-åriga kvinnan som attackerades med kniv i Karlshamn. Eller avrättningen av 25-åriga kvinnan i Luleå. De har inte fått med macheteattacken i Luleå (som filmades) eller skottlossningarna i Halmstad eller Skurup. De har inte fått med att 9-åriga barn får agera knarkkurirer åt kriminella gäng, eller att svensk polis låter gängen gå fria i rädsla för upptrappat våld. De har inte heller fått med att Sveriges justitieminister på Twitter attackerar enstaka journalister samtidigt som han skyddar poliser som begår hets mot folkgrupp och som helt öppet hatar både judar och Israel. Men sammanfattningen är tydlig: Sveriges multikulturalistiska inriktning har fallerat i stor skala – med resultatet är att Sverige som nation nu håller på att gå under.

Jag var själv i Hyllie häromdagen. Den supermoderna, nybyggda enklaven inte långt från Malmö. Ni vet, där Emporia gallerian ligger, den, där flera unga och barn blivit rånade på sina tillhörigheter. Well, det jag kan säga, att i Hyllie är folkutbytet i princip helt genomfört. Kör man igenom området med de nybyggda hypermoderna byggnaderna ser man färre svenskar än i Rinkeby. Däremot är det gott om hijaber, afrikanska barnfamiljer, samt invandrarkillar med rötter i Mellanöstern iförda den obligatoriska Adidasuniformen. Här har Sverige byggt en stadsdel, eller ett område, där Sverige inte längre verkar närvarande. Självklart kan ingen invandrare integrera sig till svensk kultur när den svenska kulturen har checkat ut och när det knappt pratas svenska längre! Varför ska då svensk lag gälla? Varför ska man ens kalla detta territorium för svenskt?

Så här skriver Israel Nation News:

”Ett av de en gång mest moderna, inkluderande och välkomnande länderna i Europa kollapsar på grund av statlig mångkultur och massinvandring. I Hjällbo är 70 procent av invånarna födda utomlands. Vissa analytiker skyller på minskningen av antalet poliser i tjänst på gatorna i Sveriges mörkaste förorter, trots ett högre totalt antal poliser. 1980 löste Göteborgspolisen 80 procent av alla mord. Idag är siffran knappt 20 procent.

Allt detta på grund av en radikal demografisk revolution som pågår och som välsignas av staten. ”Riksdagen beslutade enhälligt 1975 att Sverige är ett mångkulturellt land”, skriver Kyösti Tarvainen, professor vid Aalto -universitetet i Helsingfors, i den svenska tidningen Folkbladet. ”På den tiden var mer än 40 procent av invandrarna mina landsmän, finländare. Situationen har förändrats: 2019 var 88 procent av invandrarna icke-västerländska och 52 procent muslimer. Därför har det skett ett enormt kulturellt skifte i invandrarbefolkningen, eftersom dess största grupp gick från att vara finländare till att vara muslimer. Etniska svenskar kommer att vara en minoritet 2065 med oförändrad invandring ”.

Sverige har gått från att vara ett lågkriminalitetsland till att ha mordfrekvenser betydligt över det västeuropeiska genomsnittet, skriver journalisten Paulina Neuding i Politico. ”Social oro, brända bilar, attacker mot blåljuspersonal och kravaller är ett återkommande fenomen. Skjutningarna i landet har blivit så vanliga att de inte längre skapar rubriker. Nyheter om attackerna ersätts snabbt med rubriker om sportevenemang och kändisar. Läsarna har blivit helt avtrubbade inför våldet.”

Ja, arabiska är redan Sveriges andra största språk. Smaka på det. Samtidigt säger självmordsbenägna svenska politiker ja till nya, jättelika moskéer, och svenska influensers hyllar islamskt kvinnoförtryck på sina Instagramkonton. På vissa förskolor talas knappat svenska längre och det finns över 700.000 invandrare som aldrig kommer att arbeta, men som däremot försörjs av skattebetalarnas pengar via en exklusiv medborgarlön. Svenskarna föder inte lika många barn som de muslimska familjerna – det är inte särskilt svårt att räkna ut hur snabbt folkutbytet fortskrider via barnfödarjihad.

Sverige har på några korta decennier gått från att vara bäst i klassen till att vara sämst. Kriminalitet, en okontrollerad invandring samt galopperande islamisering håller på att döda vårt land. Och det värsta är att den sittande regeringen med öppna ögon sanktionerar detta nationella självmord.

Läs hela den israeliska artikeln här:
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/311264


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet! Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer