Katerina Janouch

Jag utmanar er, etablissemangsjournalister – vågar ni ta en saklig debatt om er del i den…

I tider av kris behövs mer enighet – inte splittring!

av | 28 mar, 2022 | Yttrandefrihet

Lästid: 5 minuter

Jag funderar på trakasserierna och mobbningen som vänsterextrema Expo ägnar sig åt, finansierat av svenska staten, och hur de gång på gång lyckas sabotera för Sverige och för alla oss som arbetar dag och natt för att hjälpa vårt land. Och då växer en övertygelse allt mer fram: De här angreppen ska användas till att stärka oss, ena oss, göra oss ännu mer målmedvetna. För splittring och fientlighet bland Sverigevänner är exakt det vänstern vill åstadkomma. Att vi blir förvirrade, arga, ledsna, besvikna och vänder oss mot varandra över petitesser. Att folk till exempel lämnar SD. Att det blir skvaller och intriger och harmsna sinnen. Vi ska inte bjuda på det! Jag tänker på alla engagerade och kloka SD-människor jag mött på mina resor i Sverige. Alla eldsjälar som slåss i motvind mot socialism, islamisering, nedrustning av välfärden, slöseri med våra skattepengar och alla de negativa krafter som skapat det helvete som Sverige just nu genomlider. Och jag tänker att jag vill att vi håller ihop, och borstar av oss angreppen som de irrelevanta mygg de är.

Ja, jag blev avbokad från att föreläsa hos SD i Tranås och det var självklart tråkigt men med facit i hand och med tanke på hur debattklimatet ser ut i Sverige idag kan man också förstå reflexen, att bara vända ryggen till och säga nej tack. Att det blev storm kring det beror på att det var Expo som fick sätta agendan och det är oacceptabelt. Jag klandrar inte dem som fattade beslutet även om det var förhastat, eftersom mediedreven kan vara riktigt fula och alla klarar inte av att hängas ut och kallas saker de inte är. Det är inte heller lätt att se igenom taktiken, som framgångsrikt använts av totalitära ideologier och som effektivt tystat många systemkritiker. Det är en effektiv metod, den har använts av både KGB och Stasi och krossar människor.

Det jag gått igenom i fem års tid och fortfarande tvingas genomlida skulle kunna krossa den starkaste. De på Expo skulle krypa ihop i en liten hög och kissa på sig. De är faktiskt ena riktiga fegisar. de vågar inte ta debatter. De står aldrig upp, de sitter bara och sprider sina lögner från sina tangentbord, i pappa statens trygga beskydd ekonomiskt (försörja sig själva på sin dynga kan de inte). De blockerar och skyddar sina tweets, de har hemliga adresser, de är livrädda för de vet vilka kraftfulla vapen trakasserier, mobbning och lögner är.

Jag väljer att lägga avbokningen till handlingarna, den betyder inget i det långa loppet, det kommer fler tillfällen att tala. Jag är inte på ond fot med SD alls och jag tänker inte motarbeta dem ett dugg, tvärtom. Jag samarbetar med alla krafter som vill Sveriges bästa och vi kan inte låta skitsaker förstöra för oss. Vi behöver mer sammanhållning, mer enighet, mer välvilja, mer förlåtelse, fler utsträckta händer. Vi behöver sluta låta oss skrämmas av dem som historiskt varit skyldiga till lidande, våld, splittring och samhällskollaps. Vi behöver fokusera på det som är viktigt på riktigt och det är att få Sverige på fötter. När vi blir osams på grund av Expo går vi i deras fälla och gör exakt det de vill, att vi försvagas och alieneras. Och det ska vi inte bjuda på.

Expos attacker ska ge exakt motsatt resultat. Att vi blir än medvetna om vad vi har att kämpa för. Att vi talar med varandra. Att vi enas. Ja, det är valår och varenda röst som inte läggs på vänsterpartierna är viktig. Så hej Expo, gå hem och lägg nåt gammalt över er. Oss Sverigevänner kommer ni aldrig kunna splittra.

Här SD:s svar ang Tranås – ”gör om, gör rätt”. Me det sagt kommer jag gärna och föreläser för alla SD lokalt som bjuder in mig! Även andra politiska partier. Jag föreläser om yttrandefrihet, migration, mediers makt och den samtid vi lever i, i ljuset av mina egna personliga erfarenheter.

https://samnytt.se/sd-om-janouch-vi-har-inte-forbjudit/

*******
Äntligen! Nu kan du köpa ”Ingen Kvinnas Land” på Bokus – eller direkt av mig och få ett signerat exemplar. Det är fortsättningen på spänningsromanen ”Blodsådd” där du åter får möta journalisten Dea Wilenius och hennes försök att överleva i ett farligt och trasigt land. Vill du köpa en signerad bok av mig så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Ingen Kvinnas Land”.

Eftersom jag såg det komma har jag givetvis även beskrivit våra vanvettiga politiker och deras framfart med att förstöra Sverige. Löfven lämnar snart posten som Sveriges statsminister men även hans anhang borde hamna på soptippen. Där de tyvärr ännu inte är. Men du kan bli flockimmun mot det svenska tillståndet!

Vill du köpa även denna så mailar du till katjanouch@gmail.com – märk mailet ”Helt Oacceptabelt”.

Vill du köpa båda böckerna eller några andra, till exempel ”Bilden av Sverige” så märker du helt enkelt mailet ”Böcker” och preciserar vad du önskar beställa, samt din adress och hur många du vill ha.

 

Vill du gå med i 1,1 miljonersklubben? Välkommen!

Vill du gå med i Stå upp för Katerina Janouch? Välkommen.

Jag skriver om samtidens Sverige ur olika perspektiv. Vill du också bli intervjuad, komma i kontakt med mig eller tipsa om något, dela med dig av din historia/erfarenheter eller skriva själv? Mejla mig på info@katerinamagasin.se – dock arbetar jag ensam, så jag svarar i mån av tid! Läser alla mejl.

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

 

Swish: 1236749063

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee

Paypal: info@katerinamagasin.se

Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer). Bankgiro: 5630-6376

Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch

International payments: IBAN: SE8150000000052311121146, Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker. De nyaste hittar du här nedan. Största tacken på förhand! Thank you! Dekuji! Merci. Danke. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. <3 Tillsammans kan vi förändra världen.

Senaste boken ”Helt oacceptabelt” köper du här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921334/helt-oacceptabelt-anvisningar-for-att-uppna-mental-flockimmunitet-mot-det-svenska-tillstandet

Första delen i min nya spänningsserie – ”Blodsådd” – köper du här! Del 2, Ingen kvinnas land, kommer hösten 2021.

https://www.bokus.com/bok/9789151921310/blodsadd/

 

Debattboken ”Flykten från folkhemmet” – köp den här!

https://www.bokus.com/bok/9789151921327/flykten-fran-folkhemmet/

 

”Anhörig Revisited” – om missbruk och medberoende, en reviderad utgåva av romanen Anhörig som kom ut första gången 2004. Köp den här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921303/anhorig/

Min bok “Bilden av Sverige” finns i pocket och kan köpas här:

https://www.bokus.com/bok/9789151921297/bilden-av-sverige-en-personlig-resa/

 

 

 

Donera med Swish

Stötta Katerina i sitt arbete!

Stötta Katerina!

Donationer och gåvor:

Du som vill får otroligt gärna ge mig en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en ovillkorad förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd gåva bekräftat gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller.

Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5216 34 159 29 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Bankgiro: 5630-6376
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments:
IBAN: SE8150000000052311121146,
Bic: ESSESESS

Blir glad för varje liten slant! Och oerhört tacksam om du köper mina böcker.

Största tacken på förhand!

Thank you! Dekuji! Merci. Danke.

Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen.

Ni ger mig kraft och mod att fortsätta. 

Tillsammans kan vi förändra världen.

0 kommentarer