Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Insändare: Låt alla söka om sina bidrag – med fastställd identitet, DNA och fingeravtryck

av | 28 jun, 2021 | Samhälle

Lästid: 4 minuter

Stefan Löfven stod och ljög likt en förnekande psykopat på dagens presskonferens. Om hur han och hans regering gynnat Sverige. Sanningen är en annan: Under Löfvens styre har Sverige krackelerat fullkomligt. Nu avgår Löfven men det blir nya talmansrundor. Svenska folket nekas i dagsläget ett extraval och risken finns att vi får dras med Löfven under flera år till, eller i värsta fall får Sverige pedofil- och islamistkramaren Annie Lööf till statsminister. Det vore en veritabel katastrof för vårt land. Det kom en insändare till Katerina Magasin där konkreta lösningar på de mest akuta problem föreslås. Jag publicerar insändaren och hoppas förslagen hittar in till ansvariga politiker. Det handlar om att rätta till ett havererat mångkulturellt experiment. Och det är bråttom.

Här är insändaren i sin helhet:

Problemet går att lösa på ett lugnt och sansat sätt: Man tar bort alla bidrag för alla. Med sex månaders förvarning. Därefter måste alla, etniska svenskar, invandrade svenskar samt alla andra personligen söka eventuella bidrag. Då tas DNA och fingeravtryck som kopplas till personnumret.

Då försvinner alla dubbla och trippla identiteter. Nu skall alla myndigheters register samköras så att felaktigheter kan städas bort. När processen är klar så finns det förstås en hel del som inte vill registreras. Men, de får inga bidrag mer, ingen sjukvård, bostäderna avregistreras för dessa och om de då går vidare med kriminalitet så skall de plockas, förvaras, lagföras och sändas till hyrda fängelseceller i billiga länder.

Om det sedan finns ett mindre antal icke registrerade som sköter sig och inte kostar något så är de inget större problem kortsiktigt, men utan bidrag och dylikt flyttar man nog frivilligt. Alla pensioner som går utomlands skall naturligtvis upphöra samtidigt.

Är man svensk och har fullgjort sitt arbetsliv och betalat in skatt så får man behålla sin pension, och den skall baseras på tidigare inkomst.Då kommer förstås en del pensionärer i kläm där man har varit hemmafru. Men då får man titta på hur länge man varit svensk medborgare, dvs långt tillbaka.

Ovanstående är kanske inte perfekt – men en bra början.

Vi kan inte fortsätta på så sätt som de så kallade regeringspartierna behandlar vårt land.

/BF

 


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till info@katerinamagasin.se.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer