Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Inget av detta drabbar Annie Lööf ännu, men: Så påverkar islamiseringen Sverige

av | 4 jul, 2019 | Islamisering av Sverige

Lästid: 9 minuter

Medan våra etablissemangspolitiker smörjer kråset i Almedalen och pratar strunt om ”populism” som det största hotet mot Sverige, pågår fortsatt rask islamisering av det svenska samhället, bortom bekymmerslöst skålande i bubbel och ryggdunkande över partigränserna i den helsvenska zon som stora delar av Gotland fortfarande utgör. En sak är i alla fall säker, mitt i centrala Visby kan man med lätthet låtsas som om islamiseringen bara är ett ondskefullt propagandistiskt påhitt, och slå dövörat till oroliga medborgare som i frustration över att fler och fler heltäckta kvinnor och talibanmän befolkar landet skriver otidigheter på sociala medier. Mainstreammedierna borde i stället skriva om det som verkligen händer, och ställa politikerna till svars, till exempel Fredrik Reinfeldt som bär stor skuld till det misslyckade svenska integrationsexperimentet på sina axlar. Men eftersom inget av detta lär ske får ni läsa några sanningens ord om de demografiska förändringarna här. Texten har jag vänligen fått återpublicera från bloggaren Projekt Morpheus, precis som den första delen om islams påverkan på västvärlden. Tillägg: Texten är från 2017. Idag, i mitten på 2019, är siffrorna troligen redan högre.

Andelen muslimer i Sverige har ökat dramatiskt de senaste åren i takt med den rekordstora invandringen från muslimska länder i Mellanöstern och Afrika. Om man räknar på asyl- och anhöriginvandringen sedan 2010 blir resultatet att andelen muslimer i Sverige 2017 är 7-8%. Denna siffra är dock i underkant; om man även räknar med arbetskraftsinvandring, ”övriga anhöriginvandring”, alla illegala invandrare och ökad fertilitet bor det uppskattningsvis 12% muslimer i Sverige 2017.

En nationalekonom som har räknat på hur andelen muslimer i Sverige har utvecklats under 2000-talet har kommit fram till följande procentsatser:

 • År 2000: 1 av 100 (1%), motsvarande cirka 90.000 muslimer.
 • År 2010: 1 av 20 (5%), motsvarande cirka 470.000 muslimer.
 • År 2017: 1 av 8 (12%), motsvarande cirka 1,2 miljoner muslimer.

Den framtida andelen muslimer beror till stor del på hur generös den svenska invandringspolitiken kommer att vara, men nedan finns en preliminär prognos:

 • År 2020: 1 av 6 (16%), motsvarande cirka 1,7 miljoner muslimer.
 • År 2030: 1 av 4? (25%?), motsvarande cirka 2,8 miljoner muslimer.
 • År 2040: 1 av 3? (33%?), motsvarande cirka 3,9 miljoner muslimer.
 • År 2050: 1 av 2? (50%?), motsvarande cirka 6,2 miljoner muslimer.

Frågan är hur denna ökande andel muslimer har påverkat och kommer att påverka Sverige?

Till att börja med är det intressant att studera de europeiska muslimernas attityder till det västerländska majoritetssamhället respektive Koranen och dess sharialagar. Någon sådan attitydsmätningar har inte gjorts i Sverige, men en opinionsmätning bland Danmarks muslimer som publicerades i Jyllandsposten 2015 redovisade nedanstående resultat:

 • Drygt 77% anser att man som muslim i Danmark måste leva till hundra procent efter Koranen. (Detta är en kraftig ökning sedan 2005 då ”endast” 62% hade denna inställning; det har med andra ord skett en radikalisering de senaste tio åren i Danmark.)
 • Drygt 52% avvisar tanken på att islam skulle behöva reformeras för att passa in i ett västerländskt demokratiskt samhälle.
 • Cirka 6% anser att de som ritar Muhammedkarikatyrer ska bestraffas med döden.
 • Cirka 3-4% anser att Danmark förtjänade att utsättas för de terrorattacker som drabbade Köpenhamn 2015.
 • Cirka 1,5% erkänner öppet att de sympatiserar med jihadistiska terrorgrupper som Islamiska Staten och al-Qaida.

Multiplicera dessa opinionsiffror med den beräknade ökningen muslimer så framträder en bild av ett Sverige som befinner sig i kraftig förändring.

Den världsberömde forskaren Samuel P Huntington konstaterar i boken The Clash Of Civilizations att länder med muslimsk befolkning är kraftigt överrepresenterade bland världens konflikter. Trots att bara en femtedel av världens befolkning är muslimer var muslimska länder involverade i 26 av 50 konflikter på 1990-talet. År 2012 rasade alla inbördeskrig uteslutande i muslimska länder: Afghanistan, Pakistan, Sudan, Somalia, Syrien and Jemen.

Den forskare som mest ingående har studerat hur islam har förändrat samhällen historiskt är doktor Peter Hammond. I boken “Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat” från 2005 beskriver han hur antalet konflikter ökar i takt med hur den muslimska gruppen växer.

Andelen muslimer är 1% eller lägre

Vid denna andel av befolkningen betraktas muslimerna allmänt som en fredsälskande minoritet som inte besvärar någon. 

Länder med en så låg andel muslimer är bland annat Finland, Island, Japan, Polen, Sydkorea, Tjeckien, Ungern och de baltiska staterna. Sverige befann sig på denna nivå ungefär fram till 1990-talet. Risken för islamistiska terrordåd var då obefintlig; inga specialkrav på badtider eller kost förekom; gruppvåldtäkter, stenkastning och bilbränder var okända fenomen; antalet utanförskapsområden år 1990 var blott tre stycken.

Andelen muslimer är 2-3%

Vid 2-3% börjar en del av muslimerna värva från andra minoriteter och missnöjda grupper, särskilt från fängelser och gatugäng. 

Exempel på länder med en sådan andel muslimer är Argentina, Australien, Irland, Kina och Spanien. I Sverige blev andelen muslimer 2-3% runt år 2005. Den utveckling man kan observera i det skedet är ökningen av kriminella gäng samt hur de traditionella MC-klubbarna rekryterade allt fler medlemmar från Mellanöstern. Bland annat blev iraniern Mehdi Seyyed ledare för Bandidos runt 2005; denna MC-klubb och X-team i Göteborg utvecklades då till ett blandat gäng av män med bakgrund både i Sverige och flera länder i främst Mellanöstern. Black Cobra, som etablerades i Sverige i mitten av 2000-talet av irakiern Mustafa Mohammed, består nästan uteslutande av män från Mellanöstern och Bosnien. Original Gangsters, som grundades av turkiske Denho Aca i Bergsjön, består också uteslutande av män med syrisk/assyrisk bakgrund. Den konkurrerande ligan Naserligan, med albanen Naser Dzeljilji i spetsen, består mest av medlemmar från det forna Jugoslavien. Den multikriminella grupperingen Chosen Ones bildades i Stockholm av Essa Sallah Kah från Gambia (med 95% muslimer). Och så vidare. Antalet utanförskapsområden hade ökat till 156 stycken år 2006.

Andelen muslimer är runt 5-10%

Vid 5-10% utövar muslimer ett orimligt inflytande i förhållande till sin andel av befolkningen. Många kräver halalslaktat kött och utövar press på livsmedelskedjor att sälja det. De börjar också verka för att regeringen ska låta dem styra sig själva under sharialagar. 

Länder med cirka 5% muslimer är exempelvis Danmark, Filippinerna, Grekland, Mongoliet, Norge och Schweiz. Sverige nådde cirka 5% muslimer runt år 2010. Med kuslig precision började det runt 2011 komma in flera rapporter om att skolor, framförallt i Skåne, började servera halalslaktat kött. Halalslaktat kött började även dyka upp i allt fler matvarubutiker runt om i landet vid samma tidpunkt. I början av 2010-talet började det även komma krav på separata badtider för kvinnor och män – en tradition som är direktimporterad från muslimska länder.

Flera politiska partierna började dessutom infiltreras av islamister runt 2010: Mehmet Kaplan (MP) valdes in i riksdagen 2006, Abdirizak Waberi (M) valdes in i riksdagen och försvarsutskottet 2010 och Omar Mustafa (S) valdes in i Socialdemokraternas partistyrelse 2013 (men fick avgå kort därpå). Dessutom infiltrerades Miljöpartiet av flera radikaliserade islamister åren runt 2010: Yasri Khan, Mohamed Temsamani, Derya Uzel Senir, Ali Khalil, Mido Mohammad El- Bahta, Semanur Taskin, Jabar Karim Amin och Awad Hersi – bara för att nämna några. Det islamistiska partiet Hizb ut-Tahrir – som verkar för ett världsomspännande islamitiskt kalifat – grundades i Stockholm 2013.

Andelen muslimer är runt 10-20%

När muslimer når 10-20% av befolkningen ökar historiskt sett deras laglöshet. De beklagar sig över sin situation och drar igång upplopp och bilbränder samt hotar människor som de anser kränker islam. 

Exempel på länder med 10-20% muslimer är Bulgarien, Frankrike, Guyana, Indien, Israel, Kenya och Ryssland. I detta skede befinner sig Sverige sedan 2015. Beskrivningen av ett samhälle med 10-20% muslimer stämmer skrämmande väl in på situationen i Sverige de senaste åren. Flera upplopp har skakat invandrartäta förorter: Rosengård (2012), Husby (2013), Fittja (2014), Hagsätra (2014), Rinkeby (2014), Kronogården i Trollhättan (2016), Gottsunda i Uppsala (2016) – bara för att nämna några. Det senaste upploppet inträffade i Möllevången på nyårsnatten 2017 då hundratals män med Mellanösternbakgrund sköt fyrverkeriattacker mot oskyldiga förbipasserande människor; en av männen stod dessutom på ett biltak och skanderade ”jihad, jihad”.

Dessutom har ”ensamkommande barn” varit inblandade i flera uppmärksammade sextrakasserier de senaste åren: We Are Sthlm i Kungsträdgården (2015), nyårsnatten i Kalmar (2015), Putte i Parken i Karlstad (2016) och Nordstan i Göteborg (2017). Sverige har numera flest våldtäkter i hela Europa. Under 2016, det vill säga året efter den gigantiska asylkrisen, ökade antalet våldtäkter i Sverige med hela 13%. (Tillägg: Sedan texten skrevs har ett flertal grova brott som utförts av afghaner blivit omskrivna i främst alternativmedier. Mainstreammedierna försöker så långt det går släta över och dölja gärningsmäns ursprung.)

Bilbränderna har ökat från 200 år 1996 till 1430 år 2015. I invandrartäta Malmö och Södertälje slogs flera rekord under sommaren 2016; i Södertälje inträffade exempelvis 250 bilbränder under 2016 jämfört med 100 de föregående åren.

Förföljelserna och trakasserierna av judar i invandrartäta städer som Malmö har ökat rekordartat de senaste åren. De som ligger bakom förföljelserna är inte nazister (vilket Stefan Löfven tycks tro) utan muslimer som har tagit med sig konflikten från Israel-Palestina till Rosengård. Efter det islamistiska terrordådet mot synagogan i Köpenhamn 2015 bevakades de judiska skolorna i Stockholm av tungt beväpnad kravallpolis.

Den invandrarrelaterade brottsligheten redovisas inte i svensk kriminalstatistik, men polisen Peter Springare har nyligen redovisat att en förkrossande majoritet av alla tungt kriminella i Örebro är invandrare från muslimska länder i Mellanöstern eller Afrika.

Sist men inte minst har förföljelserna av islamkritiker ökat dramatiskt de senaste åren. Mest utsatt är Lars Vilks som har utsatts för mordförsök av islamister i Göteborg 2011, Malmö 2013 och Köpenhamn 2015. Gefle Dagblads chefredaktör Anna Gullberg mordhotades 2015 av en släkting till den radikaliserade imamen Abo Raad i Gävle moské. En moderat politiker som protesterade mot den salafistiska moskén i Karlstad mordhotades av en muslim 2017. Och så vidare.

Andelen muslimer är runt 20-40%

Vid 20% utbryter våldsamma upplopp, jihadistiska milisgrupper formas, folk mördas och kyrkor och synagogor bränns ned. 

Exempel på länder med en muslimsk befolkning runt 20-40% är Eritrea, Etiopien och Tanzania. En observation är att det är väldigt få länder med 20-40% muslimer. Förklaringen ligger i att denna nivå utgör ett ”instabilt” tillstånd när islam gör kraftiga framstötar varpå flera ur ursprungsbefolkningen tenderar att lämna landet. På denna nivå kan Sverige vara runt år 2030-2050 om den muslimska befolkningen fortsätter att växa som i nuvarande takt. Det ansedda analysföretag Pew Research har gjort bedömningen att Sverige kommer att ha 30% muslimer vid år 2050. Hur gammal är du då? Hur gamla är dina barn och dina barnbarn?

Andelen muslimer är runt 40-60%

När muslimerna utgör 40% av befolkningen ser man utbredda massakrer, ständiga terrorattacker och miliskrigföring. 

Länder med cirka 40-60% muslimer är exempelvis Bosnien (där Islamiska Staten har etablerats), Chad (som terroriseras av Boko Haram), Libanon (där Hizbollah har stort inflytande) och Nigeria (där Boko Haram härjar). Om den muslimska befolkningen fortsätter att växa kan Sverige vara på den här nivån runt år 2050-2060. Återigen är det värt att reflektera över hur gammal man själv, ens barn och barnbarn kommer att vara då.

Andelen muslimer är runt 60-80%

Vid 60% är risken stor för ohämmad förföljelse av icke-muslimer samt sporadisk etnisk rensning och partiella folkmord. På den här nivån börjar också sharia-lagar och jizya (den skatt icke-muslimer tvingas att betala) att tillämpas. 

Länder som befinner sig på denna nivå är exempelvis Albanien, Malaysia, Qatar och Sudan.

Andelen muslimer överstiger 80%

När det finns runt 80% muslimer i landet har de tagit över statsapparaten och utför etniska rensningar och folkmord i statens namn. 

Exempel på länder som befinner sig på denna nivå är Bangladesh, Indonesien, Iran, Irak, Jordanien, Pakistan, Palestina och Syrien. Observera gärna att en stor del av asylinvandrarna till Sverige kommer från Iran, Irak och Syrien.

Andelen muslimer är 100%

När 100% av landets befolkning är muslimer styrs hela landet helt och fullt av sharia-lagar. Eftersom all opposition har tystas och alla brottslingar straffas skoningslöst eller avrättas utan pardon ska ”freden i Islams hus” komma – därav påståendet om att islam är ”fredens religion”. 

Länder med cirka 100% muslimsk befolkning är exempelvis Afghanistan, Saudiarabien, Somalia och Jemen. Observera återigen att en stor del av asylinvandrarna till Sverige kommer från Afghanistan och Somalia.

Fram till dagens datum har den oroväckande utvecklingen i Sverige gått hand i hand med att den muslimska befolkningen har ökat. Med nästan spöklik precision har de förväntade islamistiska fenomenen inträffat i Sverige när en ny nivå av muslimsk befolkning har uppnåtts. Om inte väldigt kraftfulla åtgärder införs nu kan Sverige att gå en väldigt osäker och våldsam framtid till mötes. För att förhindra islamiseringen i Sverige kan det krävas totalstopp av all asylinvandring och anhöriginvandring, återkallande av uppehållstillstånd samt incitament för återvandring till fredliga hemländer.

Detta är ett kontroversiellt ämne i skrivande stund. Men om utvecklingen fortsätter i tangentens riktning kommer alla politiker och journalister om tio år att få ett brutalt uppvaknande. De kommer då att behöva kasta den politiska korrektheten överbord och istället tvingas kämpa för att bevara det sekulariserade och demokratiska svenska samhället. Förmodligen är det bättre att ta debatten och en rad obekväma beslut redan nu.

Länk till originalinlägget:

Hur islamiseringen påverkar Sverige

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer