Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Islam är främst politik, inte religion – därför måste Sverige riva moskéerna

av | 26 nov, 2023 | Islamisering av Sverige

Lästid: 3 minuter

Äntligen börjar svenska politiker – givetvis Jimmie Åkesson och SD – tala klarspråk om den farsot som angripit Sverige och som hotar vår demokrati och yttrandefrihet, kvinnors och sexuella minoriteters självklara frihet, samt kristna, judar och sekulära svenskar. Det är islam som med hjälp av Socialdemokraterna tillåtits bre ut sig på ett destruktivt sätt i vårt land (och via andra likasinnade politiker även i resten av Europa).

Åkesson får nu tyvärr kraftiga mothugg från andra politiker, och från etablissemangets politiskt korrekta medier, och jag inser att detta beror på att debatten fortfarande är skev då man köpt muslimernas egen bedrägliga bild av sakernas tillstånd, något de serverar för att nästla sig in, nämligen genom att främst servera islam som en religion. Men detta är fel. Islam är främst en politisk ideologi, förklädd i religion, vars syfte är sharialagar och att hela världen blir till ett kalifat. Man tar land för land och erövrar samhällen genom moskéer, minareter, krav på särlagstiftning och högljutt gnäll om ”islamofobi”. Men målet är att islam ska styra oss politiskt. Där måste Sverige omedelbart sätta stopp.

Tänk dig själv att en främmande uttalat politisk ideologi  – säg X-ism – skulle plötsligt börja bygga kontor och mötesplatser i Sverige. Börja utöva parallella rättegångar och viga människor… med hjälp av ena funktionärer. Anse sig stå över svensk lagstiftning.

Vid kritik anklaga folk för ”X-fobi”. Bete sig odemokratiskt, rasistiskt, diskriminerande, men kräva allmänt utrymme i parker där människor klädda i svart, med någon hatisk symbol i högsta hugg, skulle ”tillbe” sin högste ledare… Ta plats i andra partier, röstas fram av sina egna släktbaserade nätverk.

Förfölja vanliga svenskar och även mörda dem. Skulle sådant tillåtas? Ja man vet ju aldrig med Sverige men jag har ändå lite svårt att föreställa mig det. Eller, ursäkta, det tillåts ju idag. Ja, jag pratar om motsvarigheten, nämligen den islamisering vi ser pågå i Sverige.

Muslimer flyttar fram sina positioner.

Och svenskarna, tillitsfulla och naiva och ängsliga för att stöta sig och kallas rasister, vågar inte säga nej. Där är de redan blåsta av islam. Kuvade av uttryck som ”islamofobi” som är skapat för att tysta kritiken mot världens mest brutala och förtryckande politiska system.

Därför blir det så fel när Jimmie Åkesson kritiseras för att han vill riva moskéer. När Ulf Kristersson har gått på bilden att det rör sig om ”gudstjänstlokaler”. Aningslösa, rentav korkade politiker fortsätter att prata om att människor har rätt att utöva sin religion och att man inte tänker riva deras rum där de har oskyldiga ”gudstjänster”.

Självklart ska man få utöva religion men det är en privat angelägenhet och bör så förbli. Dessa politiker som skriker om religion tycks inte förstå att islam inte handlar om religion utan om politik. En aggressiv, politisk doktrin som Ayaan Hirsi Ali beskriver den. I ”gudstjänstlokalerna” hatas och hetsas det mot väst och ropas på jihad mot ”otrogna”. Det är vad islam går ut på.

En gång för alla: Islam är inte i första hand religion. Det är ett politiskt och juridiskt system som bygger på sharialagar som i sin tur bygger på Koranen. Dessa lagar är inte kompatibla med vår västerländska demokrati och yttrandefrihet. De är inte kompatibla med Sverige.

De är inte kompatibla med jämställdhet, frihet, feminism (om du så vill), sexuellt likaberättigande. De är föråldrade, aggressiva och repressiva. De respekterar inte människoliv, inte mänskliga rättigheter. De använder sig av kroppslig bestraffning och förtryck, av hot, våld och skräck. Titta på Iran, i flera år har såväl kvinnor som män kämpat för frihet från sharia, från mullors välde. Ungdomar mördas för att de vill ha håret fritt. Nyss hängdes en 17-åring för att han ”hädade”. 17 år gammal! Du tror detta inte kan hända i Sverige? Men det är exakt det muslimerna vill. Införa sharialagar. Skapa ännu ett odemokratiskt land där människors frihet försvinner och där de måste underkasta sig islam.

Ja, islam innebär underkastelse. Och nej, Sverige ska inte underkasta sig. Jimmie Åkesson har helt rätt. Vi måste börja riva moskéerna, där det predikas hat mot oss och allt det vi tycker om. Inte bygga några nya. Tvärtom. Förbjud slöjor och andra islamska symboler. Sverige är ett sekulärt land, byggt på kristen värdegrund och svenskar vill inte ha islam här hos oss. De muslimer som vägrar acceptera detta har drygt 60 andra länder att utöva sin älskade underkastelse i. Detta måste slås fast här och nu och sägas högt och tydligt. Inte en endaste bit till ska Sverige ge denna hatiska politiska förtryckarideologi. Tvärtom ska den tryckas tillbaka för gott.

Den verkliga striden om vårt land börjar nu – bort med den politiska ideologin islam. Ut ur Sverige – ut ur Europa!

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer