Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Islam i praktiken – där homosexualitet är ”haram”

av | 5 aug, 2023 | Islamisering av Sverige, Mainstreammediernas lögner

Lästid: 3 minuter

Expressen och de andra mainstreammedier vill helst tala tyst om hur det fungerar inom islam när det kommer till homosexuella, i synnerhet nu när det är Pride. Dessa ljugmedier sätter därför vilseledande rubriker för att få en ouppmärksam läsare att tro att det kunde varit en svensk, helst en nationell individ som röstar på SD, som på detta sätt uttrycker sin avsky mot samkönad kärlek. Vi ska gärna förledas att tro att “taxichauffören” som hotade en lesbisk kvinna till livet hette Kalle eller Pelle… helst att han också röstar på SD eller är ”högerextrem”. Lögn. Lögn. Lögn och förbannad dikt. Rubriken borde givetvis varit “Muslimens attack” och inget annat. Det var en muslim som stämplade en lesbisk kvinna som haram och kastade ut henne ur taxin. Det var en muslim som hotade henne till livet. Det är muslimerna, inte Kalle eller Pelle eller SD, som är det största hotet mot homo, bi och transpersoner i Sverige i dag. De jävlas med alla som inte vill underkasta sig “fredens religion”.

Låt dig inte luras. Ju mer islam brer ut sig i samhället, desto svårare kommer det att bli för HBTQI+ personer. Bögar, flator, bisexuella, ickebinära, trans. Från att ha de senaste decennierna kunnat leva mer eller mindre i fred i Sverige kommer islamiseringen av landet att göra livet svårt, farligt och kanske rent ut sagt outhärdligt för dem. Att SD anser att en regnbågsflagga inte ska hänga på ett kommunhus är en västanfläkt jämfört med de trakasserier HBTQI+ folket kommer få uppleva om islamisering och sharia tillåts fortsätta. Det vore önskvärt om mainstreammedier började ta problemet på allvar.

Du behöver faktiskt inte ens vara homo eller trans för att bli diskriminerad av en muslimsk taxichaufför. Det räcker att du är kvinna med obeslöjat hår. En västerländsk kvinna. Jag har själv blivit utsatt för det. Jag har råkat ut för muslimska taxiförare som behandlat mig på ett ytterst otrevligt sätt. Haft fientlig attityd, svarade inte på tilltal, vägrade möta min blick. Nej, det var ingen inbillning och det berodde inte på att jag själv var otrevlig. Jag kunde känna deras ogillande, och de markerade också så jag inte skulle tro det var en slump. I synnerhet en ung man var på gränsen till hotfull. Jag såg och kände hans avsky. Att tvingas köra en ensam kvinna, en västerländsk hora. Jag glömmer aldrig hatet i hans ögon när de ändå råkade mötas för att han kastade en blick i backspegeln. Jag var glad när den resan var över.

Idag invigs Pride. Regnbågsfärgade flaggor kommer pryda paraden. Ulf Kristersson bjöd in till ett Pridemingel i Sagerska palatset igår. Jag gissar att det pratade mycket om Björn Söders retorik. Kanske också Jomshofs. SD pratades det säkert länge och väl om, det hade ju Jonas Gardell utlovat. Jag undrar om det pratade om alla de hundratusentals muslimer som enligt sharia tycker att homosexuella är haram? Som dödar sina anhöriga om de blir kära i ”fel” person? Jag ser bilderna från minglet och kan inte se en enda muslim. Var är alla imamer som styr över sina församlingar? Bjöd Kristersson in dem för att fira samkönad och ickebinär kärlek och sexualitet, eller lät han bli? Eller bjöd han dem och de avstod från att komma, och i så fall varför?

Jag undrar också hur många muslimer som kommer att gå i dagens Pridetåg? Utrikesminister Tobias Billström har bedyrat i sitt underkastelsebrev till de 57 OIC-kalifaten att den svenska regeringen tar avstånd från alla islamofobiska handlingar. Hur det nu rimmar med en manifestation för sådant som enligt islam är ”haram” är svårt att få ihop. Liberalernas Jan Jönsson oroar sig över att HBTQI+ ungdomar i Järva måste mötas i smyg. Ingenstans förklarar han att det är på grund av islam och muslimer som det är så.

Ledsen att behöva regna på Prideparaden, men så länge våra politiker och medier inte börjar markera mot islam och muslimernas hat mot vår västerländska livsstil, så kommer den destruktiva samhällsutvecklingen att fortsätta.

Vad händer när de 57 kalifaten börjar kräva förbud mot Pride? Mot bögar, flator, mot alla som är kritiska mot ”fredens religion”? Islam tål ingen yttrandefrihet. Precis som kommunism straffar de sina kritiker hårt. I Sverige vandrar vi sedan en tid tillbaka mot dess svarta fana. Med sig bär den bara lidande, förödelse och död. Så långt från glada kulörta regnbågar man kan komma.

FOTO: Faksimil Expressen.

Vill du stötta mitt författarskap får du gärna beställa min senaste satirbok, mejla på katjanouch@gmail.com och märk mejlet ”Sveriges lilla röda”, skicka din adress och vem boken ska dedikeras till så skickar jag betalningsuppgifter för att bekräfta din beställning!

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer