Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Ingen av pk-posörerna bryr sig om Sverige – deras skådespel är skamligt

av | 11 jul, 2021 | Det nya Sverige

Lästid: 6 minuter

Den senaste veckan har skakat Sverige i dess grundvalar. Nej, jag talar förstås inte om att en ung polis mördats kallblodigt på öppen gata, eller om att kriminella utländska klaner nu styr hela enklaver av det land som en gång hette Sverige, jag talar inte om avrättningen på en frisörsalong eller skjutningen på en pizzeria, 90-åringar som rånas av grupper av afghaner och afrikaner, knivhuggningen vid Skansen och på Botaniska trädgården i Lund, jag talar inte om ett rättsväsende i fritt fall eller att det just nu går runt 750 utländska våldtäktsmän som ”inte kan utvisas”, jag talar inte om miljarder som betalas ut till bidragsbedragare eller att 700.000 så kallade ”asylflyktingar” har livstidsförsörjning i form av medborgarlön av svenska skattebetalare, jag talar inte om våldtäkter, maffiametoder mot företagare och skrämda vittnen, jag talar inte om att allt fler minderåriga blir knarkkurirer och lejda mördare. Jag talar om GIVETVIS om frasen ”INVANDRINGEN ÄR EN BELASTNING” som skakat det svenska pk-etablissemanget och sänt chockvågor av indignation genom rättrådiga medieskaror och vänsterliberala politiker som nu tävlar i vem som kan vara mest upprörd och kränkt på sociala medier. Det är på grund av FORMULERINGAR de nu höjer sin röst. Det är på grund av detta de rasar. Inte då poliser skjuts på öppen gata. Skämmes tammefan, vill jag utbrista. Skämmes!

Jag är utlänning och kom till Sverige i mitten på 70-talet och som de flesta andra normala, hederliga utlänningar, så kallade ”svenneblattar”, är vi jävligt förbannade och förtvivlade över vad moderaterna och socialdemokraterna ihop gjort mot Sverige. Hur man tagit in 2 miljoner till stor del ointegrerabara analfabeter på 20 år, och tillåtit dessa sprida demokratifientliga värderingar och kvinnoförtryck, hur man normaliserat terror och extremism och gynnat kvinnoförtryck meddelst islamism, hur man ursäktat och daltat med kriminella och varit feg, slö och svag när man istället borde agerat kraftfullt. Varenda normal utlänning inser att vårt land håller på att gå åt helvete medan socialdemokraterna lierar sig med islamister och homofober, medan de ljuger om att de tror på alla människors lika värde. Staden Malmö är ett flagrant exempel på hur man med öppna ögon förvandlar ett välfungerande samhälle till ett förfallet skithål modell Mellanöstern. Man svänger sig med floskler om trygghet och sammanhållning medan det skjuts värre än i Aleppo. Man blundar för trakasserier, rån, hot och knarkhandel och köper regnbågsfärgade enhörningar för skattepengar, istället för att satsa på att göra staden anständig och funktionell. Människor som varnar för den farliga utvecklingen smutskastas och förföljs, medan livstilskriminella blir omskrivna med snyftreportage och man ursäktar deras vidriga beteende med ”socioekonomiska” faktorer.

Men det är naturligtvis inte enbart de kriminella som är problemet nu. Det är även VOLYMERNA på inflödet av människor som utnyttjar svenska system och pengar för att skrupelfritt sko sig. På bidrag, vård, ett godtroget samhälle som förloras demografiskt. Småstäderna är fulla av beslöjade kvinnor, de afrikanska familjerna förökar sig med en hastighet som slår de europeiska familjerna med hästlängder. Vi har skolklasser där varken barn eller lärare pratar svenska. När det svenska Sverige försvinner, vad ska då nyanlända integrera in sig i? Vi har butiker med arabiska skyltar. Vår egen kultur och värderingar trycks undan. Människor i Sverige, som är svenska, blir hatade bara för att deras hud är vit och deras hår är blont. Vad är det, om inte en belastning? Det är inte bara en belastning, utan en demografisk katastrof. Det svenska Sverige utplånas, och svenska politiker låter det ske.

Genom att kväva debatten skapas polarisering, misstro och fientlighet. De vänsterliberala pk-tomtarna, till exempel politikern Gulan Avci, går ut på Twitter och vill tacka invandrare som gjort Sverige till ett ”bättre” land. Som om Sverige inte var gott nog innan. Som om det inte var svenskarna som initialt gjort Sverige så pass attraktivt att de kriminella nu gjort det till sin lekstuga och tusentals ekonomiska migranter valt det som sin slutdestination, med målet att leva gott på andras arbete. Är då Gulan så korkad att hon inte begriper att med BELASTNING INTE avses de skötsamma människor som bidrar, utan monstren som river ner och som utnyttjar och kräver? Varför tackar hon utlänningar, de gör ju bara vad de ska, allt annat vore onormalt? Men det är så här de jobbar, pk-posörerna, med enda intresset att plocka billiga politiska poänger i en situation då Sverige formligen håller på att bombas och knivhuggas sönder.

En annan tok är Gunilla Brodrej på Expressen, en förvirrad batikhäxa som anklagar ”högern” att vara en sekt, när hon själv låter hjärntvättad och vilse rabblar populistiska vänsterfloskler. Gunilla är ihop med en kurd och borde ha frågat sin man vad islamisterna gjort för skada i Mellanöstern och i Afrika. Men det gör inte Gunilla, för hon bryr sig inte om Sverige. Det gör inte heller Annika Strandhäll, eller för den delen Stefan Löfven eller Märta Stenevi. Dessa världsfrånvända, värdelösa politiker är beredda att offra vårt land för att de själva ska framstå som fina humanister. Jag undrar vad de tänker göra när våldet eskalerar ännu mer, när det land de trodde de fortfarande hade, försvinner framför deras ögon? Kommer de fortsätta ägna sig åt lögner och maktkamp, kanske från exil någonstans dit de tvingats fly då de kriminella klanerna tagit över rodret?

Kom ihåg: PK-folket struntar i Sverige. De struntar i mördade människor, i avrättade poliser, i våldtagna småbarn, i ekonomiska orättvisor, i kvinnoförtryck, i otrygghet. De sitter stjärnögda och maler på sitt mantra om hur farligt det är med systemkritik, i synnerhet om det kommer från borgerligt håll, och hur stort hot det är mot demokratin om de själva skulle förlora makten.

De kriminella utlänningarna som släppts in, är en jättestor belastning. Liksom alla de som i snabb takt förvandlar Sverige till valfri muslimsk stat. Men ännu större belastning är alla de som låter detta pågå. Som inte agerar. Som anklagar dem som vill ta ansvar för en massa strunt, medan de själva kämpar med näbbar och klor för att Sverige ska gå åt helvete. Denna mesallians är den belastning som sänker oss. Och det går med allt snabbare tempo. De borde skämmas, allihop, från skenheliga ledarskribenter till inkompetenta politiker – och väljare, som fortfarande ger dessa en röst.

 


*****

Eftersom jag såg det komma har jag en sprillans ny bok. Med Löfven och hans anhang på väg till soptippen. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du tillkatjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd betalning bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 0733289122

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer