Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Insändare: ”Plastpåseskatten är bara ännu en desperat åtgärd att finansiera det misslyckade migrationsprojektet”

av | 23 okt, 2019 | Den politiska hjärntvätten

Lästid: 3 minuter

Det kom ett mejl från en medborgare, som är less på hur politikerna skinnar folket på pengar under förespegling att det handlar om miljön och klimatet, när det i själva verket rör sig om desperation efter finansiering av det havererade migrationsprojektet. Ett svart slukhål som aldrig kommer att bli lönsamt, men som i stället utarmar samhället på ett sätt som aldrig tidigare skett. Ett historiskt fiasko således, lika katastrofalt som de skatter som nu åläggs befolkningen. Att skatt är en veritabel stöld är plastpåseskatten ett flagrant exempel på. Därför manar insändarskribenten till Kassabandsupproret. ”Tyvärr måste det kännas för tredje person, annars blir det ingen effekt.”

”Politikernas desperation att få in pengar till sitt totalt havererade migrationsprojekt saknar gränser. Samtidigt som de står och ljuger och vägrar erkänna att det skulle finnas några som helst problem med den situation de satt landet och dess medborgare i, så lyser behovet av att få in nya skatter igenom med tydlighet. Man beskattar numera allt som går att beskatta och fantasin har inga begränsningar alls. Klimatet och miljön i Sverige är för tillfället politikernas älsklings-hållhake för att skinna medborgarna på skatt. Det senaste är plastpåse-skatten. Vakna medborgare förstår vad detta ska gå ut på! Det handlar varken om miljön eller invånarnas bästa, det är helt uppenbart att migrationsprojektet håller på att gå överstyr och på skutan finns bara relingen kvar över vattenytan.

Nu startar vi kassabands-upproret: Vägra köp plastpåse! Ta istället din korg eller tygpåse och stoppa ner jordig potatis, tomater, äpplen, apelsiner, mandariner, persikor, lök, morötter, champinjoner…. Häll sedan allt detta i stora berg direkt på bandet vid kassan. Vägra självscanning! Tyvärr måste saker kännas för tredje person annars får det ingen effekt (ja det är synd att butiken och personalen ska behöva drabbas, men fattar de grejen så kan de nog ta det!)

Till sist; politikerna (och alla som tror på dessa) borde åka ut i världen och titta sig omkring, tex Asien, då skulle de få se riktiga problem med plast! Men då kanske de skyller på flygskam? Även om de inte drar sig för att flyga i alla andra möjliga sammanhang om det är något som gynnar dem själva förstås!

Stoppa detta skamlösa hyckleri och börja protestera!”

”Medborgare MN”

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer