Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Insändare: Varför tas inte terrorn mot vårt samhälle på allvar?

av | 16 okt, 2019 | Det nya Sverige

Lästid: 3 minuter

Sverige har aldrig varit otryggare, tvärt emot vad bortskämda komiker ur oxfilévänstern försöker hävda. Statistik från polisen visar att antalet sprängdåd i vårt land ökar. Mellan januari och juli 2019 skedde 120 sprängningar, jämfört med 83 i fjol. Krigsmateriel som handgranater och bomber hör dock inte hemma i ett normalt civilsamhälle. Så varför kallas inte dessa dåd för terrorism? Och varför tas inte denna terror på större allvar?

Frågorna är relevanta och ställs av en läsare av Katerina Magasin, som skickat in följande mail:

”Sprängningar av hyreshus, polisstationer och näringsidkares lokaler håller på att bli vardagsmat i Sverige. Ändå kallas användandet av handgranater  ”allmänfarlig ödeläggelse” av polis och mainstreammedier. Samma sak om man (som i Husby) påträffar ännu en handgranat: ”förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse”. Precis samma gäller alla de bomber och handgranater som gör Sverige till en livsfarlig plats. Ju fler våldsdåd, desto större risk att tredje man drabbas. Som den unga studenten som blev svårt skadad i ansiktet vid en av de senaste sprängningarna i Lund. Men ändå fortsätter man tala om ”allmänfarlig ödeläggelse”.

Dock rör det sig sällan om ”allmänfarlig ödeläggels”e… oftast är dessa handgranater riktade – med stor precision – mot olika inrättningar och personer. Pizzerior, restauranger, körskolor, butiker.

När det gäller vapen och material som används i krig, brukar man i normala länder tala om en ren krigshandling, då man använder handgranater. Handgranater hör inte hemma i ett normalt civilsamhälle. Detta gäller naturligtvis i samma utsträckning bomber. Beträffande detonerade bomber och sprängladdningar handlar det i stort sett alltid om attentat respektive terrorism. Detta inkluderar förstås apterade bomber/sprängladdningar som påträffas runt om i landet. Dock inte i det numera groteskt kriminaliserade Sverige.

I detta numera shit-hot-country måste allting, enligt vänster-liberal agenda och kulturmarxistiska värderingar,förskönas, förringas och reduceras till diminutiva handlingar och företeelser. Det kallas självförverkligande och mångkultur!

Och alla dessa tusentals bilbränder. Bilar är inte självantändande. Detta är ren och skär samhällsterrorism, ingenting annat. Iscensatt i syfte att skrämma, tyrannisera, skapa osäkerhet och destabilisera samhället.Ett led i att bryta ner våra hittils väl fungerande sociala strukturer. Oavhängigt vänsterns orwellistiska nyspråk för detta destruktiva, importerade samhällssystem som kommer att leda till det svenska samhällets slutliga kollaps.”

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer