Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

Inga terrorister på våra gator, tack

av | 17 maj, 2019 | Terrorism

Lästid: 4 minuter

Märkliga saker pågå i konungariket Sverige. En av de allra märkligaste är hur vissa typer av kriminella får absolution och omhuldas av den svenska staten. Hur massmördare och våldtäktsmän kan glida runt på en räkmacka i denna humanistiska, feministiska stormakt som ständigt och jämt repeterar floskler som ”värdegrund” och ”alla männniskors lika värde”. Är brottsoffer värda mindre än brottslingarna som tillfogat offren oöverskådligt lidande? Och varför är svenska staten så pigg på att offra sina skattebetalares trygghet, mot att farliga individer får gå runt som fria kvinnor och män bland ovetande, oskyldiga medborgare? Att inte jättedemonstrationer mot detta äger rum är ett mysterium.

Lägervakten från Auschwitz har landat på Arlanda. Lägervakten som har misshandlat, plågat och skrämt slag på sina offer så till den milda grad att hon fick öknamnet ”Slaktaren”. En grotesk figur vars grymheter blivit madrömmar och sägner man inte ens vill använda för att få pli på olydiga barn med. ”Om du inte sover skickar jag mormor från helvetet på dig” viskar inte ens de mest opedagogiska föräldrarna i sina uppstudsiga telningars öron. Alla har vi lärt oss att när fredstiden kommer, så får krigsförbrytare och onda människor sitt straff. Det är så det har funkat i världen fram tills nu, ja, det är i alla fall meningen att det är så det borde funka. De skyldiga ställs inför krigsrätt. I mindre snälla länder avrättas de. I bästa fall får de skaka galler på livstid.

Men nu råder inte längre de principer de flesta av oss växt upp med, och det handlar inte om en lägervakt i Auschwitz, och helvetet på jorden stavas inte Hitlertyskland utan Syrien och Islamska Staten. Och ”Slaktaren” är ingen nazist från 40-talet utan en radikaliserad kärring från Göteborg vars hjärna tycks ha hamnat i ett mentalt syrabad. Jag pratar förstås om The Real Mormor Från Helvetet som nyss landat på Landvetters flygplats, en sadist som i shariapolisens klädnad nitiskt jagat sina offer. Och som fick just öknamnet ”Slaktaren från Raqqa”. Jag försöker föreställa mig hur någon likvärdig kriminell skulle kunna åtnjuta samma slags lyxbehandling. Är det för att Mormodern från helvetet plågat människor i Långtbortistan, och Sverige därför inte anser att deras lidande är lika mycket värt som om offren vore svenska medborgare? Är det gratis att begå brott mot andra länders medborgare, bara man begår brottet i respektive land? Sen är det bara att komma hem, tvätta blodet från tassarna och låtsas som om det regnar. Hörni, vad ÄR det för ett samhälle som beter sig på det här sättet?

Föreställ er att fångvaktarna i koncentrationslägren efter att andra världskrigets slut skulle kunna få glida runt ostraffat bara för att det blev fred. Föreställ er att Anders Eklund, som mördat lilla Engla, skulle få vräka sig i samhället utan att ha fått något straff. Föreställ er vilka dömda mördare som helst. Pedofiler. Våldtäktsmän. Föreställ er att vi skulle tvingas frottera oss med dem. På bussen, på ICA, på badhuset. Att brott och straff blev två begrepp som helt slutade att gälla. Föreställ er att det vore fritt fram att våldta, mörda, begå övergrepp mot barn.

Inse sedan, att det är exakt där vi nu hamnat. ”Slaktaren” kan resa ut och in ur Sverige som det passar henne. Hon kan indoktrinera sina sju barnbarn med IS-sånger. Ja, sådana som får blodet att frysa till – IS. (Ursäkta min usla vits, men mina ord befinner sig i slutskedet av fantasi, liksom mina egna tankar och känslor när jag tänker på detta). Föreställ er att landet ni lever i inte lägger två strån i kors för att markera mot världshistoriens värsta bödlar. Istället ser de styrande politikerna bort. De låter skandalerna pågå. Och de som brukar demonstrera är tysta. Jag ser inga plakat med stora röda bokstäver, ”Inga terrorister på våra gator”. Kanske för att det redan är försent? Terroristerna finns redan bland oss. De är inte några få, utan tusentals. Häromdagen damp det ner en till. Och ingen verkar kunna få stopp på eländet.

Jag funderar på hur Sverige ska lösa denna problematik. Hur de ansvariga ska se sitt folk i ögonen när de ska förklara hur det kommer sig att de släppt lös ett gäng slaktare i sitt land. Mormodern från Helvetet, hon som getts skyddad identitet av svenska staten, döljer sitt ansikte bakom svart tyg. Jag vet inte, men jag får en känsla av att ”Slaktaren från Raqqa” blottar sina tänder i ett ondskefullt grin.

******

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig påinfo@katerinamagasin.se– dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl. Du som vill får otroligt gärna stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk.

Swish: 0733289122

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Min nya bok heter ”Bilden av Verkligheten” och finns nu att köpa här:

https://www.vulkanmedia.se/bilden-av-verkligheten/

Min bok “Bilden av Sverige” kan du köpa här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405170/bilden-av-sverige/

https://www.adlibris.com/se/bok/bilden-av-sverige-9789198405170

Den 11:e delen i romanserien om Cecilia Lund heter ”Budbärarinnan” och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789198405163/budbararinnan/

 

 

 

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer