Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Insändare: Så ”tuktar” man en Socialdemokrat

av | 10 jul, 2021 | Politik

Lästid: 4 minuter

”Numera tillämpar jag nolltolerans när jag möter socialdemokratiska floskelspridare”, skriver en läsare i sin insändare på Katerina Magasin. ”Det må sedan handla om familj, släkt, vänner, grannar eller arbetskamrater. Det borde vi alla göra varje gång vi möter dessa människor. Det är viktigt att de börjar förstå hur illa omtyckt deras parti är och att vi blir allt fler som genomskådar det.” Använd gärna nedanstående mall när du vill påtala socialdemokratins förljugenhet – och var inte rädd för att säga ifrån. Det är inte socialdemokratins högljudda lögner som är värst – värst är oppositionens tystnad. Som i sin tur signalerar samtycke till den destruktiva politik som i skrivande stund är i full färd med att rasera det sista som är kvar av Sverige.

Nedanstående mail är ett exempel på hur man kan ”tukta” en inbiten, verklighetsförnekande Socialdemokrat.

Bäste vän, kollega eller medmänniska!

Det var tråkigt att höra att du är ”troende” Socialdemokrat. Vad jag förstod från vårt samtal är du dessutom aktiv i partiet. Jag själv sov länge politiskt och röstade slentrianmässigt i över fyrtio år på Moderaterna. För cirka sex år sedan vaknade jag och har sedan dess varit Sverigedemokrat.

Ditt parti, dess ledare och dess aktiva har år efter år spytt galla över sådana som mig. Ni har kallat mig och mina partivänner för oanständiga, rasister, främlingsfientliga, nazister, sminkade grisar och jag vet inte vad. Eftersom du tydligen är aktiv i partiet och dessutom tycks vara stolt över ditt medlemskap håller jag dig personligen ansvarig för dessa trakasserier och förolämpningar.

Därför tackar jag med omedelbar verkan nej till alla kontakter utom de absolut nödvändiga vi på grund av vissa skäl är tvungna att ha. Vill du normalisera förhållandet kan du börja med att be om ursäkt för hur ditt parti har betett sig och fortfarande beter sig.

Sedan råder jag dig att vakna. Från vårt samtal tycker jag mig förstå att du är fullständigt omedveten om vad som är på väg att ske i vårt land och hur ditt parti är direkt ansvarigt för det. Om vi inte inom snar framtid får betydande förändringar kan vi i värsta
fall vara på väg mot en jugoslavisk situation där Sverige kommer att slitas itu genom ett blodigt inbördeskrig. Ett lågintensivt sådant pågår redan i våra så kallade speciellt utsatta områden varav vi har flera i Uppsala.

Ifall du inte vet det kan jag berätta att Sverigedemokraterna till stor del består av före detta Moderater och före detta Socialdemokrater. Människor som har vaknat och börjat inse hur det gamla etablissemanget med Socialdemokraterna i spetsen är på väg att totalt förstöra vårt land. Fram till för cirka 50 år sedan var socialdemokratin en positiv kraft. Då, i samband med 68-revolutionen och Palme vände allt. Idag är socialdemokratin inget annat än en korrupt maktapparat vars enda strävan
är att till varje pris behålla makten.

Så, det är upp till dig, ”kamrat” – fortsätta på den inslagna, destruktiva banan, eller försöka vända den farliga utvecklingen? Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något.

 


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du tillkatjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer